- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Derdi zaten beni tahrik etmekAma sanki eşiniz bu durumla ilk defa karşılaşmamış gibi!!!
Ve elti de sizin yanınızda bu tür bir davranışa yeltenmesi nasıl bir cesaret???
Derdi zaten beni tahrik etmekAma sanki eşiniz bu durumla ilk defa karşılaşmamış gibi!!!
Ve elti de sizin yanınızda bu tür bir davranışa yeltenmesi nasıl bir cesaret???
Zaten eltimle muhattap olmam eşime dedim ne diyeceksemAdam sizi istememiş , siz hala çocukların hastydı aramadı diyorsunuz. Cidden bazen burada ki bazı hatunların anlama yetisi olmadığını düşünüyorum. Kavrayamıyor gibisiniz.
Birde eşiniz ve eltiniz arasında ki durum da iğrenç haklısınız. Ama tek taraflı iğrenç değil. Kadını suçlayacağınıza inşallah eşinizin ağzına da etmişsinizdir.
Onun ağzına da etmiş zaten de ama bence bu olayın geçmişi var. Eş neden okadar tepkisiz, yenge, eltinin yanında o tür bir şeye nasıl yeltenir bir yerden cesaret alıyor. Adam o an tepki göstermiyor karısı tepki gösterince sinir oluyor.Adam sizi istememiş , siz hala çocukların hastydı aramadı diyorsunuz. Cidden bazen burada ki bazı hatunların anlama yetisi olmadığını düşünüyorum. Kavrayamıyor gibisiniz.
Birde eşiniz ve eltiniz arasında ki durum da iğrenç haklısınız. Ama tek taraflı iğrenç değil. Kadını suçlayacağınıza inşallah eşinizin ağzına da etmişsinizdir.
Benim eşim dışarıya saftiriğin tekidir kimseyi görmez
Sadece seni tahrik etmiyor bence... Seni tahrik etse kocana böyle ahlaksız bir şekilde tavırlar sergilemez. Onun niyeti senin kocan... Seni kıskanması da kocan...Derdi zaten beni tahrik etmek
Ha iste bu ya esime desem katliam ama hissetigim bu Tamda bu!Sadece seni tahrik etmiyor bence... Seni tahrik etse kocana böyle ahlaksız bir şekilde tavırlar sergilemez. Onun niyeti senin kocan... Seni kıskanması da kocan...
Siz yine de kocanızı da çaktirmadan yakın takibe alır elle dokunan Allah bilir msjlar da atardır... Ama eşinize sakın belli etmeyin...Ha iste bu ya esime desem katliam ama hissetigim bu Tamda bu!
Bunu yapti gece 2 de hayirsiz bizi hic aramiyorsun diye yazmis esime ne bu dedim salak ya dedi yazmadi geri sonra abi sizin kari koca hayatiniz nasil dedi esime esime bende artik ara kocasini sahip ciksin dedim kulagina giderse gelir zarar verir dedi seytan yap diyo dedi ama yuvalari zarar gormesin coluk cocuk var dediSiz yine de kocanızı da çaktirmadan yakın takibe alır elle dokunan Allah bilir msjlar da atardır... Ama eşinize sakın belli etmeyin...
Bence sen çaktırmadan tel dokümanlarına falan bak... Gün içinde konuşup konuşmadıklarına. Ama eşin duştayken veya uyuyorken falan bak ki yakalanma... Bence normal değil... Bide eşiniz o msjı okumuş öylece kalmış mı telinde yoksa tam siz yanindayken geldi msj siz mi açtınız?Bunu yapti gece 2 de hayirsiz bizi hic aramiyorsun diye yazmis esime ne bu dedim salak ya dedi yazmadi geri sonra abi sizin kari koca hayatiniz nasil dedi esime esime bende artik ara kocasini sahip ciksin dedim kulagina giderse gelir zarar verir dedi seytan yap diyo dedi ama yuvalari zarar gormesin coluk cocuk var dedi
Okumuş birakmis oyle kurcalarken ben farkettim ne bu diye sordum oda anlattiBence sen çaktırmadan tel dokümanlarına falan bak... Gün içinde konuşup konuşmadıklarına. Ama eşin duştayken veya uyuyorken falan bak ki yakalanma... Bence normal değil... Bide eşiniz o msjı okumuş öylece kalmış mı telinde yoksa tam siz yanindayken geldi msj siz mi açtınız?
Kadın eşinize takmış resmen. Sizden de korkmuyor cesarete bak...Okumuş birakmis oyle kurcalarken ben farkettim ne bu diye sordum oda anlatti
Temas edip korona mi olmuş ne demek istemiş anlamadımEltiniz eşinizle temas hastalığında mı bulundu? Ben bunu tam olarak anlayamadım.
Ben işin su kısmını da anlamıyorum çocuğum yok diye mi anlamıyorum acabaAdam sizi istememiş , siz hala çocukların hastydı aramadı diyorsunuz. Cidden bazen burada ki bazı hatunların anlama yetisi olmadığını düşünüyorum. Kavrayamıyor gibisiniz.
Di mi .Valla ben o saf görünenlerden korkarım. Abim duysa öldürür diyen adamın saflığına ben inanmam kusura bakmayın.
Kocanjz pek masum değil gibi .Bunu yapti gece 2 de hayirsiz bizi hic aramiyorsun diye yazmis esime ne bu dedim salak ya dedi yazmadi geri sonra abi sizin kari koca hayatiniz nasil dedi esime esime bende artik ara kocasini sahip ciksin dedim kulagina giderse gelir zarar verir dedi seytan yap diyo dedi ama yuvalari zarar gormesin coluk cocuk var dedi
Tovbe yarabbim gerçekten inanamıyorum ya. Siz tavrınızı koyarak çok iyi yapmışsınız.G
Göbeğine bacaklarına falan dokundu bende bu şekildeyse sizin ilişkiniz ben bozmiyim boşanalım dedim oda artık görüşmeyiz olur biter dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?