Kaynima karsi hislerim...

eşin yok mu?
varsa hayattaki en kötü şeylerden birini yapmaya meyillisin açıkcası dikkat et aile faciasına neden olma

bende bu sebeplerden oturu kendime lanet olasica hislerime engel olamadigim ici sizlerden cozum bekliyorum ,belki benim dusunemedigim bir noktada siz bana yardimci olursaniz bu igrenc duygularimdan kurtulabilirim.

Daha gecen hafta bir arkadas toplantisinda diydum kadin kayni ile kacmis coluk cocuk herseyo birakip sonunuzu kendiniz belirkiceksiniz
Anlattiklarinizda bir amcanin coculla.ilgilenmesi ayni anda omunda annesne cikmasi.cok ta evet size ilgusi var dedirtmedi ban

bende bu sebeplerden oturu kendime lanet olasica hislerime engel olamadigim ici sizlerden cozum bekliyorum ,belki benim dusunemedigim bir noktada siz bana yardimci olursaniz bu igrenc duygularimdan kurtulabilirim.

duygularını ve görüşlerini kendin engellersin yani biz sana şöyle böyle desek bile bi kulağından girer diğerinden çıkar.
sana sadece düşünme derim,yani belki hissetiğin bişey yok sana öyle geliyor bu da olabilir,yada o kişinin hareketlerinden dolayı böyle saçma sapan bişeye kapıldın bu da olabilir
seni kınamıyorum asla,bende insanım senin gibi,ama duygularına senden başka kimse engel olamaz,yazık edersn bişeylere,o adamı görmezden gel,o gelirse sen git,aynı ortamda bulunma,eşinle ilgilen ki onu sevdiğini görsün,yapamıyorsan o zaman eşinden ayrıl,eşine yazık ya!
yada şöyle diyim: senin kız kardeşin var mı?yoksa var diyelim,eşin ona ilgi duysa ve kız kardeşinde eşinle ilgilense ve sen bunu fark etsen????
sadece bunu canlandır bakalım nasıl hissediyorsun?

Son düzenleme:
Malesef ki hislerinizde yanılmadığınız düşünüyorum.
Kadınla erkek arasındaki elektrik hissedilir birşey.
Benimde kaynım var, tanıştığımız günden beri kardeşim gibi gördüm ki yaşıtız.
Belli bir mesafede durdum.
Sizin durumunuz bir aileyi felakete götürecek cinsten.
Kendinize hakim olun ve uzak durun.
Madem farkındasınız bazı şeylerin ortamdan uzaklaşın, o geldiğinde siz gidin.
Tavırlarınızı düzenleyin, yoksa sonunuz rezillik olur.

Adam size samimi davranabilir sonuçta kardeşi sayılıyorsun. Çoğu erkek kendı çocuklarından artık yoruldugu için yegenlerini de daha az gördüğü için yegenlerine daha düşkün gibi davranır bunu da kuruntu haline getirmeyin. Sizi de ailenin bir ferdi olarak seviyordur ve aynı ortamda bulunmaktan mutlu oluyordur bunu da bana aşık diye yorumlamayın..

Belki de senin bu bakışından tavırlarından anlıyor ona karşı düşündüklerini belki karısına anlatıyordur boyle hissediyorum bu kadın yanlış yapıyor diye. neden kendini ele veriyorsun uzun uzun bakarak vs... Hiç mi korkmuyorsun bu adam eşimin kardeşi ve ben düşüncelerimi belli edersem beni açığa verir evliliğim de biter rezil oldugumla kalırım diye.

Sakın burda yazdıklarını en yakınına dahı anlatma. Duyguların içinde kalsın ve harekete dönüştürmediğin sürece kimseye ölene dek belli etmediğin sürece sorun olmaz. Ama en yakının dahı bunu anlarsa ya da sen anlatırsan o zaman işin içinden çıkamazsın.

Evet gormezden duymazdan anlamazdan gel gelemyiz de filn bi zaman snra anlasin oda kinamiyoruz ama ynlislardasin onda varsa bile bu ilgi sende olmasin yarin brgn bu aciga cikar onlar evlatlari erkek bide emn ol atmazlar ama olan sana olr kocani sevmesen bile bosan ama boyle bisey yapma.cocuklarini dusun onlara saril atlat bunu deki depresyondaydim bunalimdaydim gecti giti de

.oruç tutmayı dene bi kaç gün.duygularını belki terbiye edebilirsin.bikaç yerde okumuştum

Son düzenleme:
Allah korusun (Amin).. arkadaşlara katılıyotum bu bir aile faciası olur. Fakat onu da geçtim çocuklarınızı düşünün.. Bu duygular hiç hayra alamet değil. Tek başınıza görüşmeyin eşinizle beraber görüşünce de mesafe koyun.. Bi arkadaşın yazdığını katılıyorum.. Bir gün siz vazgeçersiniz o vazgeçmez bu durumlar bu bakışmalar önünüze çıkar. İşin içinden çıkamazsınız. Ve gerçekten neyi görmek istiyorsanız onu görüyorsunuz. Çok acilll en acilinden araya duvarlar örün mesafeler koyun yoksa bu işin sonu kötü.. Bu yol karanlık. Ve bu yolun sonunda kimseyi hayırlı bir sonuç beklemiyor. Allah kurtarsın bu duygularınızdan (Amin)

geçmiş olsun canım tam yerine açmışsın konunuyu ateş topuna tutarlar seni burda

yaşadıklarının hisle bir alakası olduğunu sanmıyorum beynin birazda koşullanmış gibi,
eşinle ilgilen ve eşin olmadan ne kv ne de kaynına oturmaya gitme, beynini sıfırlamaya çalış, çocuğunla ilgilen, kendinle ilgilen vs.

Gerçekten kaynından sana karşı bir his varsa, onu görmezden gelmeni tavsiye ederim. o balkona çıkınca geri kaçmalar falan yapma gayet normal hayatına devam et, sen kaçtıkça çünkü içinde bulursun kendini. Dua et Allah yardımcın olsun

Ben bu yazdıklarınıza göre nasıl kaynınızın size karşı boş olmadığınızı çıkardınız anlamadım.Bence siz böyle olmasını istediğiniz için böyle senaryolar üretiyorsunuz.Ağır olacak belki yazdıklarım ama durum böyle . gözünüzün açılması lazım.bi kere kvnizde kahvaltı yaparken onunda gelmesini nasıl tesadüf diyorsunuz kendi OĞLU mutlaka onuda çağırmıştır.sizden çay istemesine gelince eniştem benden günde bin kez bişeyler ister aklımın kıyısından geçmez bi art niyet. Öyle denk gelmiştir ne biliyim ayaktasınızdır vs. Kendi yiğenini sevmeyecekmi yani bunu okuyunca güldüm kusura bakmayın ama. Yok kendi çocukları yanındaymışda ona rağmen senin çocuğunu sevmiş falan komik yani. arkadaşım bence şeytanın vesveselerine tıka kulağını ve görüşmemeye çalış yoksa aile faciasına dönüşebilir bu durum.

cnm bilinçaltın sana oyunlar oynuyor kaynın seninle ilgilendiğini düşüne düşüne sende ona karşı birşeyler hissettiğini düşünüyorsun.. at kafandan bunları ve kaynın seninle ilgilenmiyor allah korusun senin kaynına azda olsa yakınlaştığını eltin ya da eşin hissederse hem ailenden olursun hemde aile faciasına yol açarsın... çocuğunla ilgilen evinle ilgilen düşünmemeye çalış...

arkadaşın beyin kimyası bozulmuş.ilaç tedavisi öneriyorum kendisine

işte kafasında kurgulaya kurgulaya sanki kaynının ona karşı ilgisi var gibi düşünüyor ve şeytanda içine sıcaklı düşürüyor...bol bol dua oku aklını başına al kaynının sana karşı davranışlarına anlamlar yükleme

Surekli kiyafetime karismasi (bu sana yakismis bu yakismamis demesi), surekli bana esimi kotulemesi ( x den 50 yasinada gelse bir cacik olmaz gibi gibi sozlerini yanimda sarfetmesi),denize gideceklerinde beni israrla cagirmasi (ki bu biraz evvel aklima geldi),cocugu yerde degilde genellikle benim kucagimda sevmesi (yerde oynayan cocuk daha rahat sevilir),esimden once eve gelip her aksam bizim zile basmasi (esimi soruyor ki esim arabasiyla ise gidip geliyor), her sabah ise giderken kapimiza vurmasi (esim seslensede ben kapiyi acana kadar zile basmasi -esime soyluyorum sen bak ama yataktan kalkipta bakmasi zor geliyor ya) gibi gibi....

Bunlar son uc aydir(deniz olayi haric) surekli olan seyler. Konunun basinda sadece yasanilan bir haftayi yazmistim.

Kaynimin belki benim dusuncemle bana karsi bu sekilde davranislari ona karsi his sahibi olmama zemi hazirladi

Dusuncesinin bile hata oldugunu biliyorum ama engel olamiyorum.
Esime ve cocuguma siki siki baglanmaya calisiyorum ama
aklimdan kaynimi atamiyorum.
Bu konuyu da buraya acmamin sebebi benim bu sacma sapan dusunceden nasil kurtulacagim sorusuna yardimlarinizla cevap bulmak...

ben yaşınızı ve kaç yıllık evli olduğunuzu merak ettim. eşinizden önce erkek arkadaşınız oldu mu ya da ilgi gösteren sizin için uğraşan birileri ? eğer dediğiniz gibi durumlar varsa birileri bunu eninde sonunda fark eder . kocanız k.valideniz veya etrafınızdaki kişiler. dedikodunuzun çıkacağı durumlara izin vermeyin. kaynınızın size karşı bir şey hissedip hissetmediğiyle alakalı yorum yapamam. dikkat edecek olan kaynınızdan önce sizsiniz. unutmayın bizim toplumumuzda her zaman kadın suçludur , durumunuz fark edilirse kimse kaynınıza bir şey demez , siz kaynınızı ayartmaya çalışmış olursunuz.

siz bi ANNESİNİZ
bu olay patlak verdiğinde yarın bi gün çocuklarınızın yüzüne büyükler baktığında düşüncekleri şeyleri aklınıza getirin yeter bence vazgeçmeniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…