- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi naneli_limon
-
öncelikle imam hatip lisesiyle bunun ne alakası var anlamadım. bu ön yargıları yıkalım artık lütfen. ben de imam hatip lisesinde öğretmenim ve Atatürk düşmanı bir öğrencim hiç olmadı. ama sizin gibi bir zihniyet o öğrencileri ötekileştirerek onları zorla Atatürk düşmanı yapmayı başaracaksınız korkarım ki..
fikirleriniz uyuşmayabilir, rahatsız olabilirsiniz, çok normal.. o zaman facebooktan da engellersiniz, böyle bir konu açmanızı bile gerektirmez. ama kendi düşünceleriniz savunmak için okuduğu okulu, cübbeliyi, sakallı (!) adamları öne sürmeniz de enteresan geldi bana.. lise çağındaki ergen bir çocuğu sırf bu konular yüzünden böylesi ciddiye almanız ve tahammülsüzlük göstermeniz düşündürücü.. rahat olun biraz..
Ben facede bana rahatsizlik veren herkesi cikardim. Keyif almak icin ugradigim bir ortamda kimsenin keyfimi kacirmasina izin vermiyorum. Sizde cikarin cok mu zor bu yani? Hem yorumlarini silmenizde saygisizlik benim yaptigim yorumu sileni ben cikarirdim arkadas listemden. Arti cubbelinin videolari eglenceli olur genelde niye rahatsiz oluyosunuzki :)). Adam iki lafin ardindan bir espri patlatiyo
Kaç yıldır kendisi bende ekli. Bugüne kadar saçma sapan bir sürü yorum yaptı. Bi şekilde katlandım. Tarzım olmayan videolar yayınladı olabilir hiç sorun etmedim etmem de ama bi kaç gün önce bardağı taşırdı. Ya aynı soyismi taşımazsak inanın hiç sorun değil ama maalesef akraba oldğmz belli. Benim içimdeki birikinti onun en son yorumlarına oldu. Yoksa videolarını kendisini görmem hiç sorun değildi. Neticede farklı fikirde birsürü arkadaşımız var facede ama hiç biri beni bu çocuk kadar gıcık etmiyor. Çünkü bu anlattığım kişi sen a dersen o z der öyle bir kişi. Her zaman muhalefet olur söylediğin şeylere. Büyüğüz dedik doğru yolu bulacak elbet, hoşgörülü olmalıyız, doğruyu göstermeliyiz dedik yok çocuk anlamıyoo. Bu fikirlerinin değişiceğine hiç ama hiç inanmıyorum.
Neyse aslında demek istediğim şu bu kadar yakın bir akraba facebooktan silinir mi?
Facebook çok mu önemli de bu kadar yakın akraba facebooktan çıkarılır mı diye soruyorsunuz?
Sanalda silseniz neye yarayacak, reelde her daim karşılaşacaksınız...
Sizin derdiniz kayınbiraderinizin görüşleri degil,
facebookunuzdaki arkadaş listesinize rezil olmamak...
Mrb arkadaşlar bende kayın çok ama en küçüğüne inanın çok sinir oluyorum.Lise öğrencisi kendisi ve o kadar boş biri ki anlatamam. Hiç ders çalışmaz zaten. Abisi (eşim) o kadar öğüt verdiği halde bir kulağından girer ötekinden hemn çıkar. Çocuğun bir zararı yok ama imamhatip öğrencisi ve ne yaptılarsa yapmışlar Atatürk düşmanı oldu. Fikirlerimiz hiç uyuşmuyor. Benm yanımda siyaset konuşarak beni iyiden iyiye geriyor. Ulu önderi kötüleyerek, bazı insanları (sevdiğim) kötüleyerek sinirlerimi zıplatıyor. Facebookta paylaştığım masumane Allah rahmet eylesin gibi bir videonun altına bile nefret dolu aptalca söylemler yazabiliyor. 2 gün önce ölen biri (hepiniz biliyorsunuz), onu yayınladım yayınlamaz olaydımi neler neler yazmış altına. İnanın ben mahçup oluyorum. Yorumlarını sildim kendisine hiç birşey söylemedim ama inanın çok sinir oluyorum kendisine. Cübbeliden tutun tanımadığım bir sürü sakallı adamların videolarını yayınlar kendisi ve Ulu önderimiz hakkında nefret dolu şeyler yayınlar. Yaptığının yanlış olduğunu ülkeyi kurtarana karşı bu şekilde davranmasının yakışı kalmadığını söylesemde dinlemiyor bile yine bildiğini okuyor ve benim size sorum şu: Ben bu çocuğu facebookumdan silmek istiyorum. Ama ayıp olur diye çekiniyorum.Ne yapmalıyım sizce. Onu kesinlikle faceimde istemiyorum. Ne yapabilirim teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?