Kaynima mezuniyet hediyesi araba alacakmisiz!

Hepsi senin dur dedigin yere kadar devam eder.Alabiliyorsa sen de müsade ediyorsan anormal bir durum değil.Sana bağlı yani .

ne abiler var behh:) .. o değil de çok zengin olsanız bir derece tamam hadi bir jest yapılabilir de kirada otururken bu savurganlık niye? hiç haz etmedim eşinizin bu tavrından

Şanslı kayın... esiniz borcla hediye kavramini birbirine karistiriyo sanirim

Yalniz ben kv ve kp sasirdim.Böyle bir seye nasil müsade ediyolar.Evli değilim kardesime araba almak istedim bende annem siddetle karsi cikti bunca yıl okudun kendin harca parani veya geleceğin icin biriktir dedi.Kendi okulunu bitirsin calissin kendi arabasini alsin dedi kiymet bilsin az dedi.

Sen ailene borç vermişsin.
Eşin hediye alacak.
Arasında uçurum var.

Bu durum şöyle olsaydı eşit olurdu.
Kardeşi araba alacak ama kredi vermiyorlar. Abisi 20 bin çekti kardeşine verdi, kardeşi de her ay düzenli olarak size borcunu ödeyecek.

Ben olsam aldırmazdım.
İkisinin farklı şeyler olduğunu açık bir şekilde konuşun .

Ne gereksiz, ne mantıksız bir düşünce sistemidir bu erkeklerin ailesine olan anlayışı, anlamak mümkün değil.

Cimrilik değil sizin yaptığınız. O 20 bini ileride olacak(allah nasip eder umarım) çocuğunuza yatırım yaparsınız. Bir hediye için oldukça çok para.

Kardeşi evlense en fazla 5 binlik bir hediye takarsınız, mezuniyet hediyesi araba da neymis!!
Bak mantığa bak.
Hatta mantiksizliga bak.

Aylık kazancınız 20 bin olur. Dertsiz tasasız yaşarsınız, kardeşine araba alır. Zamanı gelir sen de ailene bu şekilde hediye alırsın ama aylık eve giren para miktari 10 bin falansa belki daha düşük bilmiyorum gereksizlikten öte değil hemde siz kirada iken.

Ben burdan sinirlendim.
Allah sabir versin.

Araba mı? Eşiniz fazla cömert galiba.Eğer rahatsız oluyorsanız tabiki de söyleyin. İlerde çocuğunuz felan neyim olur onun ihtiyaçlarıydı birikim derken bu kadar büyük şeye ne gerek var.

Ay oturduğum yerden sinir oldum.Oh ne ala adam arabayla caka atacak,mezun oldu diye bedavadan arabası olacak ama sıkıntıyı siz çekeceksiniz.Yok öyle dünya..Benim eşim böyle bisey dese ve yapsa dünyayı dar ederim ona.. Hangi akla hizmet böyle birşeye kalkışılır,zamanında söz vermiş olabilir ama insan karısından utanır,karımın çalışıp yorularak kazandığı para ile kardeşime araba almak olmaz diye düşünmeli yüzü tutmamalı ayıp denen birşey var ya..

Nasıl bonkör abiymiş öyle. Arabayı aldıktan sonra düğünü de siz yaparsınız. Şimdiden hazırlayın kendinizi buna.

kesinlikke aldırmazdım ailene verdiğin 20 bini neden aylık taksite bağlıyor ozaman onuda almasın ancak ozaman aynı şey olur çok saçma!

Vay be bütün yorumlara katılıyorum canım istisnalar hariç valla ne yalan söyleyeyim bu yaz görümcekimin düğünü var düğün hediyesi almayı aklına bile getirmedim eşimin birisi demese aklına bile gelmez çünkü

ıkınızınde bırbırınıze danısmadan bırseylere kalkısması yanlıs

Parasi cokmu esinin?
Bide bana alsinya o arabadan.
Araba nedir yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…