Kaynımdan bir kurtulsam

Sizi o yaşa kadar o getirmedi, elbette izinlik bir durum yok. Neden izin almak zorunda olduğunuzu sormalısınız. Verecek bir cevabı yoksa zaten ya saçmalıyordur, ya otorite delisidir, ya da size karşı bastırmaya çalıştığı hisleri vardır.

Bence zaten onun cevabını eşiniz vermeli. Kavga da çıkarsa çıksın, bundan ala kavga sebebi mi olur?

allah allah arkadaşım anammısın babammısın kocammısın sana ne derdim :) kuş beyinli... bak çok fena kızdım

vivianne yi okudum da mantıklı belki sana karşı duyguları vardır. biraz karpuz kabuğu düşürmek gibi oldu bu ama olabilir.yoksa neden böyle yapsın ki?

hem mecburmusunuz böyle maaile oturmaya? hani maddi durumlardan dolayı mı birlikte yaşıyorsunuz onu sormak istedim.

Son düzenleme:
valla eşimden izin çıkcak cevap ver die bende hala allttan alcam öylmi. vuuu ortalığı daha fazla karıştırıp olayı büyütrdüm, daha sonrada çekilip eşimle kaynıma bırakırdım meydanı yesinler birbirlerini. abisine saygısızlık etcek değil ya.

ufff ortalık karıştırmacaaaaa :))))

maddi yönden degil sadece kaynımın evlenmesini bekliyorum ama o da begenmiyo mesela gecen pazar bi akrabanın dügünü vardı illa onunla gitmemi ona sözde görmedigi bi kızı ayarlamı istiyo bende tabki onla gitmedim kaynanama telefon acıp benim gitmek istemedigimi söylüyo kaynanamda ondan korktugu icin gitmemi istedi ooffffffffffff

arkadaşım öncellikle Allah kolaylık versin o kadar kalabalık bir ailenin içinde yaşamak hiç kolay olmasa gerek. gerçi kaynının durumundan başka şikayetin yok gibi görünüyor. tek sıkıntı bu ise kurallarını başından anlamamış.kendini ne sanıyorsa kendinden büyük üstelik abisiyle evli birine hükmedecek. sessiz kalman onun boyundurluğunu kabul etmen anlamına gelir. ben olsaydım daha ilk olayda patlamıştım üstelik eşimden destur çıkmadan. herkes yerini ve duracağı yeri iyi bilsin bence.. kim korkuyosa korksun annesi dahil olmak üzere. o onun anası kaprisini çeker ya da çekmez ama sen çekmek zorunda değilsin.

Bu nasıl iş ya? Kaynına ne? Eşinin davranışını hiç beğenmedim.. Tartışma çıkarsa çıksın. Çıksın hatta 'sen benim karıma ne karışıyorsun ben izin veriyorum sanane' derse bir kere kimsenin birdaha sesi çıkmaz.. Ama eşin korkuyor galiba, kötü bi durum. Eşin dururken sen bu konuda muhattap olcaksın kaynınla lafa bak

Kayınınızın size karışması ne demek ya karışamaz ama burdaki en büyük hata eşinizde kardeşiyle konuşması gerek o benim eşim sen karışamazsın demesi gerek eşinizin bir an önce kardeşiyle konuşması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…