Kaynım

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
eşim ile kaynımın arasında aşağı yukarı 4/5 yaş var.
Kaynım sürekli bir laf sokma her şeyi bilme eşimi küçümseme çabası içinde
Örn vereyim gecen akşam oturuyoruz eşim sigara yaktı başka odaya geçti
Eşimin halası da ne o hanımdan mı korktun da başka odaya geçtin diyerek eşime takıldıı

Eşim de bn kılıbık mıyım dedi ve güldü
Kaynım hemn oradan ağzını yüzünü eyerek he he diye atıldı.
Kızlar tamm benim şahsıma bişe dediği yok ama arkamdan konuşulduğuna adım qibi eminim.
Bi kaç bişe de kulağıma geldi
Kız kardeŞi de aynı şekilde hep bi eşimi küçük görme Halleri var bizimki de onlara bayılıyo
2 tane yeğeni var onlara her şeyi alır fazla verici ama kız kardeşi abisini hiç aramaz bu ara beni arıyo doğum yapacağım az kaldı sanırım onu da kv ara diyor
Ailede hep eşimi geri planda tutuyorlar her şeyi en son biz duyup ediyoruz
Benim canıma minnet ama eşiminde bu şeklde dışlanması hoşuma gitmiyor
Bu konuyu onunla konuşmadım hiç ama farkına varıp biraz kendini çeksin istiyorum
Sizce nasıl bi yol izlemeliyim kızlar.

Konuşmalısın. Ama en yumuşak en tatlı olduğunuz zamanda. Ben böyle konuşmaları eşimle yatak odasında yaparım mesela. Kendi aile fertlerinin yanlışları densizlikleri saçmalıklarını üzüldüğümü belli ederek söylerim içimde bişey tutamam.
Erkekler bizim gibi değil bişeylerin farkina varamiyolar. Valla yine de sen bilirsin ama ben icimde tutamiyorum annen bunu dedi cok yanlis, ablan bunu yapti diye ne kadar densizlikleri varsa soyluyorum acik acik. Hakli oldugum icin itiraz edemiyor zaten.

Bilmiyorum. Kardeşlerin arasına girmem genel olarak. Ama benim kaynim eşime küfür ettiğinde iyice bir yerine oturtdum. Kardeş olarak saygı duymuyorlarsa bile benim eşim olduğu için saygı gösterecekler yoksa ben adamı bozarım. Kimsenin gözünün yaşına da bakmam.

Yıllardır var olan bir kardeş ilişkileri var sonuçta, size dokunan birşeyde yokken, eşinize de ciddi bir saygısızlık yoksa, eşinizle konuşmanıza lüzum yok bence. Eşinizde kardeşinin aramadığını biliyor sonuçta ama onun içinden öyle davranmak geliyor demek ki.

Bir de herşeyin altında art niyet aramamak lazım. Görümceniz sizi arayıp ilgileniyormuş, illa kayınvalideniz söylediği için mi araması lazım, öyle olsa bile aramak istemese yine aramaz.

araya girmeyin ya da sakın bir laf etmeyin.siz kötü olursunuz.önce can sonra canan demişler, oklar ne olduğunu anlamadan size döner.hem sizlik bir durum yok şu an herkes halinden memnun.ortalığı bulandırmayın boş yere huzursuzluk çıkmasın.

YANi değil mi saygı duysunlar istiyorum bnde bizi aevmelerine gerek yok zaten

bendede durum aynı 3 erkek kardesler esım en kucuklerı tum eltıler aynı yastayız esımın en buyuk abısıyle arasında 5 ortancayla 2 yas var ust uste olmuslar ama dıslanan kucuk gorulen hesaba alınmayan taraf esım her sey esıme yaptırılır sureklı ezılır
en son esımle konustum ben kendını ezdırsın aılesıne sahıp cıkamasın dıye evlenmedım ben buyudum cocuk degılım benım aılem var sız boyle yaparsanız hemde esıme karsı benı ezersenız benım huzurum olmaz dıye konus aılenle yoksa ben konusucam dedım
esım aılesıyle konusmasına uyarmasına ragmen degısmedı ben actım agzımı
kımse ezılen bır kocayla evlenmek ıstemez ben el kızıyım hıc kımsenın gozunun yasına bakmam haberınız olsun dıkkat edın tavırlarınıza dedım
hatta 2 bucuk sene küstük gorusmedık asla bayramlarda bıle

sonra onlar pısman oldu adım attılar ama hala ezıyorlar esımı agzıyla kus tutsa yaranamıyor dıkkat ettım aslında bu esımın sorunu degılmıs onların sorunu ezen abısıne bakıyorum adamın psıkolojık sorunu var saglık sorunu var esıyle ıyı degıl sureklı ıs degıstırıyor gecımsız yanı... bosverdım . bende onları adam yerıne koymuyorum artık baska cozumu yok

Eşimi kırmadan nasıl anlatabilirim bu durumu inanın bilmiyorum ve çok sinir oluyorum onlar böyle yaptıkça

Eşimi kırmadan nasıl anlatabilirim bu durumu inanın bilmiyorum ve çok sinir oluyorum onlar böyle yaptıkça
acık acık konusun su sekılde
bak canım sen ısın ıcınde oldugun ıcın goremıyorsun senı ezıyorlar sen evlı barklı kocaman adamsın sana cocukmussun gıbı davranıyorlar benı hesaba almayarak bana agız burun kıvırarak yıne sana saygısızlık yapıyorlar benım aılemın ne bana ne sana boyle bırsey yapmasına ben ızın vermem sende ızın vermemelısın coluk cocugumuza bıle sirayet eder davranısları hep ezılen kucuk gorulen olarak kalırız kımse saygı duymaz en ıyısı ben senın yerınde olsam yanlıs hareketlerınde bana cocukmusum gıbı davranırsanız benden ona gore davranıs gorursunuz herkes hareketıne daha dıkkat etsın dıye uyarıda bulunmak sen zaten nerde nasıl davranman gerektıgını bılıyorsun sadece haksızlıga ugramana dayanamıyorum bana yapılsa bukadar zoruma gıtmez sana yapılmasını sındıremıyorum cunku senı cok sevıyorum dıye konusun

Deneteceğim canım

Siz iyi misiniz ? Esinizle kardeslerinizin arasi iyi olsa haftasa 2-3 kez surekli size gelseler hoş olur mu ? Demek ki aralarinda bir mesafe var simdi mesafe kalksa can ciğer olsa bu seferde cok mic miclar diyeceksiniz. Suan en iyisi boyle olmalari emin olun gorumcenizin lohusalikta kalmasini gercekten ister miydiniz?surekli sizi aramasi felan mantiklk dusunun

Bence kardeşler arasına girmeyin fazla samimi olmaya çalışmayın zira herseyin aşırısı zarar .Eşiniz olan bitenin farkindadir illa ki sesi cikmiyorsa sizde bir şey demeyin

Buluttan nem kapiyorsunuz. .

Bence hamileliğinize yoğunlaşmanız daha sağlıklı. .

Bu tarz birşeyler ben de yaşadım, görümcem benden bir yaş küçüktü, böyle şeyler yaşadık, ama eşim farkettikçe, eşim pndan uzaklaştı, sonra görümcem evlendi benden ve eşimden elini ayagını çekti. Umarım sizinde eşiniz farkeder.

Bence sizinki havadan nem kapmak. Kardeş iletişimi bu şekilde olabilir. Eşiniz rahatsız değilse, sizi ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…