Kaynım vs eşim

Abime desem vurur öldürür döver var yaaa. Diye düşünebilen yani durumun pislik olduğunun farkında olan adamın neresi saf olabilir ki

G

Göbeğine bacaklarına falan dokundu bende bu şekildeyse sizin ilişkiniz ben bozmiyim boşanalım dedim oda artık görüşmeyiz olur biter dedi
Aaaa nasıl ya. O bacak eşinizin göbeğine nasıl gitti Eşiniz tepki vermedi mi? Siz nasıl sakin kalabildiniz? Ben o eltiyi fena yapmıştım ben olsaydım

Abime desem vurur öldürür döver var yaaa. Diye düşünebilen yani durumun pislik olduğunun farkında olan adamın neresi saf olabilir ki
Tövbe estağfurullah ama bu elti bu yüzü durduk yere bulmamistir. Yaptıkları cesaret ister. Hele ki karısının yanında. Koca da farkında zaten. Geçmişe yönelik mesajlar falan var mı ona da bakmak lazım. Silinmemișse tabi. Diğer anlattığı konular zaten aşkı memnu sahnesinden fırlamış gibi.

Konu sahibi, şu an mutluyum boşanmam diyorsanız eşiniz eltinizle görüşmediği sürece ve siz emin olduğunuz sürece kurcalamayin. Gerçekler düşündüğünüz gibi olmayabilir.

Bende o kafada hiç olmadım yaw. Doğum yaptım eşimin anne-babası ne aradı ne sordu hiç bir gün de demedim neden aranadılar diye. Fazla gamsızım ben. Bahane arıyor konu sahibi

Çok kötu şeyler yapmıslar pislikler. Bir de bu insan ogretmen mi ben olsam eşimin goruşmesini istemezdim ama esin gelirsin gorürsun dediyse girüşmeknistiyor. Goruşmeknisteyene mudahale etmemek lazım

Bence de siz fazla kurcalamayin hiç iyi şeyler sezmedim birinin bu şekilde davranması için o rahatlığı alması lazım taviz verilmiş ki sizin yanınızda dahi bunu yapabiliyor hayatınızda hiç bir şekilde gorusmeyecekseniz desmeyin derim kardeşi ile de ikisi dışarıda tabi ki görüşebilir elti konusunda da asla sessiz kalmazdım açıkçası kim duyarsa duysun gecenin bir saati mesaj atmak nedir

Kaynımdan günahım kadar hoşlanmam
Kendide, herkesde bunu bilir
Evime gelmediği sürece eşimle nerde nezaman görüştükleri umrumda değil. Ha ben yokken evede gelebilir elbet de, eşim isterse ağırlayabilir.
Hoş iki kardeşlerin arasıda bir iyi bir limoni ama ben ne iyiken nede kötüyken yorum yapmam, sormam, karışmam. Et tırnaktan ayrılmaz, o yüzden ben o topa girmem.
Aynısı kendi kardeşlerimle olsa eşime karşıma hakkı tanımam.

Olayda koca saftirik kadın yollu çıktı ..
Koca biliyor ama abisi karısını öldürürmüş o yüzden susuyormuş .
Çok mide bulandırıcı
Sizde haklısınız ilişkiyi sürdürmek çocuk yapmak için kocayı saf görmek çözüm

Sapıkça değil de
Yılışık diyelim

Dokunması rahatsiz edici olmasa anlardı zaten. Ama siz de bilirsinizki aradaki cizgi belirgin oluyor. Mesela sizin tarzinizdır bu kimse bisey demez rahatsiz edici yapmiyorsunuzdur. Ama herkes oyle değil sonucta

Bence de kayın kişisinin çocuklarınızı merak etme, hastalık durumlarını sorma gibi yanlış ve gereksiz beklentilerden vazgeçip, abisiyle dışarıda ve yengesiz ortamlarda görüşmesini makul karşılayıp, eşinizin neden yenge kişisine haddini bil yoksa attığın bu densiz mesajları abime göndereceğim, yettin artık arsız kadın gibisinden son bir mesaj atıp telefonundan neden engellemediğini sorgulamalısınız

Çocukları var yazıktır söylemlerine sığınan eşinize, "senin çocuklarına yazık değil mi? Karı koca ilişkimize kadar dil uzatabilen bu kadına haddini bildirmeyerek tehlikeye attığın evliliğimizin bu şekilde yürümeyeceğini görmüyor musun" u vurgulamalı ve ileride kendi çocuklarına neden yazık ettiğinin hesabını kendi vicdanına ve çocuklarına verebileceğinden emin misin demelisiniz.

Eş kişisi yapmıyorsa o mesajları görüntüleyip kv kp e ve kaynınıza göndermekle siz tehdit edin eşinizi. Madem bu kadar ciddi bir durumu duyarsızca "yazıktır çocukları var" gibi saçma bir bahaneyle örtüyor, terslemiyor, engellemiyor, siz etkin bir şekilde devreye girmelisiniz. Özetle çok da boş verilip sineye çekilecek ve kaynım çocuklarımın sağlığını sormadı gibi alakasız konularla kendinizi oyalayacak durumda değilsiniz kusura bakmayın.

NOT ; çocuklarını ve evliliğini düşünmesi gereken, eşinden çekinmesi gereken o evliliğin bireyleridir (kayın ve elti). Onlar kendi çocuklarını ve evliliğini hiçe sayıp hadsizce başka evlilikleri çatırdatıyor, ahlaksız ve ensest ietişimlerde bulunmakta kendilerine hak görüyorlarsa onların evlilik birliğini ve çocuklarını olası bir ayrılıktan ve kavgadan korumak size düşmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…