• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynim

Kaynin terbiyesizlik yapmış orası sizin evinizde tabi gelmeden soracak iyi bari eşinin senin arkada durmus

Canim geçmiş olsun esin arkanda durduysa bu saatten sonra rahatlarsın gelmesin boyle saygisizlar evin enerjisini bile değiştiriyorlar. Boncuk var sanki kendileri başbaşa kalinca sıkılıyorlar belliki sizide kurban seçmişler.. barışma derim kafan rahat olur biraz sonra zaten barışınca mesafe koyulmus olacak.

Aman napican boşver ne dusunuyorlarsa düşünsün. Çok hadsizmış kaynin. Galiba bekar anladigim kadariyla. Bide bunun evlendiği ni düşün yarın birgün karısıyla daha bi sinsilesirler size karşı. En iyisi böyle uzak kalmak varsın seni haksız bilsinler.

Kaynın kimin agzıyla konusmus boyle
Ne dedıkoducu ne kendını bılmezmış
Sızın adınıza ıyı olmus boyle gereksız ınsandan kurtulmanıza vesıle olmus o kaynanacılık oynayan kaynının sıkayetlerı

Tebrik ediyorum eşinizi :KK9: böyle eşiniz varken sinirlenmeyin. Umursamayında arkanızda sizi savunan biri var her daim. En azından eşinizi tanıyorsunuz böyle böyle. Ve umursamayın onları. Bırakın eşiniz gerekli cevabu versin. Belliki eşiniz iyi niyetinizi zaten görüyor. Diğerlerini önemsemeyin. Valla bende samimi değilim ama düşünün bir kere çağırıyım 3 ay gitmezdi. Üstüne 1 hafta istbula dönüp tekrar gelirdi. Bir ara kp dle kavga etse gelir oldu. Bahane ile sürekli kavga ediyordu. Bir sefer kayınpeder kaynana ile kavga etti 2 hafta kaldı. Şükür aynı şehre taşındılarda kurtuldum :KK76: siz iyi niyetli davranmaya devam edin. kötülemeyin zaten eşiniz görüyor belliki. Valla çok şanslısınız. En azından eşinizden yüzünüz gülmüş. Önemli olanda sadece eşiniz.diğerlerinle samimi olmayın zaten kolunuzu kaptırırsınız. Bu arada ikinizede maşallah.:nazar:

Nereli eşiniz ?
Bu bakış açısını bir yerden tanıyorum da

Gecen hafta diger eltime gitmistik. Orda bu kaynimda vardi. Kiz cayin yanina gayet doyurucu seyler hazirlamis.kaynim yemk yok mu dedi. Eltimle kusler konusmuyolar. Diger kaynimda bunlar var ya dedi. O da ac kalacagimi bilseydim karnimi doyurup gelirdim dedi
Oha bu nedir ya. Son anda kadın olcakmış vazgeçmiş gibi tripler.
Siz burda yok çağırın samimi olun diyenlere bakmayın. Eşiniz ve siz ailesiniz. Onlarada saygılı olmanız yeterli. Sevgi eşe gösterilir. Kaynınız 40 yaşında adam işi gücü yokmu size salça olmuş. Üstelik siz sinirlenmeyin. Eşiniz gerekli cevabı veriyor. O adam birde yüzsüz hiç barışmasa daha iyi. Ama sanmıyorum dayansın size gelmeden dursun. Hiç birşey yokmuş gbi oturmaya gelir o.

Aramiz iyiydi aslinda gecen haftaya kadar. Buz cok gidemiyoruz onlara esim vardiyali calisiyor cogu zaman 10 da gelir eve. Izni haftaici onuda dinlenerek gecirmek ister. Biz ayda bir kez onlarda ayda bir ya da iki kez gelirlerdi.kaynim köye gitmis ve eltimi bize birakmk istemis 2 gece kalsin diye. O da haftasonu musait olmayabilirler ben halamda kalayim demis. Kaynim aslinda esine kisip benim kocami ariyo ve yok her seferinde musait misiniz diye soracak miyiz vs. Diyo. Ben bu kismini gectim inanin zerre umrumda degil. Kayinvalidemede dedim tbiki arayip gelcwk sonra kapida kalmak istemiyosa dedim. Ama bu telefon konusmasinda bana olan kinini kistuki aramozda hic bi sorun olmamisken. Yok maasimi alip esime vermuyomusum. Maas karti erkekte dururmus. Gonlumce geziyomusum esim ses cikarmazmis nasil erkekmis. Ben ogretmen olmusum ama benden bi sey olmazmis. Esimde biz boyle iyiyiz dedi. Dedigim gibi saha önce kanser gecirdigim icin esim bana hic kiyamaz. Allah razi olsun bir dedigimi iki etmez. Benden 20 yil öncesinin gelinleri gibi davranmami istiyolar. Benim ailemde tam tersi hep beni uyarirrlar aman kizim kocana iyi davran. Isten yorgun geliyo yemeksiz birakma. Vs.

Back
X