kaynimin dugunu

poyrazmurat

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
327
21
318
İstanbul
Kizlar dert degil ama fikirlerinizi merak ediyorum. Benim 15 gunluk bebegim var. Haftaya da esimin kardesinin dugunu var. Annem ben evde bakayim bebege diyo. Esim de onu alalim annen salonda baksin diyo. Cunku saatte bir emiyo. Esim de ya bebegide alalim yada sende gelme diyo. Sizce napmaliyim.

O gürültüde yazık olur bebişe bence sütünü sağıp annene emanet et bebeğini sonrada erkenden evine git en azından ben öyle yapardım 15 günlükmüş daha gelen giden öpen kucağına almak isteyenn gürültü patırtı hırpalanır çocuk yazık.

yazık 15 gnlük bebek düğüne götürülmez ki evde bırakın sütünüzüde sağar bırakırsınız huysuzlanmazda bebiş

15 günlük bebeğin orada ne işi var? bence eşin seni götürmek istemiyor.

Bence de bebeğinizi kısa bir süreliğine bırakın annenize. Sonra dönersiniz hemen evinize. Ne bebek sizsiz kalmış olr, ne de kocanızın ailesine ayıp olur.

Annene bıraksan rahat edersin ama göğsünde süt dolar 15 günlük bebeğin kalabalıkta işi ne kocanda saçmalamış gerçi kıyamıyor demekki kıymetli bebeği ondan ama sen ona bizde biraz bebeksiz takılalım desen eğer gitmeden yapabileceksen gitme okadarcık bebişin kalabalıkta olması gereksiz

15 günlük bebeği götürmeyin yazıktır.
seste çok rahatsız olur yetişkin insanlar bile dayanamıyor bangır bangır sese.
hemde o daha korumasız bağışıklık sistemi gelişmemiş şimdi orada belki hastalık kapacak.
sütünü sağ bırak bence.

daha lohusasın canım bebeişinin sana seninde ona ihtiyacı var eğer kırılmayacaklarsa gitme ama kırılırlar diyorsanda git görün hemen dön bebeğinin yanına.

bebeğinden ayrılmamanı tavsiye ederim.. hem sen daha lohusasın gitmeyince darılacaklarını pek düşünmem ama siz daha iyi tanırsınız ailenizi.. büyüklerde daha yaygındır ya lohusa dışarı çok çıkmaz fikri işte onu kullanın siz de..

15 günlük bebekle düğüne gitmeyin..
hiçbişi olmazsa nazara gelirsiniz valla.

düğün eğer çok uzakta değilse annenizin evine, emzirip gidip bi görünün 1 saat eğer gidilip gelinecek gibi değilse de hiç gitmeyin derim.

Götürmemelisiniz.Bebeğinizin sağlıgı kaynınızın düğününden daha önemli.Yapma etme deseniz de dinlemeyecekler ıslak ıslak öpecekler bebişi.Sonra da hastalıklara davetiye :KK63:

bebek yalnız bırakılmaz..eşinde kardeşi illa düğün sahibi başında duracak..yağ süt sağıp bırakacaksın ama sen daha lohusasın bilmiyorum bizim oralarda pek bir anormal kaçardı bu durum..

bebek yalnız bırakılmaz..eşinde kardeşi illa düğün sahibi başında duracak..yağ süt sağıp bırakacaksın ama sen daha lohusasın bilmiyorum bizim oralarda pek bir anormal kaçardı bu durum..

kizlar ayri ayri cvp veremiyorum kusura bakmayin. Yorumlarinizi okudum herkes ayni seyi soylemis. Annemin evine salon cok yakin. Emzirip 1-2 saatligine gitmek en iyisi galiba. Tesekkurler cvplariniz icin

Kalsin annenle evde sutunu birakabilirsin.. 15 gunluk bebek dugunde ne yapsin hem sen rahat edemiceksin hemde o bebege yazik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…