Çok tatlisiniz:)Vay be. Kocam da bana bu sene okulunu bitir sana istediğin pembe montu alıcam diyedursun
Hepsi senin dur dedigin yere kadar devam eder.Alabiliyorsa sen de müsade ediyorsan anormal bir durum değil.Sana bağlı yani .Aslında pek sevdiğim söylenemez..biraz simariktir tüm aileyi peşinden koşturur..aşırı tepkili olmayisim tarzimdan kaynaklanıyor.para tartışmaları yapan bi es olmak istemiyorum..ama bu durum da hiç normal gelmiyor.devamı gelir mi diye de endiseleniyirum
Teşekkür ederimÇok tatlisiniz:)
Hanımlar merhaba.
Siteyi ara ara takip ediyorum ama konu açmak bugüne k ismetmis..fazlasiyla kafami mesgul eden ama onyargili davranmak istemedigim bir problemim var.objektif bir bakış açısına ihtiyacım var galiba o da sizde var:)
4yıllık evli,çalışan bir kadinim.esimle birbirimizi severek evlendik.ikimiz de calistigimizdan ailelerimize hic yuk olmadan herseyimizi kendimiz yaparak evlendik. Mütevazı bir hayatimiz var.cocugumuz henuz yok ama istiyoruz artik.kirada oturuyoruz.yine mutevazi bi aracimiz var.zenginlik icinde degiliz ama ekonomik sikinti da cekmiyoruz cok sukur..
Sorun su ki kaynim bu yıl okulunu bitiriyor ve eşim mezuniyet hediyesi araba alacağını söylemiş kendisine.benim fikrimi sormadan..bu cesareti de benim daha öncesinde kendisine de danışarak aileme borç vermiş olmamdan aldığına eminim.tabi ailem her ay aksatmadan taksit taksit ödüyor borcunu.
Bu konu yüzünden çirkin bir tartışmamız olmadı çünkü tarzım değil.ama gerçekten icime sinmiyor ve çok huzursuz oluyorum.
Sevgili objektif gözlerim lütfen fikrinizi söyleyin cimrilik mi yapiyorumsiz olsanız bu duruma musade eder miydiniz?
Çok tatlisiniz:)
Yalniz ben kv ve kp sasirdim.Böyle bir seye nasil müsade ediyolar.Evli değilim kardesime araba almak istedim bende annem siddetle karsi cikti bunca yıl okudun kendin harca parani veya geleceğin icin biriktir dedi.Kendi okulunu bitirsin calissin kendi arabasini alsin dedi kiymet bilsin az dedi.Hanımlar merhaba.
Siteyi ara ara takip ediyorum ama konu açmak bugüne k ismetmis..fazlasiyla kafami mesgul eden ama onyargili davranmak istemedigim bir problemim var.objektif bir bakış açısına ihtiyacım var galiba o da sizde var:)
4yıllık evli,çalışan bir kadinim.esimle birbirimizi severek evlendik.ikimiz de calistigimizdan ailelerimize hic yuk olmadan herseyimizi kendimiz yaparak evlendik. Mütevazı bir hayatimiz var.cocugumuz henuz yok ama istiyoruz artik.kirada oturuyoruz.yine mutevazi bi aracimiz var.zenginlik icinde degiliz ama ekonomik sikinti da cekmiyoruz cok sukur..
Sorun su ki kaynim bu yıl okulunu bitiriyor ve eşim mezuniyet hediyesi araba alacağını söylemiş kendisine.benim fikrimi sormadan..bu cesareti de benim daha öncesinde kendisine de danışarak aileme borç vermiş olmamdan aldığına eminim.tabi ailem her ay aksatmadan taksit taksit ödüyor borcunu.
Bu konu yüzünden çirkin bir tartışmamız olmadı çünkü tarzım değil.ama gerçekten icime sinmiyor ve çok huzursuz oluyorum.
Sevgili objektif gözlerim lütfen fikrinizi söyleyin cimrilik mi yapiyorumsiz olsanız bu duruma musade eder miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?