- 26 Mart 2013
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi gelincik23072006
Merhaba hanımlar şu anda çok doluyum o yüzden hemen konuya gireyim birtek siiznle sorunlarımı paylaşabiliyorum. Kendi annemle ya da eşimle konuşunca bu kadar açık söyleymiyorum herşeyi içimden geçenleri. öncelikli olarak şöyle söyleyeyim. Kayınvalidemler pazartesi günü köye gideceklermiş. Ve bana gelmiiş dün diyor ki kaynın size emanet işe giderken uyandırırsınız doyurursunuz falan filan. Yani hanımlar sorun değil gelsin yesin tabi ki de şöyle bir durum var ben çalışan biriyim. öyle her gün yemek yapamıyorum iki günde bir yapabiliyorum çok yorgun geliyorum.ve aynı yemeği iki gün yiyoruz. Zaten iki kişiyiz sorun olmuyor. Ama kaynım öyle değl aynı yemeği asla iki gün yemez. Herşeyi yemez. Kayınvalidem onu çok şımarık yetiştirmiş pohpohlamış. Yani sevmediği yemek olduğunda hemen tepsiler içinde patates kızartmaları yumurtalar falan yapılır. şimdi bize gelecek kahvaltıya yemeğe falan ben aynı ilgiyi asla gösteremem eşime de dedim ya bize uysun ya da kendi bilir. Onun için kendimi parçalayamam yani. Benim sinir olduğum asıl nokta neden bana söylüyorsun ki siz bakacaksnız edeceksiniz falan diye. Gitsin eşime söylesin eşimde güzel bir dille şartlarımızı kardeşiyle konuşsun. Böylesi daha iyi olmaz mıydı?yani ben niye muhattap olmak zorunda bırakıldım ki. Yani bi de düşünün en az 15 gün böyle olacak.sonrası allah kerim ne zaman gelirse artık kayınvalidem. Bi de haftaya evlilik yıldönümüm evde olmak istemiyorum dışarda yemek yiyelim istiyorum. Yani hanımlar çok mu haksızım resmen emrivaki yapıldı bana.eve geldikten sonra şimdi çaydır vesairedir hizmet edeceğim. Offf içim sıkıldı vallahi. Bu arada en önemli kısmı unutmuşum kaynım 26 yaşında koskoca sağlıklı bir adam yani pekala da normal şartlarda kendine bakacak yaşta. Ama malesef çocuk gibi davranılıyor ona. Kısacası hanımlar nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım kafam çok karışık olumlu olumsuz her türlü fikirlerinizi okumak istiyorum şimdiden teşekkürler.