• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın densizliği ...

Aynen, abi kardes mayalari bozuk bence.

Iyi yapmissin, kiminle konusup konusmayacagini bu ahlak yoksunu heriflerden mi ogreniceksin ? Canin ne istiyorsa onu yap. Iyi demissin, az bile demissin.

Bu herifi de kocani da facebooktan sil.

Nir de komigime gitti, e$$ek kadar adam ergen cocuk gibi facebook muhabbeti yapiyor.:KK70::KK70: Abi kardes bunlar adam olmaz.

dipnot : Aile aile diye aglarsin yazmis gerzek ama senin agladigin yok ki, salak herif

Bir de ben istemiyorum diyo baaakkkkk :) Sana mı sorcaktım acep diye niye demedim yawww:confused:

Yani ne bileyim foyaları konuşulacak diye tedirgin olmuştur kesin. Ya da molla nikahlısı dürtmüştür sildir onu diye :)

Yessss benim de o aklıma geldi çünkü o yolladı kabul etmedim :) Salak yüzüne bakmadım kaç ay gelmiş bi de arkadaşlık daveti yolluyo metresss :KK62:

merhabalaaaaarrrrr...En Büyük KK.Benim bir kaynım var şu an 3 .ye evli ancak ikincisinden boşanamadığı için üçüncüyle molla nikahıyla evli ..Molla diyorum çünkü kadın azeri ..:KK1:
Neyse ikinci eltimi severim zaten kadın ne olduğunu anlamadan aldatıldı ,çocuğuyla kalakaldı ..o_OBu kadıncağız bana facebooktan arkadaşlık daveti yollamış bende kabul ettim bir kaç hafta önce ..
kaynımdan böyle bir mesaj geldi ...:KK47:

witch neden kabul ediyorsun o kadının arkadaşlığını ...
ben :Neden kabul etmeyeceğim ..Davet yollamış bende kabul ettim..
kaynım :Ben istemiyorum..
ben :Valla ben istiyorum ,buna da yalnız ben karar veririm..
kaynım :Şimdiki eşiminkini neden kabul etmedin o zaman ?
ben .Onu da istemediğim için kabul etmedim..Yani yine kendim karar verdim anlayacağın.
kaynım :Bende siliyorum o zaman seni ..
ben :Bana 50 kere davet yolladığın için en sonunda kabul ettim..Ama silmek istiyorsan sen bilirsin ..İyi akşamlar .
kaynım :Kocan çok iyi yapıyor sana ..Sen bu kafayla gidersen daha çooook üzülürsün ...Aile olucam diye daha çookkk ağlarsın ..
Ben :Bunu 3 eş değiştiren ama yine de dikiş tutturamayan sen söylüyorsan eğer kusura bakma dikkate alamam..Ayrıca senin kardeşin bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre gittiği kadar gider gidemediği yerde kopar ..Şimdi sen kendi işine bak ..:KK14:

O kadar sinirlendim ki söylediği laflara aslında ona da sinirlenmedim ..Gidip koştura koştura yetiştiren eşime kızdım ..Yani ben anlatmıyorum kimseye hiçbir şey (sizler hariç) o gitmiş anlatıyor ..
Ben şimdi ne yapayım ..:110:

EDİT :Son durum şöyle bilenler için 5 gündür konuşmuyoruz ..Hala aramıyor ,sormuyor eşim ..:KK14::KK14:

Eslerinin 2. esleri olanlari basti burayi galiba...:KK14:

İkinci eşe bi şey demiyorum zaten ballı kaymaklı bir evliliğim yok ama eğer nikahsız yaşıyorsa hele hele çocuk yapıyorsa .Geride kalanın ahını alıyorsa orda çüşş derim yani ..

İkinci eşe bi şey demiyorum zaten ballı kaymaklı bir evliliğim yok ama eğer nikahsız yaşıyorsa hele hele çocuk yapıyorsa .Geride kalanın ahını alıyorsa orda çüşş derim yani ..
Bende ikinci, ücüncü, dördüncü evlilige bisey demiyorum, eger serefli sekilde yapiliyorsa...:ssz:

Bu kayıngiller kendilerini ne kadar nimetten sayıyorlar öyle yaa.:KK53: Sıfatının başında kayın olması onlarda bi özgüven patlaması mı yaratıyor napıyor anlamış değilim doğrusu :KK14:

Hadi birinciden boşandın eyvallah anlaşamadın ..İkinci,üçüncü ...daha 40 yaşında korkarım 7 ye kadar yolu var ..
Peki eşinin ailesi nasıl kabul ediyor canım bu durumu ya kaynanan falan birsey demiyormu? Kaynın boşanmamıs daha sonuçta nasıl kabul ettiler o kadını?

Ben de olsam öyle ahlaksız, yuva yıkan kadını eve sokmam, muhatap da olmam, haklısınız.
Bu arada kaynınızın mayası bozuk da eşinizle ne sorun var? Kimisi o da aynı kumaş demiş de neden yani?

Peki eşinin ailesi nasıl kabul ediyor canım bu durumu ya kaynanan falan birsey demiyormu? Kaynın boşanmamıs daha sonuçta nasıl kabul ettiler o kadını?

Kayınvalideyi dinleyen kim herkes söyledi ama adam kabul etmedi ..Ben çocuğunu başka bir kadın için terkeden adama adam demem hiç kusura bakmasın .Biz hayvan değiliz sadece güdülerimizle yaşayalım ..Allah akıl ,fikir,beyin bir de vidan vermiş ;)

Ben de olsam öyle ahlaksız, yuva yıkan kadını eve sokmam, muhatap da olmam, haklısınız.
Bu arada kaynınızın mayası bozuk da eşinizle ne sorun var? Kimisi o da aynı kumaş demiş de neden yani?

Eşimle aram bozuk bir süredir ondan öyle dediler arkadaşlar ..Aynen o kadın değil evime bile girmek selamımı bile alamaz alamadı da zaten bir yıldır ..Boş durmadı bir de doğurdu ..

Bu kayıngiller kendilerini ne kadar nimetten sayıyorlar öyle yaa.:KK53: Sıfatının başında kayın olması onlarda bi özgüven patlaması mı yaratıyor napıyor anlamış değilim doğrusu :KK14:

Valla o istediğini yaşasın ben tınlamıyorum o da bunu iyi biliyor ;)

Eşimle aram bozuk bir süredir ondan öyle dediler arkadaşlar ..Aynen o kadın değil evime bile girmek selamımı bile alamaz alamadı da zaten bir yıldır ..Boş durmadı bir de doğurdu ..
O da kalıcıyım sanmasın, tavuk götü tövbe tutmaz bacım, hazır resmen de bağlı değil, bunu da sıkılınca bırakır, o da kalır bir çocukla. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Yeni Azeri eşi "benimkini kabul etmemiş, senin eskinlen arkadaş olmuş" diye trip atıp kavga çıkararak adamı doldurduysa belki, o da gelip size çatmış gibi geldi bana.
Tabii bu hadsizliğine bahane değil, karışamaz.
Ama en ufak durumda istediği olmayınca hemen belden aşağı vurmuş olması bence daha sinir bozucu.
Ne gada eziksin deyin bi ara kendisine benim yerime. ehe :KK14:

O da kalıcıyım sanmasın, tavuk götü tövbe tutmaz bacım, hazır resmen de bağlı değil, bunu da sıkılınca bırakır, o da kalır bir çocukla. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.

Kendi haline bakmıyor bi de yarışıyor benimle ..Kv dedim onun sıfatı ne ki bana gelip anlatıyorsun nikahı var mı onun yok ,o zaman benim için metrestir ..Bir metresin lafını da dikkate alamam hiç kimse kusura bakmasınyani :) İnsan onuru için yaşar o da yoksa ben napim at kendini yani ..

Back
X