Kaynima mezuniyet hediyesi araba alacakmisiz!

Calisan bir bayan olsaydim evim bile yokken kaynimin arabasi icin calismak degil parmagimi bile oynatmazdim.He kocaniz cok varliklidir karisilmaz alir kardestir ama su durumda sacmalik yani.Hadi kocaniz aliyor da kayniniz nasil kabul ediyor.Insan yok abi once kendine ev al,evli adamsin der...

Cimrilik değil sonuçta siz ailenize borç vermişsiniz eşiniz hediye ediyor.

Bence konuşun.Araba alıp hediye etmek yerine ev için birikim yapın derim.Kirada olup hediye araba almak çok uçuk geldi bana.nerden baksanız 25-30 bin harcayacak minimum sonuçta sizde arabanızı kendiniz almışsınız kardeşide işe başlayıp kendi alsın.

Ben aldırmazdım. Alacaksa da illa eve beş kuruş katkıda bulunmazdım. Şahsen sabahları yataktan sürünerek çıkıyorum yedi olmadan evden çıkıyorum ben bu kadar zorlanırken tutup böyle bişey yaomazdım. Telefon olur bilgisayar olur neysr de araba fazla

Size danışması lazımdı..Bide ailenizle borç vermişsiniz ama eşinizin de rızası vardı anladığım kadatıyla ama arabayı size danışması gerekirdi...

Babası eşime bekarliginda çok ekonomik küçük bir araba almış zamanında.sonradan onu satıp üstüne de kendi kazandığını koyup yeni bir araba aldık.biraz da onu düşünüyor olabilir.ama ne dugunumuze ne esyalarimiza hiç katkıları olmadi. Herseyimizi kendimiz yaptık..bunu da düşünüyor olabilir.babam bana almıştı ben de kardeşime alayım...bu kısmını düşünürsek haklı mi peki sizce??

Değil.
Birine babası alıyor birine abisi.babası küçüğede alacak o zaman.

asla degil..kardesine degil o zaman babasina alsin. sapla samani karistiriyor esin o zaman

Araba almış ama evlilikte yardım etmemiş ki.Neden haklı olsun.Babası oğluna da evlenirken yardım eder veye araba Ona da alsın o zaman.

Adi üzerinde borç vermişsiniz yani verdiğiniz parayı geri alıyorsunuz. Peki kaynınıza alınacak arabanın parası geri ödenecek mi? Kilit nokta burası bence.

Sızi öyle çok tepkili görmedim siz kayninizi seviyorsunuz sanirim. İzin veriyorsanız alsın çok sarsmayacak belli ki sizi.

Eşin oldukça cesurmuş.... Bitirme hesiyesi araba.... Annesi babası dururken evli abisinemi düşmüş bilemedim şahsen... Hem böyle birşey söylerken bir kerede aynı senin yaptığın gibi gelip sana danışması gerekmezmiydi..?¿ kaldıki bu alacağı borç bile değil... Seninde halkın var eşinin parasının üstünde... Hem anladığım kadarıyla sabancı aileside degilsiniz.... İlginç!!!

sen ailene borç vermişşin adı üstünde borç onlar o parayı geri veriyor sonuçta..
eşin ise hediye ediyor içinde senin de emeğin olan bir parayla hemde .
bence saçmalık eşin ona araba alacağına kirada oturuyomuşsunuz kendinize ev alın

Sızi öyle çok tepkili görmedim siz kayninizi seviyorsunuz sanirim. İzin veriyorsanız alsın çok sarsmayacak belli ki sizi.
Aslında pek sevdiğim söylenemez..biraz simariktir tüm aileyi peşinden koşturur..aşırı tepkili olmayisim tarzimdan kaynaklanıyor.para tartışmaları yapan bi es olmak istemiyorum..ama bu durum da hiç normal gelmiyor.devamı gelir mi diye de endiseleniyirum

Araba parasini esin nakit mi verecek borca mi girecek peki?
Borca girmeyecekse ben izin verirdim sanirim. Cunku kaynim bunun kiymetini bilecek biri. Esim de cok duskundur kardesine.

Ama kenarda 20 binimiz olmadi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…