- Konu Sahibi sevilay1984
-
G
Göbeğine bacaklarına falan dokundu bende bu şekildeyse sizin ilişkiniz ben bozmiyim boşanalım dedim oda artık görüşmeyiz olur biter dedi
Şakalaşmak için baya şişmissin diyip karnına dokundu eşimin sonra bu kıllar ne diyip bacaklarına dokundu bende o sırada eşimin ağzna sctmDokunmaktan kastınız nedir? El şakası gibi mi? Bir şey anlatırken mi? Sevecen mi nedir yani?
Nasıl dokunma ya taciz mi etti adami? Eşiniz ne diyor bu duruma?Eltim eşime eşi yokken
Anlattim cicimm valla stres yaNasıl oldu bu olay?
Aslında öldürmeyeceğini bilsem abime söylerim dedi neyse görüşmeyelim dediNasıl dokunma ya taciz mi etti adami? Eşiniz ne diyor bu duruma?
Dokunmaktan kastınız nedir? El şakası gibi mi? Bir şey anlatırken mi? Sevecen mi nedir yani?
Neyi söyleyecek eşiniz, kadının bacağındaki kola yorum yapıp dokunmuş. Sanki birbirlerinden farkı var.Aslında öldürmeyeceğini bilsem abime söylerim dedi neyse görüşmeyelim dedi
Aaa bakın ilk başta konunuzu okurken eltim beni kıskanıyor dediniz ya aklıma ilk nedense böyle bişey geldi... Normalde başka bir konudan kıskanmıştır falan düşünürdüm ama nedense sizin konunuzda ilk aklıma o tür bi durum geldi... Hadi göbeğine neyse laf arasında elin yanlışlıkla değer falan da bacağına ellemek ne demekEltim eşime eşi yokken
İkisini de eltiniz yapmış sanırım yanlış anlamışım.Neyi söyleyecek eşiniz, kadının bacağındaki kola yorum yapıp dokunmuş. Sanki birbirlerinden farkı var.
Aslında öldürmeyeceğini bilsem abime söylerim dedi neyse görüşmeyelim dedi
E tabi ki var birinde ahlak kuralını önemsemiyorsunuz birinde adabı muaşeret. İkiside rahatsızlık verebilir o ayrı.Çok yorumlamaya gerek var mı?
Kadınlar erkeklere asılmaz diye bir kural yok sonuçta masum bir dokunuş olsa konu sahibi hesap sorduğunda elti utanır özür dilerdi.
Konu sahibinin eşi olayın şokuyla donup kalmış olabilir ne yapacağını şaşırmıştır.
Tam bir rezalet.
Aynen baya şoka girip bana baktıÇok yorumlamaya gerek var mı?
Kadınlar erkeklere asılmaz diye bir kural yok sonuçta masum bir dokunuş olsa konu sahibi hesap sorduğunda elti utanır özür dilerdi.
Konu sahibinin eşi olayın şokuyla donup kalmış olabilir ne yapacağını şaşırmıştır.
Tam bir rezalet.
Ayynen öyle derdiki senin niyetinmi bozuk o derece hanım köylüNeyi söyleyecek eşiniz, kadının bacağındaki kola yorum yapıp dokunmuş. Sanki birbirlerinden farkı var.
Aynen öyle onu gören zaten evine sokma aşırı sinsi der o derece Allah kimseye fırsat vermesinAaa bakın ilk başta konunuzu okurken eltim beni kıskanıyor dediniz ya aklıma ilk nedense böyle bişey geldi... Normalde başka bir konudan kıskanmıştır falan düşünürdüm ama nedense sizin konunuzda ilk aklıma o tür bi durum geldi... Hadi göbeğine neyse laf arasında elin yanlışlıkla değer falan da bacağına ellemek ne demekbildiğimiz okşamak anlamında mı yani?
Haklısınız maalesef öyleİkisini de eltiniz yapmış sanırım yanlış anlamışım.
Ama siz tepki vermeseydiniz eşiniz normal mi karşılayacaktı bu saçma tavırları?
Görüşmüyormuşsunuz başka yapılacak broşür yok. Kardeşleriniz görüşmesine birşey demeyin.
Benim eşim dışarıya saftiriğin tekidir kimseyi görmezÖldüreceğini bildiği abisinin eşinin bu şekilde yaklaşmasına müsade eden kim? Madem öldürecek bir boyutta bu temaslar hop ne oluyoruz diyememiş mi eşiniz ki siz müdahale edince hemen görüşmeyelim kıvamına gelmiş?
Afedersiniz de oha yani. Elti dokunurken eş rahatsız olmadı mı yani. Görüşmemekte haklısınız. Eşinizde kardeşiyle görüşüyorsa görüşsün karışmayın benceG
Göbeğine bacaklarına falan dokundu bende bu şekildeyse sizin ilişkiniz ben bozmiyim boşanalım dedim oda artık görüşmeyiz olur biter dedi
Okadar diyorsunuz ve haklısınızAfedersiniz de oha yani. Elti dokunurken eş rahatsız olmadı mı yani. Görüşmemekte haklısınız. Eşinizde kardeşiyle görüşüyorsa görüşsün karışmayın bence
Ama sanki eşiniz bu durumla ilk defa karşılaşmamış gibi!!!Aynen öyle onu gören zaten evine sokma aşırı sinsi der o derece Allah kimseye fırsat vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?