Kaynıma ben bakacakmışım:-((

evet çok zorlanıyorum eşimle defalarca konuştum ama değişen bir şey yok şu anda tek gelin ben olduğumdan bütün olay bana kalıyor haliyle.çalışmasam eminim çok daha zor olacaktı bu sefer tüm gün iş yapmak zorunda kalacaktım. çalışmak aslına bakarsanız bir nevi hem kaçış hem de rahatlama yöntemi. çalışmayı çok seviyorum ve henüz tamamen tüm günümü evde geçirmeye asla hazır değilim.zaten bu yüzden bebek fikrini de öteliyorum biraz da. şu anda kayınvalidem böyle hastayken annem bu kadar uzaktayken bebeğe bakacak kimse yok anlayacağınız. onlara karşı benim de hep yüzüm gülüyor saygısızlık da etmiyorum asla. ama eve gittiğimde ise yorgunluktan ölüyorum. yani her yönden olumsuz ve zor anlayacağınız. kimseyi elbette suçlamıyorum. ama iki senedir ben de çok yıprandım dediğim gibi sözlendiğimizden beri bu durumlar ddevam ediyor. benim kızdığım nokta kimse hastalığın sebebini sonucunu araştırmıyor. neden kaynaklanıyor. olmaması için ne yapmak gerekiyor diye bakmadan sadece doktora götürüyorlar. hiçbişey sorulmuyor doktora da. sanki doktora gidince herşey çözülüyormuş gibi. ne bileyim belki de bana çok tuhaf geliyor.

cnm yorum istemişsin konu açmışsın bende fikrimi söyledim. Herkesin düşüncesi farklıdır. Herkeste sizin gibi düşünmek zorunda değil. Annem yaptı diye tabii herkes yapcak değil. Insanlar hayatlarından örnek verir yorum yaparken de haliyle. Sadece rahatlamanı istedim o yüzden örnek verdim annemden. Yapar veya yapmayız insanların düşüncesine saygılı olmalıyız hemde bu düşünceyi soran bizsek ?

Birde şöyle bir şey var insanlar buraya konu açıyor istediği cevabı alamayınca tepki gösteriyor bunu hiç anlamıyorum...

konu sahibinden özür diliyorum. Konu sahibi zannederek cvp yazdım. Bu mesajı yok say lütfen :(

birde annemden örneklendirdiğim mesajımı konu sahibini rahatlatmak için konu sahibine yazmıştım başkasına değil bilmem anlatabildimmi ?

yanlışlıkla beğendim:)

12 yaşında çocuğun ayakkabısını bağlamak niye anlamadım çok şımarır büyüyünce baş edemezsin sonra yada sana bişey olsa allah korusun çocuk ayaklarının üstünde duramaz söylemek iistedim.

yok cnm şımarıklık değil yavaşlıktan bağlıyorum çok yavaşşş (bekleyemiyorum birde düzgün olsun diye)

benim kv ler de mamlekete gittiğinde kaynımla ilgileniyorum bakmak demek çok yanlış sonuçta kosakoca adam sen masaya bi tabak daha fazla koycaksın yemeği begenmemzlik yapıcanı sanmıyorum annesine yaptığı gibi sana naz yapmaz bence abartıyosun

ben tabir olarak bakmak kelimesini uygun gördüm kusura bakmayın da ben bu vakte kadar hep tek çocuktum evlenene kadar bırakın hizmet etmeyi daha çok hizmet ederlerdi. bildiğiniz prensesler gibi büyütülmüştüm. haliyle evlenince bocalama yaşadım evet kabul ediyorum. tamam kendi evlilik hayatıma alıştım hizmet etmeye yemek yapmaya çamaşıra ütüye vesaire... ama sonuçta bahsettiğiniz kadar basit olmuyor şimdi sadece tek bir tabak koymuyor. insan eşiyle sırası gelir menemen yapıp yese bile misafir olacağını biliyorsanız en az 3 çeşit yemek şart oluyor bu da haliyle ayrı bir külfet oluyor benim için ve hepsini akşam 7 den sonra yetiştirmeye çalışıyorum sonrasında çay vesaire hizmeti de oluyor. kayınvalidemin hasta olması elbetteki onun suçu değil yargılamıyorum ama ben sadece şu anda kendi açımdan bakıyorum kimseyle bu kadar açık konuşup içimdekileri dökemiyorum bir tek burası var bunun için. diyorum ya bu bencillikse evet bencilim sonuçta bu ay benim için çok önemli ve özeldi en azından ben böyle düşünüyordum. bu ay içinde hem evlilik yıldönümüm hem de doğum günüm var ve ikisi de sanırım bu sene çok zor olacak istediğim ve hayal ettiğim gibi olmayacak. bu da haliyle beni çok ama çok üzüyor.

Back
X