Kaynıma karşı tahammülüm kalmadı

sil tabiki ya böyleleri ne cüretle atamıza hakaret eder anlamıyorum.acaba o nefret ettikleri adam olmasaydı bu kadar özgürce fikirlerini paylaşabilecekler miydi?

insanlar ne düşünürse düşünsün düşünce kişiye özeldir.. bakın meclise ne kadar farklı görüşler ve insanlar açık açık neleri savundukları belli olmalarına rağmen bir de maaş alıp üstüne dokunulmazlık alıyorlar. geçen olan olayları neredeyse şehitlik mertebesinde yaşadılar. yani demek istediğim o çocuk istediği gibi düşünür ve bunu istediği şekilde dile getirir..kimsenin buna bir şeye demeye hakkı yoktur. istemiyorsan profil ayarlarından engellersin olur biter....

kusura bakmayın ama cok gereksız ve sacma bır konu olmus.sız daha zıt dusuncelere tahammul edemıyorsunuz bırde Ataturkculukten bahsedıyorsunuz.aslında kaynınızın yerınde ben olsam ben sızı sılerdım.sızın gıbı sıg dusunen ınsanlarla ılıskı kurmazdım.kım olursa olsun benı ben oldugum ıcın saygı duymayan ınsanla ısım olmaz.ayrıca cok bencıl ve kendı dusuncenızle aynı dusuncede olmayan ınsanlara karsıda tahammulsuzsunuz.bende sızın gıbılere tahammul edemem ıste.

İmam hatiplarin ortaöğretiminin tekrar neden açıldığı belli.
BUNUN SEBEBİNİ SIRF BU OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ SİZE DİYECEK HİÇBİR LAFIM YOK
BİR İHL MEZUNU OLARAK SÖYLYORUM BUNU
LĞTFEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE BİR KURUMU,KİŞİYİ VS KARALAMAYALIM

yaa bunun ımam hatıple ne ılgısı var bır turlu ılıskı kuramadım.arkadasım sen ımam hatıp okumamıssın da ne olmus zıhnıyetın cok mu duzgun acaba.artık bu orumcek kafalı zıhnıyetten sıyrılın.toplumda sınıf ayrımı yapmayın herkesın kendı tercıhı saygı duymak lazım.

Konu sahibi daha önceki konusundada başımı örtmek istiyorum demiş. Anlamadığım begenmediginiz insanlara benzemeye çalışıyorsunuz ama kayninizin paylaştığı "sakallı adam videolarindan" rahatsız oluyorsunuz. tek amaciniz burda provakasyon yapmak.

engelle ne sen onu gör ne o seni

herhalde çok şımartmışlar bunu, bi takım yanlış arkadaşlıklarının sonucuda bu hale gelmiş, yardım etmen için yardıma açık olması lazım ama öyle de değil

boşverin, hayata atılınca anlar anyayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…