Okurken resmen tüylerim ürperdi yani bu nasıl olabilir o sizin kardeşiniz yerinde ve evli, üstelik çocukları var, üstelik eltinizle yüz yüze bakıyorsunuz kimbilir eltinize nasıl bir nefret besliyorsunuzdur yani bence siz duygularınızdan dolayı herşeye nalam yüklüyorsunuz öyle olur hoşlanınca her hareketi size özelmiş gibi olur. Annesinin evine bile çıkmasını ama o sebepten çıkmazdı diye sunuyorsunuz neden kaçmak yerine daha ço yaklaşıyorsunuz hiç kaçmak gibi bir adımınız olmamış kucağınızda seviyorsa verin amcasına kucağınızda tutmayın, eşin daha yakın ol doldursun deyin siz yakınsınızdır size demiştir hiç sanmıyorum kaynınızın size bir şey hissettiğini. Görünürde bir şey yok ama ihanet ediyorum gibi hissediyorum diyorsunuz bir de ya bal gibi ihanet çünkü onunla ilgili hayallerde kuruyorsunuzdur. Anlattıklarınıza bakılırsa da zaten adam gelse size açılsa birlikte olacak gibisiniz. Şöyle düşünün peki, sizin eşiniz kızkardeşinizden hoşlansa o gözle baksa yani bir şey olmasına gerek yok ama farketseniz ilgisini, sürekli ona yakın davransa gözlerine baksa ne düşünürsünüz. Hele bir de öğrenseniz ne olur söyleyin normal karşılar mısınız kız kardeşinizi suçlasa bile neden uzak durmadın dersiniz dimi empati yapın lütfen iğrenç bir şey bu yaa. Ya bir bahane bulun o evden taşının ya da mesafe koyun aranıza. Ayrıca üyelik varken yeni üyelik almak zaten yasak..