- Konu Sahibi Sempatik hatun
-
Bir yaşıma daha girdim . . . !!
Kayınvalide görümce elti dedik şimdi de kayınlar çıktı meydana . . . Yok artık :18:
Bir daha birşey söyledğinde en sert şekilde tersle ve haddini bildir . .
Aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama sanki sizi çok çok küçük görüyor . . Ona evli olduğunuzu sadece eşinizin size müdahale etme hakkı olduğunu hatırlatın . . Belliki o yerini karıştırmış
evet 2 yas büyük eşim kaynımdan eşim kac kere tartıstı ama artık oda bıktı
Bana kalırsa esinin konuşması daha mantıklı.He sana bir sey soylerse eşimden izin alıyorum de kestir at.Tabik yasadığın evin şartlarını sen daha iyi bilirsin.Allah yardımcın olsun ben kayınvalide gorumceyle uğrasıyorum.Sen bir de 3 kayınla.Ama sakın dınleme sessiz kalma.
3 kaynımın ütüsü yatakları daha bir sürü sey artık yoruldum yaaaaaa
kocamdan izin aldıktan sonra kimse bişey diyemez.. kusura bakma...üzerimde baskı oluşturamazsın diyin....
ama yazık ya sizede.. eşin korkuyor belliki, seni ortaya atıyor.. kendi kardeşiyle güzelce konusup benden izin alıyo, haberim oluyor bi yere giderken... dese kardeşine ne olacak anlamadım.bu yüzdende kardeşiyle kavga cıkacaksa cıksın,kaynın küsecekse küssün ozaman
ah be canım ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama...Nasıl göze alabildin evlenirken bunları düşünmedinmi? ayrı eve çıkma sansınız düşünceniz varmı? inşallah feraha erersin..
aslında kaynım cok sinirli bi yapısı var anne babası bile eşim haklı olsa o sinirlenmesin diye onu tutuyorlar
aslında kaynım cok sinirli bi yapısı var anne babası bile eşim haklı olsa o sinirlenmesin diye onu tutuyorlar
kaynına ben abinle evlendim seninle değil, benim kocam abin, ben senin yengenim, karıştırdın galiba, allah sanada bi eş nasip etsinde ona karış desene
merak etmeyin diyorumda eşin gelince ona karış bana degil diye o ise ben herkese karısırım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?