- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi witch hunt
Gereksiz bir tartışma olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyeki? Adam serefsiz baksaniza karisini aldatiyor, daha bosanmamis bile, konusahibi onun don degistirir gibi kadin degistirmesine göremi arkdaslik kuracak? 2.esi seviyormus, anlasiyormus, kendi hayati, kaynina ne? En son ahkem kesecek kisi bence...Kaynının dikişi ne kadar tutturduğunu ben bilemem de benim de eskisinin arkadaşlık teklifini yakınımdan biri kabul etse daha sert tepki verirdim.
Az bile söylemiş bence.
katılıyorum sana dilay...Niyeki? Adam serefsiz baksaniza karisini aldatiyor, daha bosanmamis bile, konusahibi onun don degistirir gibi kadin degistirmesine göremi arkdaslik kuracak? 2.esi seviyormus, anlasiyormus, kendi hayati, kaynina ne? En son ahkem kesecek kisi bence...![]()
Evet Gokce galiba ben de taniyamadim ilk![]()
Valla bu adamları anlamak zor.Yaptığını söylemezsin saklıyorsun olur,söylersin ordan burdan laf gelir.Yok ulleennnn ortası diyesim var yani
Sonra da sildim attım zaten hadsiz ..Sanki benim nikahsız çocuk yapan ,eşimin üstüne eş alan ...
benim eşimin tarafında da laf sokma var.7 senedir evliyim artık bende öyle yapıyorum.:)Valla artık hiiiiçç anlayacağım diye uğraşmıyorum ..İşime nasıl gelirse öyle cevap veriyorum ..Fırıldaklık ailelerinde genetik miras bende gelinleri olduğum için bulaştı demek ki iyi oldu ...![]()
merhabalaaaaarrrrr....Benim bir kaynım var şu an 3 .ye evli ancak ikincisinden boşanamadığı için üçüncüyle molla nikahıyla evli ..Molla diyorum çünkü kadın azeri ..
Neyse ikinci eltimi severim zaten kadın ne olduğunu anlamadan aldatıldı ,çocuğuyla kalakaldı ..Bu kadıncağız bana facebooktan arkadaşlık daveti yollamış bende kabul ettim bir kaç hafta önce ..
kaynımdan böyle bir mesaj geldi ...
witch neden kabul ediyorsun o kadının arkadaşlığını ...
ben :Neden kabul etmeyeceğim ..Davet yollamış bende kabul ettim..
kaynım :Ben istemiyorum..
ben :Valla ben istiyorum ,buna da yalnız ben karar veririm..
kaynım :Şimdiki eşiminkini neden kabul etmedin o zaman ?
ben .Onu da istemediğim için kabul etmedim..Yani yine kendim karar verdim anlayacağın.
kaynım :Bende siliyorum o zaman seni ..
ben :Bana 50 kere davet yolladığın için en sonunda kabul ettim..Ama silmek istiyorsan sen bilirsin ..İyi akşamlar .
kaynım :Kocan çok iyi yapıyor sana ..Sen bu kafayla gidersen daha çooook üzülürsün ...Aile olucam diye daha çookkk ağlarsın ..
Ben :Bunu 3 eş değiştiren ama yine de dikiş tutturamayan sen söylüyorsan eğer kusura bakma dikkate alamam..Ayrıca senin kardeşin bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre gittiği kadar gider gidemediği yerde kopar ..Şimdi sen kendi işine bak ..
O kadar sinirlendim ki söylediği laflara aslında ona da sinirlenmedim ..Gidip koştura koştura yetiştiren eşime kızdım ..Yani ben anlatmıyorum kimseye hiçbir şey (sizler hariç) o gitmiş anlatıyor ..
Ben şimdi ne yapayım ..
EDİT :Son durum şöyle bilenler için 5 gündür konuşmuyoruz ..Hala aramıyor ,sormuyor eşim ..![]()
kuzum bunların geni mi bozuk acaba
Niyeki? Adam serefsiz baksaniza karisini aldatiyor, daha bosanmamis bile, konusahibi onun don degistirir gibi kadin degistirmesine göremi arkdaslik kuracak? 2.esi seviyormus, anlasiyormus, kendi hayati, kaynina ne? En son ahkem kesecek kisi bence...![]()
Benim ben![]()
Dediğin gibi densizin teki işte silsin sende görüntü kirliliğinden kurtulursun bu sayede.
Korkmuştur onu çekiştireceksiniz diye :)
Yani ne bileyim foyaları konuşulacak diye tedirgin olmuştur kesin. Ya da molla nikahlısı dürtmüştür sildir onu diye :)Aman yok be kadının Allah ından bulsun diyo napsın onu :)