- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım para göz mü?benim bir evimde yok canım kaynanamla yasıyordum yurt dısındayım göcebe gıbı elbıselerm kaynanamda mı? Annmn evınde mi? Dagılmos cunku 2 yerde yasıyorum farkettıysen 3 yıldır ıstedıhım seydi dedim para göz olsam 3 yıl niye bekliyeyimYanlış anlamışımdır muhtemelen, yok yok bu kadar paragöz değilsinizdir herhalde.
ortak parayla alınması sıkıntı ama bu kadar yaygara koparmak olacak şey değilEsımle kaynım ortak paralarda oyle
Yani şimdi ortak olsalar da herhalde kazançlar ayrıdır. Kaynın taktığı neden kolları parçalamaya sebep oldu anlamadım. Bir çok kişi de anlamadı sanırım. Böyle okuyunca sanki kıskançlıktan yapılmış bir şey gibi duruyor daCanım para göz mü?benim bir evimde yok canım kaynanamla yasıyordum yurt dısındayım göcebe gıbı elbıselerm kaynanamda mı? Annmn evınde mi? Dagılmos cunku 2 yerde yasıyorum farkettıysen 3 yıldır ıstedıhım seydi dedim para göz olsam 3 yıl niye bekliyeyim
Ben esime benim istedigim seyi takarsa seninle acayip bozusuruz dedım ve taktılar esımde sırıtıyor senin yuzunden mi?takmayın dıyecem boyle basladık tartısmayaKeşke kendini kontrol edebilseydin bu durumda haksız duruma düşmüşsün çünkü,
Kaynın nişanlısına alabildiğine göre pekala eşinde sana alabilirdi bu ikinizin arasındaki mesele,
kaynınla onun nişanlısıyla filan alakası yok
Yani şimdi ortak olsalar da herhalde kazançlar ayrıdır. Kaynın taktığı neden kolları parçalamaya sebep oldu anlamadım. Bir çok kişi de anlamadı sanırım. Böyle okuyunca sanki kıskançlıktan yapılmış bir şey gibi duruyor da
Yok canım kazanclarda aynı sinirlendim oyle basladıYani şimdi ortak olsalar da herhalde kazançlar ayrıdır. Kaynın taktığı neden kolları parçalamaya sebep oldu anlamadım. Bir çok kişi de anlamadı sanırım. Böyle okuyunca sanki kıskançlıktan yapılmış bir şey gibi duruyor da
Ben esime benim istedigim seyi takarsa seninle acayip bozusuruz dedım ve taktılar esımde sırıtıyor senin yuzunden mi?takmayın dıyecem boyle basladık tartısmaya
Ben esime benim istedigim seyi takarsa seninle acayip bozusuruz dedım ve taktılar esımde sırıtıyor senin yuzunden mi?takmayın dıyecem boyle basladık tartısmaya
Pahalı bır takı canım ban koyacak parası yok kaynıma e koy dıyecek kadar parası var ya 3 yıldır ıstıyordum aZ mıbaşka takı mı kalmamış yahu bu arada?
ne takıymış merak ettim :)
Uzun süredir istediği bir takı warmış,gülene kadar ne oldugunu anlatsana
ara sıra takılı kalıyor jeton
Uzun süredir istediği bir takı warmış,
Onu küçük kaynı ewlenecekmiş, yeni geline takılacakmış..
Konu sahibide kıyameti koparmışş
Canım yok aramız ıyıdır kotude degıldık kardesı olunca mevzu gulerTamam işte benimde demek istediğim bu olay eşinde bitiyor,senin bu durumuna gülmesi filan sana olan sevgisinden emin misin,yada eşinle bu olaydan önce aranız bozuk falan mıydı sanki senden intikam alır gibi konuşmuş,gülmüş
Aynen canım sinirliyim deAlınma ama yorumlarından gördüğüm kadarıyla fazla fevrisin ve öfkelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?