Mrb arkadaşlar bende kayın çok ama en küçüğüne inanın çok sinir oluyorum.Lise öğrencisi kendisi ve o kadar boş biri ki anlatamam. Hiç ders çalışmaz zaten. Abisi (eşim) o kadar öğüt verdiği halde bir kulağından girer ötekinden hemn çıkar. Çocuğun bir zararı yok ama imamhatip öğrencisi ve ne yaptılarsa yapmışlar Atatürk düşmanı oldu. Fikirlerimiz hiç uyuşmuyor. Benm yanımda siyaset konuşarak beni iyiden iyiye geriyor. Ulu önderi kötüleyerek, bazı insanları (sevdiğim) kötüleyerek sinirlerimi zıplatıyor. Facebookta paylaştığım masumane Allah rahmet eylesin gibi bir videonun altına bile nefret dolu aptalca söylemler yazabiliyor. 2 gün önce ölen biri (hepiniz biliyorsunuz), onu yayınladım yayınlamaz olaydımi neler neler yazmış altına. İnanın ben mahçup oluyorum. Yorumlarını sildim kendisine hiç birşey söylemedim ama inanın çok sinir oluyorum kendisine. Cübbeliden tutun tanımadığım bir sürü sakallı adamların videolarını yayınlar kendisi ve Ulu önderimiz hakkında nefret dolu şeyler yayınlar. Yaptığının yanlış olduğunu ülkeyi kurtarana karşı bu şekilde davranmasının yakışı kalmadığını söylesemde dinlemiyor bile yine bildiğini okuyor ve benim size sorum şu: Ben bu çocuğu facebookumdan silmek istiyorum. Ama ayıp olur diye çekiniyorum.Ne yapmalıyım sizce. Onu kesinlikle faceimde istemiyorum. Ne yapabilirim teşekkürler.