Evet kızlar esimle cok kötu kavga ettık kavgayı baslatan bendim ....
.kızlar soyle soyluyeyım esım 3 kardesler yanı 2 kaynım var ben bır eltımle beraber nisanlandım ve bırlıkte evlendık.
sankı (ikizim) birsey istesem esımden o zamanlar (nişanlımdı)eltınde yok derdi yani onda yok bendede olmayacak hep eltimle benı kıyasladılar esmin ailesi eltımle iyi anlasamazdık eltimle o zamanlar...(nişanlıken)
Neyse evlendik aramız duzeldı bu sefer bizim aramız niye duzeldi kaynanam yanlıs anlamaya basladı kavgalar fılan ettık (kaynnamla)
kaynnama cephe alıyor gibi olmusuz bız bırbırımızı sevmezken nasıl olurda sevmeye basladık. eltımle....(kaynanamın dusuncesı)
Kaynanamın hep bagırısları kufurleri havada ucustu kaynnanamda bir sey var ben arkamı donerım benım hakkımda eltime biseyler der.
eltım arkasını döner kaynanam eltimin hakkında bu boyle oyle e fılan der..(bana).
neyse esımın yanında kaynanam farklı tam bır melek esım yurt dısına gıder bana kotu davranmaya baslar ustelik kaynnamla yasıyordum.....
sorunlar baslar cunku cocugunun gözünde annesı melek esime de anlatsam bna yaptıklarını inanır mı ?
anneme soylesem (kaynanamı)sınırlenecek uzulecek esımde beni yanına aldı yani yurt dısına geldim......
neyse ben yurt dısına geldım dıger kaynım nişan takmıs.ki taksın sızene diyeceksiniz dogru (banane)
ama ben 3 yıldır esime almasını istedigim takıyı yanı set (10.000) civarında
kıza takmıslar ben o kadar istememe rağmen o takıyı esimin parasıdan nasıl yanı dyeceksınız kaynım eşimle ortak paralarl da yani..
kızlar basımdan kaynar sular döküldü
kavga ettik sırıtıyor (bana inat yaparmıs gibi )bıde ben sinirliyken cekirdek çitlıyor yüzüme baka baka...
aldım cekırdegı kafasından asagi doktüm ooooh olsunnnn.
sözlü tartısmaya basladık .bende sinirden kollarını sıktım ama tırnaklarım baya uzun çizmişim kollarını isteyerek yapmadım ASLA!!( benim sinirim baya kotudur bir evi devirecek kadar )
esıminde cenemden sıktı ....
bıletımı kes turkıyeye donecem dedım veeee kesti o saatten sonra konısmuyoruz ama ben hala sınırlıyım....
(hanı dıyeceksınız o istedıgınızi almadı kaynınız nısanda taktı diye mi? Sinirlendıniz )
kızlar 3 senedır ıstedim ondan yapmadı getırmedı istememe ragmen kaynım nişan taktı o kıza taktılar esiminde parası var o takıda o yuzden sinirlendim
ESİMLE KAVGA ETME SEBEBİM OLDU
BİLETİMİ KESTİ sızce ben turkıyeye donuyim mi? Yoksa iptal olur mu?