- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Aynen canım sinirliyim de
konu sahibinin kocasının paralar kaynıyla ortakmış konu sahibinin hep istediği ama ona takılmayan takı kaynının nişanlısına takılmış. Paalar da ortak ya hani ondan sinirlenmiş konu sahibi.Ben hala fransiz
Anladimmm ama hala anlamsiz yani sasirdim.kendini bu kadar hirpalamana gerek yok bunlar kucuk mevzularkonu sahibinin kocasının paralar kaynıyla ortakmış konu sahibinin hep istediği ama ona takılmayan takı kaynının nişanlısına takılmış. Paalar da ortak ya hani ondan sinirlenmiş konu sahibi.
ben böyle anladım
Sende bizdensinnHicbisi anlamadim...
Evet kızlar esimle cok kötu kavha ettık kavgayı baslatan bendim o guluyordu .kızlar soyle soyluyeyım ben eltımle beraber nisanlandım ve bırlıkte evlendık sankı ikizim birsey istesem onun da yok der evımı bile iyi dösemedim.bende var onda yok vs kelimeler hep dondu neyse eltimle birbirimizi gözlerimizle yerdik. Neyse evlendik aramız duzeldı bu sefer bizim aramız niye duzeldi kaynnama cephe alıyor gibi olmusuz bız bırbırımızı sevmezken nasıl olurda sevmeye basladık. Kaynanamın hep bagırıslar kufurler havada ucustu kaynnanamda bir sey var ben arkamı donerım benım hakkımda eltimi biseyler der eltım arkasını döner hakkındada bak bu boyle oule fılan neyse esımın yanında farklı esım yurt dısına gıder ben kaynnamla yasarım sorunlar baslar cunku cocugunun gözünde melek esime de anlatsam inanır mı ?anneme soylesem sınırlenecek uzulecwk neyse ben yurt dısına geldım dıger kaynım nişan takmıs ama ben 3 yıldır ıstedıgım takmasını ıstedıgım o kıza takmıslar parasıda var yanı olmazsa o kıza nasıl taksınlar bu aradakaynım nısanlanan esımle ortak parayla kızlar basımdan kaynar sular döküldü kavga ettik sırıtıyor bıde ben sinirliyken cekirdek çitlıyor aldım cekırdegı yere atyık sözlü tartısmaya basladık bende sinirden tırnaklarımı kollarına gecırdım ama tırnaklarım baya uzun ıstıyerek degıl sinirden de benim sinirim baya kotudur bir evi devirecek kadar esımin smdıye kadar bir tokatı yoktur sonra ellerımı cektım cizmişim cenemden sıktı yurt dısındayım bıletımı kes turkıyeye donecem dedım veeee kesti o saatten sonra konısmuyoruz ama ben hala sınırlıyım
hanı dıyeceksınız o istedıgınızi almadı kaynınız nısanda taktı diye mi? Sinirlendıniz kızlar 3 senedır ıstedim ondan yapmadı getırmedı sızce ben turkıyeye donuyim mi? Yoksa iptal olur mu?
Iyi bari bendemi sorun var dedimSende bizdensinn
Bir kere siz kaynınız yüzünden eşinizle kavga etmemişsiniz. Tamamen ikiniz arasında olan bir olay. Para varmış ama eşiniz size o çok istediğiniz şeyi takmak istememiş. Fuzuli görmüş. Kaynınızsa demek ki nişanlısına bunu fuzuli görmedi ve takıyor. Bu durumda kaynınızla ilgili bir şey yok. Sıkıntı isteklerini ve sorunlarını sakince konuşamayan sizde ve siz sıkıntınızı bir şekil ifade ederken pişkince çekirdek çitleyen eşinizde.
Evet kızlar esimle cok kötu kavha ettık kavgayı baslatan bendim o guluyordu .kızlar soyle soyluyeyım ben eltımle beraber nisanlandım ve bırlıkte evlendık sankı ikizim birsey istesem onun da yok der evımı bile iyi dösemedim.bende var onda yok vs kelimeler hep dondu neyse eltimle birbirimizi gözlerimizle yerdik. Neyse evlendik aramız duzeldı bu sefer bizim aramız niye duzeldi kaynnama cephe alıyor gibi olmusuz bız bırbırımızı sevmezken nasıl olurda sevmeye basladık. Kaynanamın hep bagırıslar kufurler havada ucustu kaynnanamda bir sey var ben arkamı donerım benım hakkımda eltimi biseyler der eltım arkasını döner hakkındada bak bu boyle oule fılan neyse esımın yanında farklı esım yurt dısına gıder ben kaynnamla yasarım sorunlar baslar cunku cocugunun gözünde melek esime de anlatsam inanır mı ?anneme soylesem sınırlenecek uzulecwk neyse ben yurt dısına geldım dıger kaynım nişan takmıs ama ben 3 yıldır ıstedıgım takmasını ıstedıgım o kıza takmıslar parasıda var yanı olmazsa o kıza nasıl taksınlar bu aradakaynım nısanlanan esımle ortak parayla kızlar basımdan kaynar sular döküldü kavga ettik sırıtıyor bıde ben sinirliyken cekirdek çitlıyor aldım cekırdegı yere atyık sözlü tartısmaya basladık bende sinirden tırnaklarımı kollarına gecırdım ama tırnaklarım baya uzun ıstıyerek degıl sinirden de benim sinirim baya kotudur bir evi devirecek kadar esımin smdıye kadar bir tokatı yoktur sonra ellerımı cektım cizmişim cenemden sıktı yurt dısındayım bıletımı kes turkıyeye donecem dedım veeee kesti o saatten sonra konısmuyoruz ama ben hala sınırlıyım
hanı dıyeceksınız o istedıgınızi almadı kaynınız nısanda taktı diye mi? Sinirlendıniz kızlar 3 senedır ıstedim ondan yapmadı getırmedı sızce ben turkıyeye donuyim mi? Yoksa iptal olur mu?
eşinde sana alsın aynısını..para ortaksa tadı tuzu kaçar bu işin..eşinin sırıtmasıda hata seni bilerek çıldırtmış bacım haklısın senBen esime benim istedigim seyi takarsa seninle acayip bozusuruz dedım ve taktılar esımde sırıtıyor senin yuzunden mi?takmayın dıyecem boyle basladık tartısmaya
Eşiyle kaynının kazancı ortakmış. Arkadaş üç yıl boyunca aynı takıyı istemiş eşi almamış. O takıyı şimdi kaynı nişanlısına alıyormuş. Olay budur....Ben noktalama olmadığından konuyu tam anlayamadım.
Kaynın aldıysa eşinin suçu ne bu konuda?
Esiniz size deger vermiyor kayniniz nisanlisina cok deger veriyor deyip kavgayi biraz daha körüklüyorsunuz yani
Saka saka, ben bisi anlamadim, ne olmus siz nasil anladiniz yaa
Şimdi sanırım 3 erkek kardeş var. Konu sahibi ve bir eltisi aynı zamanlarda evlenmişler. Konu sahibinin istediklerinin bir kısmı olmamış. Ne zaman bunu dile getirse bu aynı zamanlarda evlendiği eltisi için de bak onda da yok denmiş.
Şimdi 3. kaynı nişanlanmış ve konu sahibine para yok diye alınmayan bir takı yeni nişanlı eltiye takılmış. Demek ki para varmış. Ordan kavga başlıyor ve iş ülkeye dönmeye kadar gidiyor.
Eşiyle kaynının kazancı ortakmış. Arkadaş üç yıl boyunca aynı takıyı istemiş eşi almamış. O takıyı şimdi kaynı nişanlısına alıyormuş. Olay budur....
Aynen budur canım malesefŞimdi sanırım 3 erkek kardeş var. Konu sahibi ve bir eltisi aynı zamanlarda evlenmişler. Konu sahibinin istediklerinin bir kısmı olmamış. Ne zaman bunu dile getirse bu aynı zamanlarda evlendiği eltisi için de bak onda da yok denmiş.
Şimdi 3. kaynı nişanlanmış ve konu sahibine para yok diye alınmayan bir takı yeni nişanlı eltiye takılmış. Demek ki para varmış. Ordan kavga başlıyor ve iş ülkeye dönmeye kadar gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?