• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynim

Adama bak,niye gücüne gidiyor bu kadar arayıp geleceğini bildirmek. Anahtar yaptıralim isterseniz derdim galiba ben.

Başka arzusu varmıymış kayinpederinin,hiç olacak şey mi aynı evde..aklım almıyor benim bu insanları,Hayır deyince de tribe giriyorlar.Ya onların istediği gibi olacak ya olacak yani.valla Allah sabır güç versin..kimse kimsenin kuralları doğrultusunda yaşamak zorunda değil, bunu onlara ancak siz bildirebilirsiniz ama öyle ama böyle .
Ben esimle aram bozulcak vs diye istemedigim bi seyi yapacak biri degilim zaten. Acik acik soylerim istemiyosam. Soyledimde zaten. Esim biliyoki oyle bi durumda bizim huzurumuz kacacak. Ozel hayat kalmayacak. O da istemez. Istese bile bana sormadan kabul etmez.yazin esimin koyunde is olur. Bahce isleri. Beni bi kez arayip gelip yardim etsen dediler. Evde yemk hazirlasan. Evede aksama 20 kisi geliyo. Anne ben yapamam dedim. Bide daha once kanser hastalığı gecirdim. Bu yuzden esim bana kiyamaz. Hic zorlamaz

kimse kusura bakmasın
onun eşi öyleyse sizde öyle olmak zorunda değilsiniz

Dün aksam kayinvalidem aradi. Esime abinden özür dilemeni istiyorum dedi. Gelme dedigi icin. Abin senle konusacak dedi. Neden gelme dedigi icin. Esim arayip ozur falan dilemem ben cocuk degilim dedi. Onun gonlunu yapayim bunu kirmayim derken kendim kiriliyorum dedi. Sonra benle konustu. Kizim o sizin abiniz evinize rahat gelip gitmek istiyor dedi.bende anne gelecegi zaman biz zaten gelme demeyiz bi arayip haber vermesinin ne zorlugu olabilir dedim. Bana soylediklerine gelince abinin biraz psikolojisi bozuk sen onlari takma dedi. Ama ben tavrimdan vazgecmedim. Yani bana soyledikleri karsisinda yine kaynim hakli oldu. Yani anlayacaginiz haklida olsaniz.erkek tarafinca hoc hakli gorulmezsiniz.
Yinede siz eşinizin hatrına önceden ara ara evinize davet edebilirdiniz o zaman onlarda bu kadar size karşı tepkili olmazlardı.Sizde pek masum gelmediniz.Eşinizle eş olmuşsunuz ama aile olamamışsınız .Ailesini davet etmem ama isterlerse randevu alıp öyle gelsinler diyorsunuz o zaman bu olanlara neden şaşırıyorsunuz.Böyle böyle soğuk, birbirini aramayan sormayan ,birbirine değer vermeyen aileler oluşuyor.Eşinizde dengeyi kuramadığı için çok hatalı.
Umarım aynı şeyleri çocuğunuzla, ailenizle yaşamazsınız.Bana tepkileriniz yanlış geldi

Ne demek ilişkinizi gözden geçirin ne demek istemiş ben şahsen Rahmani dusunemedim bu cümle üzerine resmen yuvanizı yıkmaya çalışmış

Yinede siz eşinizin hatrına önceden ara ara evinize davet edebilirdiniz o zaman onlarda bu kadar size karşı tepkili olmazlardı.Sizde pek masum gelmediniz.Eşinizle eş olmuşsunuz ama aile olamamışsınız .Ailesini davet etmem ama isterlerse randevu alıp öyle gelsinler diyorsunuz o zaman bu olanlara neden şaşırıyorsunuz.Böyle böyle soğuk, birbirini aramayan sormayan ,birbirine değer vermeyen aileler oluşuyor.Eşinizde dengeyi kuramadığı için çok hatalı.
Umarım aynı şeyleri çocuğunuzla, ailenizle yaşamazsınız.Bana tepkileriniz yanlış geldi
Daha once 3 kez yemege 2 kezde kahvaltiya cagirdim. Ayni sehirde 1 yildir yasiyoruz.Ben zaten esimin ailesiyle mukemmel ilgilenen onun ailesini kemdi ailem gibi gorebilen biri degilim. Daha once yasadigim seylerden dolayi. Keske oyle olsaydi ama olmadi. Olmuyor bazi seyler unutulmuyor.

Gecen hafta diger eltime gitmistik. Orda bu kaynimda vardi. Kiz cayin yanina gayet doyurucu seyler hazirlamis.kaynim yemk yok mu dedi. Eltimle kusler konusmuyolar. Diger kaynimda bunlar var ya dedi. O da ac kalacagimi bilseydim karnimi doyurup gelirdim dedi

Bence süper olmuş, gelmesin birdaha. Bu kadar karışmak ne demek ya? İstediği gibi, istediği zaman size habersiz gelemiyo diye, altınları onlara vermediniz diye, ilişkinizi gözden geçirin ne demek? Hadsiz...

Randevu ne alaka,siz her yere catkapi mı gidiyorsunuz?
Ben her an müsait olmak zorunda değilim ki biri gelecek diye. Adabıda budur bu işin.
Ama davet konusunda katılıyorum.
Çağırmak ağırlamak gönüllerini yapmak çok zor olmasa gerek arada bir

Gecen hafta diger eltime gitmistik. Orda bu kaynimda vardi. Kiz cayin yanina gayet doyurucu seyler hazirlamis.kaynim yemk yok mu dedi. Eltimle kusler konusmuyolar. Diger kaynimda bunlar var ya dedi. O da ac kalacagimi bilseydim karnimi doyurup gelirdim dedi
Bu kayninizin psikojisi bozuk mu bu kadarda olmaz yani

Ay keske öyle olsa gelmese. Ama benim esimin ailesi oyle degil iste. Bu aksam en gec yarin aksam gelir. Ya da esimi cagirir konusup sorunu halledelim diye. Bide bekar kaynim var dun kayinpederim laf arasinda oda seneye sizde kalacak zaten aranizi bozmayin dedi. Baba kimse darilmasin ben kabul edemem heleki evde bekr bi erkek asla kabul etmem dedim. Benim kizkardesim evime 15 dakika mesafede yurtta kaldi.bizim huzurumuz kacmasin diye annemler bizde kalmasini istemediler. Bunuda bahane ederek kabul etmem dedim
Siz en iyisi uzak bir sehre tasinin bunlar size huzur vermeyecekler

siz öyle yaparsınız

Aaaa çok iii olmuss kusmeniz ya sadece sizde yok böyle olaylar herkeste var bi kıskançlık olayı var bu ışte . O yüzden kendini suçlama ALLAH her şeyi goruyo zaten

İyide orasi sizin ortak yasadiginiz ev esiniz tek yasamiyor orada o musait olur siz olmazsiniz tabiki aranip sorulacak musaitlik durumu
Bu zamanda herkes herkesi arayip soruyor hiic takilmayin duymayin mevzu yapipta huzurunuzu kacirmayin iygunuyla durusunuzu bozmaSaniz herkes zamanla alisir

Randevu ne alaka,siz her yere catkapi mı gidiyorsunuz?
Ben her an müsait olmak zorunda değilim ki biri gelecek diye. Adabıda budur bu işin.
Ama davet konusunda katılıyorum.
Çağırmak ağırlamak gönüllerini yapmak çok zor olmasa gerek arada bir
Kaynı zaten çağrılmaya fırsat vermiyordur. Öyle anladım ben.

Iyi geceler 1.5 yillik evliyim. Esimin ailesiyle ayni sehirde yasadik 5 ay kadar. Ben gelwn gidenden yatili misafirden vs. Bunaldigim icin bask sehre tayin istemeyi teklif ettim esime. Fakat benim tayinimin cikmasi icin gidecegimiz şehirde esimun sigortasinin olmasi gerekiyodu. Sigortayi bi turlu ayarlayamadik. Tayin doneminde esime bi akrabasi sana sigorta yapayim sende bana kredi cek ben her ay oderim demis. Kredi 7 bin tl.esimde bana danismadan oracikta kabul etmis. Neyse ogrendim kizdim vs. Ama atlattik. Gecen gun kaynim geldi bu konu acildi. Esimin hatali oldugunu soyledim. Kaynim esimin hatasinin olmadigini benim yuzumden bu ise bulastigini soyledi. Biz borcun bi kismini odedik gerisini akrabasi ödeyecek. Kaynim dediki merak etmw sana ihtiyaci yok kocanin biz arkasindayiz dedi.Derken konu benim kötü gelin olmama geldi. Ben altınları onlara vermemisim. Esim benim istedigim her seyi yapiyomus. Esim bana karismiyomis. Onlar bize gelirken cat kapi gelemezmis cunku benden cekiniyolarmis. Inanin evime geldiklerinde hic saygisizlik etmem. Ya da surat asmam. Hizmetimi yaparim. Ama pek cagirmam hadi yemege gelin vs. Diye. Cagirmiyorum diye aliniyolarmis. Neyse benim evimde diye ses etmedim. Simdi esimi aradii. Senin karin okumus ogretmen olms ama bi sey olamamis dedi. Ben size gelirken misaot misiniz diye mi sorcam ora benim kardesimin evi dedi. Iliskinizi gozden gecirin dedi. Esimde abi evet gelirkwn ara dedi. Kaynim ben gelmiyorum bundan sonra size.dedi. esimde gelme dedi. Kaynim kufretti kapatti.su an sinirden deliye döndüm. Yazida hata varsa kusura bakmayin
Cok yüz vermissiniz. Zamaninda biz de yaptik o hatayi. Muhatap olma. Iki gun sonra ozur diler

Iyi geceler 1.5 yillik evliyim. Esimin ailesiyle ayni sehirde yasadik 5 ay kadar. Ben gelwn gidenden yatili misafirden vs. Bunaldigim icin bask sehre tayin istemeyi teklif ettim esime. Fakat benim tayinimin cikmasi icin gidecegimiz şehirde esimun sigortasinin olmasi gerekiyodu. Sigortayi bi turlu ayarlayamadik. Tayin doneminde esime bi akrabasi sana sigorta yapayim sende bana kredi cek ben her ay oderim demis. Kredi 7 bin tl.esimde bana danismadan oracikta kabul etmis. Neyse ogrendim kizdim vs. Ama atlattik. Gecen gun kaynim geldi bu konu acildi. Esimin hatali oldugunu soyledim. Kaynim esimin hatasinin olmadigini benim yuzumden bu ise bulastigini soyledi. Biz borcun bi kismini odedik gerisini akrabasi ödeyecek. Kaynim dediki merak etmw sana ihtiyaci yok kocanin biz arkasindayiz dedi.Derken konu benim kötü gelin olmama geldi. Ben altınları onlara vermemisim. Esim benim istedigim her seyi yapiyomus. Esim bana karismiyomis. Onlar bize gelirken cat kapi gelemezmis cunku benden cekiniyolarmis. Inanin evime geldiklerinde hic saygisizlik etmem. Ya da surat asmam. Hizmetimi yaparim. Ama pek cagirmam hadi yemege gelin vs. Diye. Cagirmiyorum diye aliniyolarmis. Neyse benim evimde diye ses etmedim. Simdi esimi aradii. Senin karin okumus ogretmen olms ama bi sey olamamis dedi. Ben size gelirken misaot misiniz diye mi sorcam ora benim kardesimin evi dedi. Iliskinizi gozden gecirin dedi. Esimde abi evet gelirkwn ara dedi. Kaynim ben gelmiyorum bundan sonra size.dedi. esimde gelme dedi. Kaynim kufretti kapatti.su an sinirden deliye döndüm. Yazida hata varsa kusura bakmayin[/QUOTE

Back
X