kaynım yuzunden esımle kavga ettık

Anladimmm ama hala anlamsiz yani sasirdim.kendini bu kadar hirpalamana gerek yok bunlar kucuk mevzular

Bir kere siz kaynınız yüzünden eşinizle kavga etmemişsiniz. Tamamen ikiniz arasında olan bir olay. Para varmış ama eşiniz size o çok istediğiniz şeyi takmak istememiş. Fuzuli görmüş. Kaynınızsa demek ki nişanlısına bunu fuzuli görmedi ve takıyor. Bu durumda kaynınızla ilgili bir şey yok. Sıkıntı isteklerini ve sorunlarını sakince konuşamayan sizde ve siz sıkıntınızı bir şekil ifade ederken pişkince çekirdek çitleyen eşinizde.

Esiniz size deger vermiyor kayniniz nisanlisina cok deger veriyor deyip kavgayi biraz daha körüklüyorsunuz yani
Saka saka, ben bisi anlamadim, ne olmus siz nasil anladiniz yaa

Konuyu ancak yorumları okuyunca anladım. Bir düzenle istersen, sinirle yazmışsın ve ilk okuyan anlamıyor. Konuna gelince, tepkin eşineyse kendince haklısın tabi ama maalesef haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Bir bayana yakışıyor mu o harekerler? Bence telafi etmelisin, olay büyümesin.

Defalarca okuyarak anlamayı başardım. Ama bir yanlışın var. Siz kayınbiraderin yüzünden kavga etmemişsiniz. Kazançları ortaksa kayınbiraderinin harcadığı kadar eşinin de harcama hakkı var eğer eşitlerse. Dolayısıyla eğer eşin isteseydi sana o takıyı alırdı. İstememiş, almamış. Kayınbiraderin istemiş, nişanlısına almış. Yani kayınbiraderinin zerre kadar suçu yok bu konuda. Bence bu konu seninle eşin aranda.

Ben esime benim istedigim seyi takarsa seninle acayip bozusuruz dedım ve taktılar esımde sırıtıyor senin yuzunden mi?takmayın dıyecem boyle basladık tartısmaya
eşinde sana alsın aynısını..para ortaksa tadı tuzu kaçar bu işin..eşinin sırıtmasıda hata seni bilerek çıldırtmış bacım haklısın sen

Esiniz size deger vermiyor kayniniz nisanlisina cok deger veriyor deyip kavgayi biraz daha körüklüyorsunuz yani
Saka saka, ben bisi anlamadim, ne olmus siz nasil anladiniz yaa

Şimdi sanırım 3 erkek kardeş var. Konu sahibi ve bir eltisi aynı zamanlarda evlenmişler. Konu sahibinin istediklerinin bir kısmı olmamış. Ne zaman bunu dile getirse bu aynı zamanlarda evlendiği eltisi için de bak onda da yok denmiş.
Şimdi 3. kaynı nişanlanmış ve konu sahibine para yok diye alınmayan bir takı yeni nişanlı eltiye takılmış. Demek ki para varmış. Ordan kavga başlıyor ve iş ülkeye dönmeye kadar gidiyor.

Hm

Hmmmmm anladim, yani biraz hakli olsada ortada büyük bi kiskanclik var! Ve bunca yil sonra böyle bi sebepten evliligi bitirmek cok fevri bence, insanlar ne dertlerle ugrasiyor....Hayirlisi diyelim, sizde alin ayni takidan madem konusahibi bukadr icinizde kaldiysa, neden evi terk ediyorsunuz...

Aynen budur canım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…