- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kk hatunlari nasil kivalla kimse kusura bakmasin evlenince kari kaca ayni evde ayni sofrada bi keseden harciyor madem ben konu sahibinin yerinde olsam kiyameti koparirim.Isteyen kotu gelin desin.Buarada benim abim araba almak istese yengem var diye almam icten ice acaba kizdi mi bana araba alinca diye yerimde duramazdim...evli barkli olmasa neyse...Ne demek ben kirada oturayim esim araba dagitsin kardesse kardes onun artik bir karidi var ve kendi yuvasini dusunmek zorunda.Kucuk cocuk degil..oksuz de degil bi zahmet anne babalar yapiyor cocuklari...buyugune yikmasinlar kendi sorumluluklarini.Cok ayip!Sanki konu sahibi cocuklu adamla evlenmis...yok araba alacakmis yok kardesi evlenirken onu yapacakmis bunu yapacakmis
Yorumum isinize gelmedi sanirim ama dogru ne yazik ki soylediklerim.Evlenin kocaniz gorumcenize araba alsin sonra tekrar konusalim.Tabi benim size lafim yok durumunuzu bilemem belki abinizin durumu cok cok iyi ama burda bir suru konu okuyorum erkek aileleri icin borca giren gelinleri.Cok buyuk haksizlikHıhı evet..
Yorumum isinize gelmedi sanirim ama dogru ne yazik ki soylediklerim.Evlenin kocaniz gorumcenize araba alsin sonra tekrar konusalim.Tabi benim size lafim yok durumunuzu bilemem belki abinizin durumu cok cok iyi ama burda bir suru konu okuyorum erkek aileleri icin borca giren gelinleri.Cok buyuk haksizlik
sen gorumce tarafindasin o yuzden sana normal geldi demekki :)Yok umursamadım sadece.
Evliyim, abimin aldığı arabayı beş yıl kullandıktan sonra eşimin yeğenine verdim. Problem yok yani. Böyle bir aileyiz biz.
sen gorumce tarafindasin o yuzden sana normal geldi demekki :)
o degilde canim eger hepiniz birbirinize karsi boyleyseniz normal diyebiliriz objektif olarak, ama bi taraf hep veren tarafsa o olmaz iste.
Arabamı görümcemin kızına verdim diyorum bak. Benim yengem beni sevdi kolladı, ben de yenge olarak eşimin yeğenlerini kolluyorum. Ne bileyim para mal mülk için arıza çıkartmak saçma geliyor bana.
Benim de evim yok bu arada. 15-16 binliralık arabayla da ev alamayacağıma göre vereyim de kız okuluna rahat gitsin gelsin dedim.
cok iyi yengen varmis, ama herkes oyle sansli degil..hani karsidan birsey gormeyince hic paraya onem veren biri olmazken bunlari hesap etmeye baslayabiliyorsun. birde isin icinde kullanilma olayi var belkide..ha konu sahibinin gorumcesinden cok memnun degil anladigim kadariyla. Herkesin durumu farkli, aile ici baska..mesela sunu diyeyim sana..bu kiz babasina borc para vermis yaa..ben kendi babamada vermek istemem niye cunku esimede o hak dogar..esimin babasi icin esimi kullanmak icin elinden geleni yapar..para alinca vermez filan. Yani sen burda kirani odeyemedin, cocuguna bez alamadin birsey alamasan umrunda olmaz. Gel boyle bir adam icin iste maddiyat onemli degil de..diyemezsin!!
Mühendislik bitiriyor.yakında evlenmeyi de düşünüyor.abisi ona da destek oluruz diyor.
Kp ve kv gayet kıdemli memurlar.her ikisinin de geliri iyi.onlar da destek olurlar tabiki ama kaynim evin nazlı çocuğu.biz evlendik eşim de ben de fazlasıyla sorumluluk sahibi olduğumuzdan kimseden bir beklentimiz olmadı.yani istesek bize de destek olurlardı ama istemedik.
Eşim de kardeşine babası gibi destek olduğunu göstermek istiyor..
Bilmiyorum tartışma yaşamadık ama huzursuzlugumun farkında dünden beri konuşmuyoruz..çok bunaldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?