- Konu Sahibi poyrazmurat
-
15 günlük bebeğin orada ne işi var? bence eşin seni götürmek istemiyor.Kizlar dert degil ama fikirlerinizi merak ediyorum. Benim 15 gunluk bebegim var. Haftaya da esimin kardesinin dugunu var. Annem ben evde bakayim bebege diyo. Esim de onu alalim annen salonda baksin diyo. Cunku saatte bir emiyo. Esim de ya bebegide alalim yada sende gelme diyo. Sizce napmaliyim.
Annene bıraksan rahat edersin ama göğsünde süt dolar 15 günlük bebeğin kalabalıkta işi ne kocanda saçmalamış gerçi kıyamıyor demekki kıymetli bebeği ondan ama sen ona bizde biraz bebeksiz takılalım desen eğer gitmeden yapabileceksen gitme okadarcık bebişin kalabalıkta olması gereksizKizlar dert degil ama fikirlerinizi merak ediyorum. Benim 15 gunluk bebegim var. Haftaya da esimin kardesinin dugunu var. Annem ben evde bakayim bebege diyo. Esim de onu alalim annen salonda baksin diyo. Cunku saatte bir emiyo. Esim de ya bebegide alalim yada sende gelme diyo. Sizce napmaliyim.
bebek yalnız bırakılmaz..eşinde kardeşi illa düğün sahibi başında duracak..yağ süt sağıp bırakacaksın ama sen daha lohusasın bilmiyorum bizim oralarda pek bir anormal kaçardı bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?