kaynım yuzunden esımle kavga ettık

Yanlış anlamışımdır muhtemelen, yok yok bu kadar paragöz değilsinizdir herhalde.
Canım para göz mü?benim bir evimde yok canım kaynanamla yasıyordum yurt dısındayım göcebe gıbı elbıselerm kaynanamda mı? Annmn evınde mi? Dagılmos cunku 2 yerde yasıyorum farkettıysen 3 yıldır ıstedıhım seydi dedim para göz olsam 3 yıl niye bekliyeyim

Yani şimdi ortak olsalar da herhalde kazançlar ayrıdır. Kaynın taktığı neden kolları parçalamaya sebep oldu anlamadım. Bir çok kişi de anlamadı sanırım. Böyle okuyunca sanki kıskançlıktan yapılmış bir şey gibi duruyor da

Ben esime benim istedigim seyi takarsa seninle acayip bozusuruz dedım ve taktılar esımde sırıtıyor senin yuzunden mi?takmayın dıyecem boyle basladık tartısmaya

Yok canım kazanclarda aynı sinirlendim oyle basladı

Ben esime benim istedigim seyi takarsa seninle acayip bozusuruz dedım ve taktılar esımde sırıtıyor senin yuzunden mi?takmayın dıyecem boyle basladık tartısmaya

Tamam işte benimde demek istediğim bu olay eşinde bitiyor,senin bu durumuna gülmesi filan sana olan sevgisinden emin misin,yada eşinle bu olaydan önce aranız bozuk falan mıydı sanki senden intikam alır gibi konuşmuş,gülmüş

Alınma ama yorumlarından gördüğüm kadarıyla fazla fevrisin ve öfkelisin

Bir halt anlamadım.
Konuya gel istediğim takı eltime alındı bana alınmadı. Ne ilgincsiniz ya.
Ama durum ne olursa olsun kadının şiddet görmesine ne kadar karsiysak aynı şekilde erkeğin şiddet gormesinede öyle. Konu ne olursa olsun bence eşinize tirnak gecirmeniz sizin eşinize şiddet yaptığınızin kanitidir... Bence siz evliliginizi bitirin ve kalbinizi düzeltin. Bana tirnak geçirecek bir eş le asla aynı yastığa baskoymam esiniz sizi boşarsa haklıdır. Bir erkeğe yapılacak en büyük kötülük bu olsa gerek.
Oysaki tatlı dille hersey halledebilir..

Canım yok aramız ıyıdır kotude degıldık kardesı olunca mevzu guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…