- Konu Sahibi kendimekizdim
-
eşin yok mu?
varsa hayattaki en kötü şeylerden birini yapmaya meyillisin açıkcası dikkat et aile faciasına neden olma
bende bu sebeplerden oturu kendime lanet olasica hislerime engel olamadigim ici sizlerden cozum bekliyorum ,belki benim dusunemedigim bir noktada siz bana yardimci olursaniz bu igrenc duygularimdan kurtulabilirim.
cnm bilinçaltın sana oyunlar oynuyor kaynın seninle ilgilendiğini düşüne düşüne sende ona karşı birşeyler hissettiğini düşünüyorsun.. at kafandan bunları ve kaynın seninle ilgilenmiyor allah korusun senin kaynına azda olsa yakınlaştığını eltin ya da eşin hissederse hem ailenden olursun hemde aile faciasına yol açarsın... çocuğunla ilgilen evinle ilgilen düşünmemeye çalış...
işte kafasında kurgulaya kurgulaya sanki kaynının ona karşı ilgisi var gibi düşünüyor ve şeytanda içine sıcaklı düşürüyor...bol bol dua oku aklını başına al kaynının sana karşı davranışlarına anlamlar yüklemeBen bu yazdıklarınıza göre nasıl kaynınızın size karşı boş olmadığınızı çıkardınız anlamadım.Bence siz böyle olmasını istediğiniz için böyle senaryolar üretiyorsunuz.Ağır olacak belki yazdıklarım ama durum böyle . gözünüzün açılması lazım.bi kere kvnizde kahvaltı yaparken onunda gelmesini nasıl tesadüf diyorsunuz kendi OĞLU mutlaka onuda çağırmıştır.sizden çay istemesine gelince eniştem benden günde bin kez bişeyler ister aklımın kıyısından geçmez bi art niyet. Öyle denk gelmiştir ne biliyim ayaktasınızdır vs. Kendi yiğenini sevmeyecekmi yani bunu okuyunca güldüm kusura bakmayın ama. Yok kendi çocukları yanındaymışda ona rağmen senin çocuğunu sevmiş falan komik yani. arkadaşım bence şeytanın vesveselerine tıka kulağını ve görüşmemeye çalış yoksa aile faciasına dönüşebilir bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?