- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi kendimekizdim
-
Surekli kiyafetime karismasi (bu sana yakismis bu yakismamis demesi), surekli bana esimi kotulemesi ( x den 50 yasinada gelse bir cacik olmaz gibi gibi sozlerini yanimda sarfetmesi),denize gideceklerinde beni israrla cagirmasi (ki bu biraz evvel aklima geldi),cocugu yerde degilde genellikle benim kucagimda sevmesi (yerde oynayan cocuk daha rahat sevilir),esimden once eve gelip her aksam bizim zile basmasi (esimi soruyor ki esim arabasiyla ise gidip geliyor), her sabah ise giderken kapimiza vurmasi (esim seslensede ben kapiyi acana kadar zile basmasi -esime soyluyorum sen bak ama yataktan kalkipta bakmasi zor geliyor ya) gibi gibi....
Bunlar son uc aydir(deniz olayi haric) surekli olan seyler. Konunun basinda sadece yasanilan bir haftayi yazmistim.
Kaynimin belki benim dusuncemle bana karsi bu sekilde davranislari ona karsi his sahibi olmama zemi hazirladi
Dusuncesinin bile hata oldugunu biliyorum ama engel olamiyorum.
Esime ve cocuguma siki siki baglanmaya calisiyorum ama
aklimdan kaynimi atamiyorum.
Bu konuyu da buraya acmamin sebebi benim bu sacma sapan dusunceden nasil kurtulacagim sorusuna yardimlarinizla cevap bulmak...
Diyelim ki eltin hissetti kocasıyla birbirinize yakınlığınızı. Kocasıyla da bu nedenle tartıştılar. Bu konu da kayınvalidenin, kayınpederin kocanın kulağına gitti olabilecekleri tahmin edebiliyormusun? Yol yakınken vazgeç, kendini onun karısının yerine koy öyle hareket et.
Bu arada kaynının eşiyle aran nasıl?
Bnce esiyle cocuklariyla cok iyidir eminim... Neden kotu olsun ki..bir erkege ne olurki hic bise neden evdeki hazr kadindan olsun
Eşinden hiç bahsetmemişsin
Eşinle aranız nasıl
Kim olursa olsun, sen eşinle direk konuşabilirsin ama başkası sana gelip senin kocan 50 yaşına da gelse bi cacık olmaz deme cüretini nasıl buluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?