Kaynima karsi hislerim...

Bence sevginin ve hoşlanmanın sınırları vardır. Bir kadın kaynından, eniştesinden, dayısından, amcasından hoşlanamaz. Bana bu tarz şeyleri düşünmek bile sapıkça geliyor. Eşinizin kardeşi sizin de kardeşiniz sayılır. Böyle bişeyin olasılığı dahi yoktur. İnsan istedikten sonra her konuda kendine söz geçirebiliyor. Yapmanız gereken tek şey Allah'a sığının dua edin. Rabbim kötü yola düşürmesin kimseyi.
Ayrıca eşinizin kardeşi sizi yakın hissettiği için o şekilde davranıyor olabilir. Belki aklına bile gelmemiştir böyle bişey.Benimde eniştem yeri gelir benden ister bazı şeyleri bunda abartılacak durum yok hele annesinin evine istediği zaman gelmesi çok normal.

Son düzenleme:

Eşine üzüldüm o zaman

Ayrı eve çıkmaması sorun olabilir, kızabilir anlarım ama bunun akabinde gidip abisine yan gözle bakılmaz ki
Hoş kayınbirader de aynı binadan zaten -amaç ayrı eve çıkmaksa-

Konu sahibi, silkelen kendine gel
Sen evli barklı bir kadın hatta bir annesin
Değil kayın, jön bile olsa dönüp bakmaman lazım
İhanetin azı çoğu olmaz ama o da bana bakıyosu olmaz.
Aynaya baktığında veya yavrunu görünce başın dik olsun istiyosan bu saçmalığa son ver.

Son düzenleme:
düşüncelerinizi kontrol edebilirsiniz.
öncelikle bir kağıda, evet yazmaktan bahsediyorum, kaynınızın olağan davranışlarını yazın.
ve sizin size karşı ilgisinin olmasıyla açıkladığınız davranışlarının başka olabilecek sebeplerini yazın.
+
eşinizin sevdiğiniz yönlerini yazın.kendinize düşünce ve yazıyla eşinizi çok sevdiğinizi söyleyin, yazın.
yazmak önemlidir. düşünmek de.
sadece düşünce gücünüzle alakasız birine aşık olmanız muhtemeldir, eşinize de.
yeter ki olayları çarpıtmayın beyninizde

Yorumlarinizdan anladim ki kendime ceki duzen verip,seytanin ya da kendimin vesvesesinden kurtulmam.

Yardimci olan arkadaslara minnettarim. Goremedigim madalyonun diger yuzunu de ,hic aklima gelmeyen yonleri de gosterdiniz. Bu meselenin sadece kendimce yorumlanmasiyla ortaya cikan ihanetten baska bisey olmadigini yeniden bana hatirlattiginiz ve hataya dusmekten beni alikoydugunuz icin Allah sizden razi olsun.

Allah hiçbirimizi şaşırtmasın.. ayıplamak niyetli söylemiyorum
anlattığın şeylerde şüphelenilecek bir durum yok gibi
belki bir ihtimal yerdeyken değil de çocuğu senin kucağında sevmesi
belki şüphe uyandırır.. oda aşk anlamında değil bir yerlerine değmek anlamında
sapıkça yani
muhtemelen sen hoşlanmaya başlayınca ondan belli ettin
o da o yüzden bakıyordur sana
çocuk kucağındayken dibinde duruyordur senin günahı boynuna
tabiii o kadar adi bir insansa...

Son düzenleme:
peess diyorum. Allah kimseye yaşatmasın. kaynına yüz verme.. birde sizin nefsinizle alakalı birşey. nefsin çok kötü besbelli..resmen eşini düşsel olarak aldatıyorsun çok geçmez uygulamayada koymanda an meselesi.. yazık günah eşine çocuğuna.

Okurken resmen tüylerim ürperdi yani bu nasıl olabilir o sizin kardeşiniz yerinde ve evli, üstelik çocukları var, üstelik eltinizle yüz yüze bakıyorsunuz kimbilir eltinize nasıl bir nefret besliyorsunuzdur yani bence siz duygularınızdan dolayı herşeye nalam yüklüyorsunuz öyle olur hoşlanınca her hareketi size özelmiş gibi olur. Annesinin evine bile çıkmasını ama o sebepten çıkmazdı diye sunuyorsunuz neden kaçmak yerine daha ço yaklaşıyorsunuz hiç kaçmak gibi bir adımınız olmamış kucağınızda seviyorsa verin amcasına kucağınızda tutmayın, eşin daha yakın ol doldursun deyin siz yakınsınızdır size demiştir hiç sanmıyorum kaynınızın size bir şey hissettiğini. Görünürde bir şey yok ama ihanet ediyorum gibi hissediyorum diyorsunuz bir de ya bal gibi ihanet çünkü onunla ilgili hayallerde kuruyorsunuzdur. Anlattıklarınıza bakılırsa da zaten adam gelse size açılsa birlikte olacak gibisiniz. Şöyle düşünün peki, sizin eşiniz kızkardeşinizden hoşlansa o gözle baksa yani bir şey olmasına gerek yok ama farketseniz ilgisini, sürekli ona yakın davransa gözlerine baksa ne düşünürsünüz. Hele bir de öğrenseniz ne olur söyleyin normal karşılar mısınız kız kardeşinizi suçlasa bile neden uzak durmadın dersiniz dimi empati yapın lütfen iğrenç bir şey bu yaa. Ya bir bahane bulun o evden taşının ya da mesafe koyun aranıza. Ayrıca üyelik varken yeni üyelik almak zaten yasak..

uuuuuu çok sert bu ya aman olduğunuz yerde kalın sakın bi adım bile atmayın bu düşünceleri kafanızdan silin aile faciası olur bu..kınamıyorum ama tövbe tarappim Allah akıl fikir versin

dikkat et eşin veya bi tanıdığın buraya açtığın bu konuyu bilgisayarı karıştırırken geçmişten falan görmesin.aile faciasına sebep olabilirsin

kınamıyorum , kınadığımız görmeden ölmezmişiz ama
madem gönlüne söz geçiremeyeceksin hemen ordan uzaklaşmaya bak...
böyle dipdibe bu iş ya ileri giderse...
olan çocuklara olur, ve kaybedrsin çocuklarını, hemde sonsuza kadar...
bunu düşün, tövbe et, ordan taşınan kadar gelme gitme, hiç bir şekilde iletişim kurma....
offf yapma arkadaşım ya, bunun yükünü taşıyamazsın ((

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…