- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Abime desem vurur öldürür döver var yaaa. Diye düşünebilen yani durumun pislik olduğunun farkında olan adamın neresi saf olabilir kiYorumları okudum.
Siz eşinizin saf olduğuna emin misiniz?
Bu olayın geçmişi olabilir mi? Bu kadar rahatlık mümkün değil.
Ayrıca eşiniz dokunma olayından sonra nasıl hemen görüşmeyelim diyor?
Ve eşinize nasıl yatak odasını falan sorabiliyor?
Aklıma hiç iyi şeyler gelmedi.
Aaaa nasıl ya. O bacak eşinizin göbeğine nasıl gittiG
Göbeğine bacaklarına falan dokundu bende bu şekildeyse sizin ilişkiniz ben bozmiyim boşanalım dedim oda artık görüşmeyiz olur biter dedi
Tövbe estağfurullah ama bu elti bu yüzü durduk yere bulmamistir. Yaptıkları cesaret ister. Hele ki karısının yanında. Koca da farkında zaten. Geçmişe yönelik mesajlar falan var mı ona da bakmak lazım. Silinmemișse tabi. Diğer anlattığı konular zaten aşkı memnu sahnesinden fırlamış gibi.Abime desem vurur öldürür döver var yaaa. Diye düşünebilen yani durumun pislik olduğunun farkında olan adamın neresi saf olabilir ki
Bende o kafada hiç olmadım yaw. Doğum yaptım eşimin anne-babası ne aradı ne sorduBen işin su kısmını da anlamıyorum çocuğum yok diye mi anlamıyorum acaba
Senin çocuğun hasta olunca tabi Allah esirgesin de eşinin kardesleri ve kendi kardeslerinin napiyon çocuk nasıl oldu bebek nasıl oldu diye sormasını bekler mıydın ?
Hayır grip mripse kime ne niye sorsun hayat memat meselesi değil ki darilinsin.
Bence de adam zamaninda yengesine fırsat vermişAbime desem vurur öldürür döver var yaaa. Diye düşünebilen yani durumun pislik olduğunun farkında olan adamın neresi saf olabilir ki
Sapıkça değil deTüm yorumları okudum. Keşke okumasaydım, sinirim bozuldu.
Kaynımıza dokunmak yasak mı? Valla ben de dokunurum. Bu ne göbek diye, kaynımın da, erkek arkadaşlarımın da , il arkadaşlarımın da karnına dokunurum yani? Neden sapıkça oldu bu şimdi?
Bi de üstüne kaynınız bu yüzden elitinize kötü şeyler yapacak, daha neler artık.
Dokunması rahatsiz edici olmasa anlardı zaten. Ama siz de bilirsinizki aradaki cizgi belirgin oluyor. Mesela sizin tarzinizdır bu kimse bisey demez rahatsiz edici yapmiyorsunuzdur. Ama herkes oyle değil sonuctaTüm yorumları okudum. Keşke okumasaydım, sinirim bozuldu.
Kaynımıza dokunmak yasak mı? Valla ben de dokunurum. Bu ne göbek diye, kaynımın da, erkek arkadaşlarımın da , il arkadaşlarımın da karnına dokunurum yani? Neden sapıkça oldu bu şimdi?
Bi de üstüne kaynınız bu yüzden elitinize kötü şeyler yapacak, daha neler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?