Kaynima karsi hislerim...

Valla ne diyelim güzel kardeşim.
Abdset al , tövbe namazı kıl, bol bol dua et.
Bir çukura düşmek üzeresin.
Allah yardımcın olsun, bu sapkın düşüncelerden kurtarsın inşallah.
Şeytanla dans ediyorsun inan.

Son düzenleme:

Aslimda bnlardan ondan hoslanmm dgl iyixe sinir olman gerekir senden bir cacik olma diyor sen birsey demiyorsum vala cok rahaysin bunu bide esine diyor orada nexen agzinin payimi vemoyorsunuz kocanda sende cocugumu sevecek ver kucagina cik ya hayret bisrysin sene nexen zmn hazrliyosun adamda ilgi varsa serefsizin onde gideni midesoz kardesinn karizna bakiyor filan zilemi basiyod her aksam cikma ua da arabayi gouyu hayret biseysin suama kadar simorlenmedim ama bu msjnacok sinirlend elbisenemi karisiyor kocamdan baskasi katisamaz kimsim ki de bak bakim ne diye ek blkide sen yumisak basli oldugundan akynnn sana bkmasina zrmn hazrladin iste ypma boyle tvrini koy karisiyla arasi nasilmis karisiyla arniz yokmu yoksa utandiginzdan onunla kousamiyormisinuz

Diyelim ki eltin hissetti kocasıyla birbirinize yakınlığınızı. Kocasıyla da bu nedenle tartıştılar. Bu konu da kayınvalidenin, kayınpederin kocanın kulağına gitti olabilecekleri tahmin edebiliyormusun? Yol yakınken vazgeç, kendini onun karısının yerine koy öyle hareket et.

Bu arada kaynının eşiyle aran nasıl?

Bnce esiyle cocuklariyla cok iyidir eminim... Neden kotu olsun ki..bir erkege ne olurki hic bise neden evdeki hazr kadindan olsun

Kim kimi tetiklemiş bilemeyeceğim de
İkinizin durumu da normal değil
Sen kendine mukayyet ol, o cidden dediğin gibi bi adamsa dışarda da bulur ona engel olamazsın
Kendine engel ol, çocuklarımın yüzüne bakabilecek derecede bi anne olayım diye dua et

Şu an bi imtihandan geçiyosun şeytan resmen senle oynuyo.Kaynında şerefsizmiş.Seninle bu kadar alkadar olması doğru değil.silkelen kendine gel.Arkadaşlara katılıyorum .Bol dua namaz ve oruç bu duygularını körertir inşallah.Kaynın eşini kötülediğinde sen nasıl buna müsade ediyosun.Sana yakınlığını hissetiğinde tersle çocuklarına yazık.Eşine acıdım doğrusu.Bide eşinle aran nasıl .Buna sebepte o olabilir.İlgizse sende bunun yakınlığı hoşuna gidiyor ve böyle saçma duygulara kapılıyo olabilirsin.

Çok feci bir durum...

Bence bu konuyu kendine bile dillendirmekten vazgeç...

Hele ki en tehlikeli yaptığın şey; kaynının sana karşı ilgisi olup olmadığını yorumlamaktan vazgeç...

Ne denir ki başka Allah hidayet versin...

Bence biraz da karşılıklı olarak birbirinizin tavırlarına anlam yüklemişsiniz
Çocuğum yok hatta kaynım da yok ama amcası yeğenini seviyo der geçerdim mesela ben
İkinizde de danışıklı dövüş var, en azından bakış ve tavırlarda kalsın iş
Git tevbe et, hatta mümkünde o binadan ayrılın her gün görüşmezsiniz en azından

Allah akıl fikir versin, kusura bakmayın ama bunu hoş birşey gibi anlatmışsınız, duygu patlaması demişsiniz,

ne diyim ki büyük konuşmak istemiyorum sizi kınamıyorum da ama bu gittiğiniz yol değil...

kaynınız evli, ondan da bi halt olmaz beş para etmez adamın teki (eğer gerçekten dediğiniz gibiyse)
ya da siz kaynınızın ilgisini yanlış anlamış olamaz mısınız?

belki de sizi bi abla gibi seviyordur?
insan evde çocuklarını sever ama yeğen de başkadır, sizce o çocuklar sizin çocuğunuz olduğu için mi seviyor? bence bu düşünce yanlış

aksine kaynınız size ilgi duymuyor sizi eleştirip eşinizi aşağılıyor. benimde kaynım var eşime bırak ondan cacık olmaz lafını o lafın onda birrini söylese büyük tartışma cıkarırım lafı ağzına veririm. siz olabildiğince uzak durun evinizi taşıyın görüşmemeye çalışın ve eşinize bağlanın. birbirinize vakit ayırın bunları düşünmek yerine eşinizle hoş vakit geçirebileceğiniz bi ortam yaratmak için yapabileceğiniz şeyleri düşünün. eşinizle yakınlaşın sanırım birbirinize vakit ayırmıyorusunuz ve su anda duygusal bosluktasınız bu bosluguda en yakınınızdakı bırıyle doldurmaya calısıyorsunuz. bu dusuncelerı kafanızdan atmadıgınız surece kaç kışı yanacak ve en acısı çocugunuzun hayatıda mahvolacak. bunları dusunun ve kaynınızdan uzak durun....

Kocanız farketse çok büyük olaylar çıkar sanırım.
Hadi başka erkek olsa neyse de adamın kardeşinden hoşlanıyorsunuz...
Büyük konuşmak istemiyorum ama biscolata erkeği olsa dahi eşimin kardeşine birşey hissedemem herhalde.
Aşk-ı memnu resmen...

Öncelikle kafanızı başka şeylerle meşgul etmeyi deneyin, eğer engel olamıyorsanız ortamdan uzaklaşmayı deneyin. Gerçi eşinize ne bahane bulacaksınız bilemiyorum...

Sen eşini gerçekten sevseydin eğer karşı taraf ne yaparsa yapsın aklın karışmazdı.
Allah ıslah etsin seni.

Eşinden hiç bahsetmemişsin
Eşinle aranız nasıl

Kim olursa olsun, sen eşinle direk konuşabilirsin ama başkası sana gelip senin kocan 50 yaşına da gelse bi cacık olmaz deme cüretini nasıl buluyo

Eşinden hiç bahsetmemişsin
Eşinle aranız nasıl

Kim olursa olsun, sen eşinle direk konuşabilirsin ama başkası sana gelip senin kocan 50 yaşına da gelse bi cacık olmaz deme cüretini nasıl buluyo

Eşi çok ilgiliymiş Çek...

Ama eşinin ailesi ile sorunları olmuş galiba, eşi ordan taşınmaya ikna olmamış. Belki boşluğa düştü depresyon falan yaşıyor, depresyon böyle saçma şeyler düşünmeye yol açabiliyormuş. Belki de eşine karşı içinde bir şey bitti...

Ama ne bileyim insan eşinin kardeşine yan gözle nasıl bakar ya... Başka adam mı kalmadı...

bide 50 yasına gelsede ondan bi cacık olmaz lafını eşinize söylemiş ya bence kaynınız sizede söylemek istemiş . bı cacık olmayacak adamla evlisiniz sonucta o açıdanda bakmak gerekiyor..

Sizin kaynınıza olan hislerinizden dolayı onun her hareketini size ilgi duyuyormuş gibi algılamış olabilirsiniz.
Anlattıklarınızda o yöne çekilecek pek bir şey göremedim çünkü..
Tabi yaşayan sizsiniz ama bi an önce kendinizi toplamalısınız.

Yaptığınız yanlışın farkındasınız zaten.
Bence kaynınızın kardeşiniz gibi olduğunu düşünün ve hareketlerini de o yönde yorumlayın.
Belki bir faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…