şimdi telefon açtı yok o bütün söylediklerinden haberi yokmuş bazılarını duymuş bana hak vermişmiş amaanayrıca eşin yanındaysa kayınvalide tavır alırsa alsın boşver.
ay valla keyfimi kaçırcaklarsa tamamen uzak olsunlar onlar olmasada olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi telefon açtı yok o bütün söylediklerinden haberi yokmuş bazılarını duymuş bana hak vermişmiş amaanayrıca eşin yanındaysa kayınvalide tavır alırsa alsın boşver.
size su kadarını söyleyim resmen sizi kıskanmıs bu adam bozuntusuherkese aynı ama bana daha çok.. herkesten çok bana yapıyor moralimi bozuk görünce kahkaha atıyor yine şişinmişsin diyor kocama bu kıza çok yüz veriyorsun diye gülüyor şaka yapıyor farkındayım ama dayanamıyorum
benim eşimin işi daha iyi.size su kadarını söyleyim resmen sizi kıskanmıs bu adam bozuntusu
sizin evliliğiniz ona batıyor
tek bir soru sorucagm bu adam ne iş yapıyor esin ne iş yapıyor?
hahah :) ama gerçekten ben tepkisiz kaldıkça ona seni takmıyorum seni ciddiye almıyorum dedikçe o daha çok hırslandı ve hergün şakanın boyutunu arttırdı ben takmadıkça..Böyle bir kafayı ciddiye alman gereksiz,tepkisiz kalman , kale almaman yeterliydi bence!Ergen davranışlara karşılık sizde ergence davranmışsınız.....Aklıma reklam filmindeki atıştırmalık geldi benimo!
sapık gibi zaten. benim yanımda eşimde varken karıya kıza laf atıyor arabadan. bu terbiyesizlik değil mi bir de eşimi alıp gezmeye gitmek istiyor. bu adam benim yanımda böyle laf atıyorsa ben yokken kimbilir neler yapıyordurr şimdi diyormuş ben bidaha konuşmam benle konuşmasın şaka yapıyorum biliyordu falanadam sapık gibi geldi bana. yengesiyle böyle konuşacak kişiden herşey beklenir. gördüğüm kadarıyla görüşmemeniz daha hayırlı. neler duyuyoruz neler! kendinizi koruyun bu ahlaksız adamdan.
tam tahmin ettiğim gibibenim eşimin işi daha iyi.
Bu adam senelerdir çalışmıyordu 6 aydır ilk defa çalışıyor benim eşimle arasında 2 yaş var benim eşim 13 yaşından beri çalışıyor babasının vefatının üzerine okulu bırakıp ailesine bakmak için çalışmak zorunda kalmış
Bence kardeşini sizinle paylaşamıyor:)deme di deme! karşı tepkime, aslında sizi kıskanıyor paylaşamama babında tabi kafa da ergene yatgın olunca ortaya böyle seviyesiz şakalar çıkıyor sırf kızdırmak arayı açmak için....Gelmeyin bu oyunlara.....he deyin gülün yada tepkisiz kalın araya laf atın geçiştirin...hahah :) ama gerçekten ben tepkisiz kaldıkça ona seni takmıyorum seni ciddiye almıyorum dedikçe o daha çok hırslandı ve hergün şakanın boyutunu arttırdı ben takmadıkça..
evet öyle. hazmedemiyorda olabilir.tam tahmin ettiğim gibi
iş afedersin bir tarafına girmez bos bir adam
esinzde calışmıs didinmiş ev bark sahibi olmus evlenmiş adama kol gibi girmiş bu
hazmedemiyor yani elinden gelse esini alıp baska kadının koynuna sokacak kadar içinden fesatlanıyor
haberin olsun dikkat et bu insana tehlikeli bu kişi
çok akıllı uyanık ol bunla
fazla muhattap olma lütfen hep resmi tuhaf dur buna karsı haddini bilsin
evet olabilir sürekli git de biz de kardeşimle takılalım biraz diyor yani söylediğiniz olabilir tepkisiz kalınca hırslanıyor daha pis şeyler söylemeye kalkıyorBence kardeşini sizinle paylaşamıyor:)deme di deme! karşı tepkime, aslında sizi kıskanıyor paylaşamama babında tabi kafa da ergene yatgın olunca ortaya böyle seviyesiz şakalar çıkıyor sırf kızdırmak arayı açmak için....Gelmeyin bu oyunlara.....he deyin gülün yada tepkisiz kalın araya laf atın geçiştirin...
sapık gibi zaten. benim yanımda eşimde varken karıya kıza laf atıyor arabadan. bu terbiyesizlik değil mi bir de eşimi alıp gezmeye gitmek istiyor. bu adam benim yanımda böyle laf atıyorsa ben yokken kimbilir neler yapıyordurr şimdi diyormuş ben bidaha konuşmam benle konuşmasın şaka yapıyorum biliyordu falan
asla konuşmambak konuşma gerçekten. hatta eşin de konuşmasın. sana zarar falan bile verebilir Allah muhafaza. ben eşi ve anasının bu konuyu normalleştirmesini de anlamıyorum. benim kaynım böyle saçmalasa eşim onun ağzını dağıtır bir daha da asla konuşmaz.
Bana nedense masum bir kıskançlık gibi geldi!kafanıza takmayın sadece zor da olsa kardeşinden mahrum bırakmayın,yazık garibe diye acıyasım geldi bak,ah bu vicdan!evet olabilir sürekli git de biz de kardeşimle takılalım biraz diyor yani söylediğiniz olabilir tepkisiz kalınca hırslanıyor daha pis şeyler söylemeye kalkıyor
Bak canım benimde eşimin de abisi var onlarında yaşları 26 ben 23 eşimde 24 yaşın da sanırım sende bu civardasın ama asla ben ikisinden de böyle şaka duymadım ayıp zaten ne demek yatak odanızda kızlarla takılcam takılcaz terbiyesizlik.Bir daha böyle karı kız muhabbeti açtığında yatak odanıza kadar diline doladığında öncelikle sinirlenme de ki abi iyi güzel şaka yapıyorsun ama bu şaka değil terbiyesizlik bizim yatak odamızı diline dolayıp terbiyesizlik yapma kaç yaşında insansın de ciddi ve bir olgun gibi konuş bence o zaman utanıcaktır inşallah kv de aynısını söyle anne bizim yatak odamız mahremimiz bunu diline dolaması sana şaka gelebilir ama bana göre terbiyesizlik de karı kız muhabbeti yaptığında da abi benim eşim evli güveniyorum bu tarz şakalarını komik bulmuyorum sen evlenince öyle yaparsın de hiç sinirlenme ve bence bu adama dikkat et hiç sevmem böyle sulu şaka yapan erkekleri hep içlerinde bir pislik olduğunu düşünürüm .herkese aynı ama bana daha çok.. herkesten çok bana yapıyor moralimi bozuk görünce kahkaha atıyor yine şişinmişsin diyor kocama bu kıza çok yüz veriyorsun diye gülüyor şaka yapıyor farkındayım ama dayanamıyorum
bundan sonra sanmıyorum konuşacağımızı. ama olurda konuşursak bu söylediklerini mutlaka söyleyeceğim.Bak canım benimde eşimin de abisi var onlarında yaşları 26 ben 23 eşimde 24 yaşın da sanırım sende bu civardasın ama asla ben ikisinden de böyle şaka duymadım ayıp zaten ne demek yatak odanızda kızlarla takılcam takılcaz terbiyesizlik.Bir daha böyle karı kız muhabbeti açtığında yatak odanıza kadar diline doladığında öncelikle sinirlenme de ki abi iyi güzel şaka yapıyorsun ama bu şaka değil terbiyesizlik bizim yatak odamızı diline dolayıp terbiyesizlik yapma kaç yaşında insansın de ciddi ve bir olgun gibi konuş bence o zaman utanıcaktır inşallah kv de aynısını söyle anne bizim yatak odamız mahremimiz bunu diline dolaması sana şaka gelebilir ama bana göre terbiyesizlik de karı kız muhabbeti yaptığında da abi benim eşim evli güveniyorum bu tarz şakalarını komik bulmuyorum sen evlenince öyle yaparsın de hiç sinirlenme ve bence bu adama dikkat et hiç sevmem böyle sulu şaka yapan erkekleri hep içlerinde bir pislik olduğunu düşünürüm .