Kaynima mezuniyet hediyesi araba alacakmisiz!

Sen ne kadar tatlı ne kadar anlayışlı bir insansın, eşin seni hep el üstünde tutmalı bence.. almak istiyorsa alsın bence sizi zorlamaz ise, gün gelir kardeşinin de size bir güzelliği olur :)

Sen ne kadar tatlı ne kadar anlayışlı bir insansın, eşin seni hep el üstünde tutmalı bence.. almak istiyorsa alsın bence sizi zorlamaz ise, gün gelir kardeşinin de size bir güzelliği olur :)
Teşekkür ederim sizin yorumunuz da nickinizle çok uyumlu olmus:)her olaya pozitif yaklasiyorsunuz galiba ne güzel..galiba duymak istediğim yorumlar bunun gibi olumlu yorumlar..çünkü tartışmak istemiyorum ama kendimi aptal gibi hissetmek de istemiyorum..umarım pişman olmam..hepinize çok teşekkür ederim yorumlariniz için...

Yani evet rahatsiz ederdi danismasan boyle bi soz vermesi ama soz vermisse de adami darlayip mutsuz etmek olmaz. Sonucta kendinizi esinizin yerine koyun ailenize karsi sizi mahcup etse hosunuza gider miydi? Ama soylerdim yani kardesine araba dusunene kdr bize ev dusunmen gerekirdi diye.

Benim eşimin kardeşi okul parasını kumarda yemiş eşimde okul parasını ödedi yurt dışında okuyor kaynım. Türk parasıyla 30 bindi. bana sordu bende bir seferlik ver sonuçta yaptığı yanlış bir davranış onuda belirt ama yinede sen bilirsin kardeş senin kardeştir dedim. Yani ortada büyütülecek bir mevzu yok. Yrn öbür gün Allah göstermesin eşinizin paraya ihtiyacı olsa başı sıkışsa yanına ilk koşturup destek olacak kişi kardeşi keşke benimde öyle bir abim olsa kıskandım

çüşşş diyecemde ayıp olacak
resmen kocan sidik yarıştırıyor
o zaman kardeşide arabanın parasını taksit taksit ödesin yada
siz ailenizin borcunuda kendiniz ödeyin

Tabikide etmezdim,cıngar çıkarırdım
Kendisine şunu söylerdim direkt ;tmm ozaman evin giderlerini tek başına öde kardeşinede al
Bunun yanında kiradayız bunu düşün önce! yarın birgün kardeşin arabayı satar oh ev alır öndende peşinatını verir
Bakbakalım varmı bizim önden peşinatımız diye çarpardım yüzüne !!!olmadı triblex alsın kardeşine...

''Yahu ne abiler var ya biz karnımız doysun yeter evimizi geçindirelim diyoruz adam kardeşine yatırım yapıp kendi evinin olmamasını düşünmüyor'''

Abisinden hediye olarak araba almış bir kardeşim ben...

Allahtan yengeciğim kk hatunları gibi değil de sorun çıkartmamıştı. Eğer imkanınız varsa, sizi zorlamayacaksa sorun etmeyin bence. Ama zorlanacaksanız oturup konuşup orta yolu bulabilirsiniz.

Benim eşim kardeşim para biriktirmeyi öğrensin diye xbox alıcam ama parasının yarısını biriktir dedi. Benim üçkağıtçı kardeşim 3te 1ini ancak biriktirdi. (Kendisi 12 yaşında.) Eşime ödetti kalanını. Ev araba var ama daha büyük hediye alınmaz ki.

Vallahi ben ohaaa Çüşşşş falan derdim
Borçla hediye aynı şey degil
Ben çalışıp evime katkı sağlayım
Ben yiyemedim al sen ye diye enayi gibi millete hediye edim kusura bakmasın kimse yok böyle bir dünya
Ayrıca eşinizin böyle bir şey söylemesi için ya yürek yemesi lazım yada siz çok pasifsiniz

Sizi zorlamayacaksa alın yorumlarını hayretler içinde okuyorum. Geliriniz ne kadar da zorlamayabileceğini düşünüyorsunuz? Bizim de arabamız yok. Fiyatlara bir bakayım dedim. Baktığım gibi vazgeçtim. Sıfır arabalar 40 000den başlıyor. Kazasız belasız ikinci eller 30 000lerde. Bu meblağların zorlamama ihtimali olan bütçelerin ne olduğunu merak ediyorum.

Konu sahibi kocan da tam bir ayranı yok içmeye sendromu var. Bu gidişle düğünü de siz yaparsınız. Bence gerçek fikrinizi söyleyin. Ayrıca hediye karşılık bekleyerek olmaz. Kimi üye siz şimdi alın sonra da kardeşi bi güzellik yapar demiş ya. Yaparsa kendi yapar yapmazsa bir şey diyemezsiniz. Boşuna hayal kırıklığı yaşamayın.

Belki de demiştir. Karı koca arasında olanı bilemezsiniz.

Iphone ile takas edilen araçlardansa alsın buyursun. Değilse yok artık, inat edip alacağım diyorsa ben de görümceniz olabilirim zevkle.

Ben aileme borc verdim diye misilleme yapman cok yanlis. Babamlar duzenli olarak borclarini oduyorlar ama o araba parasi yerine gelmeyecek. Erkek adam calissin kendi arabasini alsin, bizim evimiz bile yok niye o kadar buyuk bi hediye aliyoruz vs bin tane itiraz sebebi bulunabilir yani. Ayrica aileniz ev alacagi icin borc istemis. Araba ise tamamen luks. Daha ise girmeden altina arac cekelim seneye de ev kredisine girelim istersen ohhh ne hayat. Calismadan emek vermeden sirf mezun oldu diye araba.
Benim Allaha sukur durumu cok iyi ailem bile mezun oldugumda birazini biz veririz ama calisip maasinla taksit taksit kredisini odeyeceksin dediler ve aynen oyle yaptim. Cogunu kendi maasimla odedim. Hic ikna edemezseniz esinizi atiyorum ise girince 5 bin tl verirsiniz maasiyle taksit taksit 15 binini odesin.

Yengene Sordunuzmu gönlün varmı diye??

Abiniz istisnadır,veya durumu çok iyidir
Şu şartlarda insanlar sadece geçim derdini düşünürken velev ki kendisi ise kirada iken böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmesi gerçekten saçma !
Kadının kendi ekonomisi var bu araç alındı mı mecburen oda katkı sağlayacak veya evliliği zarara uğramasın diye susup içine atacak.Ozaman konu sahibi ailesine verdiği ortak alınmış bir kararla yaptığı 20000 liralık yardımıda göz ardı etsin almasın
Netice bu zamana kadar onlar büyüttü ailesi sonuna kadar hakeder .Yani verilmz değil ama bukadar da değil kirada oturan bir insan için özellikle .....

Tamam da ikisi ayni sey degil ki, siz borc vermissiniz geri oduyorlarmis esiniz kardesine araba almaktan bahsediyor, geri odenecek birsey yok ordata adi ustunde hediye demissiniz. Esiniz kisasa kisas yapamaz bu durumda ikisi ayni degil.
Ayrica size danismadan nasil boyle soz verir ayrica siz zenginlik icinde yuzen bir aile olsaniz derim ki yapsin kardesine bir guzellik ne olacak, ve son olarak anne babasi dururken abisine mi kalmis boyle bir mezuniyet hediyesi almak. Telfon alsin, bilgisayar alsin , is kurmasina yardim etsinde araba nedir yaaa Cok sacma mezun olmus olan adam zaten artik aklini basina almis isine gucune konsantre olmasi gereken yasa gelmistir abisinde araba osteyecegine gelecegine yatirim amacli birsey isteseymis bari. Hayir bahsettiginiz kisi araba alacak olsa ve esinizde eksigini ustunu tamamlamak icin yardim falan edecek olsa yine anlarim ama su mezuniyet hediyesi araba aliyorum demek cok simarikca bence, esiniz karne hediyesi olan bisiklet le karistirmis sanirim.

Abiniz istisnadır,veya durumu çok iyidir
Şu şartlarda insanlar sadece geçim derdini düşünürken velev ki kendisi ise kirada iken böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmesi gerçekten saçma !
Kadının kendi ekonomisi var bu araç alındı mı mecburen oda katkı sağlayacak veya evliliği zarara uğramasın diye susup içine atacak.Ozaman konu sahibi ailesine verdiği ortak alınmış bir kararla yaptığı 20000 liralık yardımıda göz ardı etsin almasın
Netice bu zamana kadar onlar büyüttü ailesi sonuna kadar hakeder .Yani verilmz değil ama bukadar da değil kirada oturan bir insan için özellikle .....

Tamam da babaniz oduyormus geri parayi esinizin bu cocukca sidik yaristima olayi bana cok komik geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…