• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımın düğününde ne giymeliyim resimli

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar öncelikle kaynım üvey çok samimi değiliz merhaba merhaba eşim elbise giymeme izin vermez düğünde düğünde zaten kız tarafında olacak köy gibi bir yer çok dikkat çekici giyinemem eşim izin vermez 2gün sürecek bu kıyafetleri giymem uygun olurmu

1.gün aynları olmasada bu şekilde giyinecem daha almadım

1.gün bu şekilde düşünüyorm

Eklentiler

• $cepleri-zımbalı-açık-renk-kadın-kot-gömlek-modeli.webp
    $cepleri-zımbalı-açık-renk-kadın-kot-gömlek-modeli.webp
    10 KB · Görüntüleme: 589
  • $DeFacto-Lacivert-D-k-Bel-Pantolon_0.webp
    $DeFacto-Lacivert-D-k-Bel-Pantolon_0.webp
    4 KB · Görüntüleme: 576
  • $PRETY-BAGCIKLI-ANKLE-BOOTIE-AYAKKABI-LACIVERT__54883875_0.webp
    $PRETY-BAGCIKLI-ANKLE-BOOTIE-AYAKKABI-LACIVERT__54883875_0.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 426
2.gün ise bu şekilde aynıları olmasada benzer şekilde

Eklentiler

• $Mango-Siyah-Pantolon_0.webp
    $Mango-Siyah-Pantolon_0.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 350
  • $2013-Siyah-Dolgu-Topuk-Ayakkabı-Modelleri-34.webp
    $2013-Siyah-Dolgu-Topuk-Ayakkabı-Modelleri-34.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 381
  • $163.webp
    $163.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 800
Geldi geldi.
Sonradan gördüm ben. :1:

Çok samimi değilmişsiniz zaten.
Bence uygun..
Ama bence 1. gün 2. resimdekileri giy.
2. gün kot olanları giy.
Düğünün 1. gününden çokta spor olma bence. :34:

Son düzenleme:
Geldi geldi.
Sonradan gördüm ben. :1:

Çok samimi değilmişsiniz zaten.
Bence uygun..
Ama bence 1. gün 2. resimdekileri giy.
2. gün kot olanları giy.
Düğünün 1. gününden çokta spor olma bence. :34:

sağol canım evet haklısın sanırım

aynıları olmasada benzer tarz olur giyeceklerim kıyafetleri alınca atarım

Düğünde güzel bir elbise giyebilirsin aslında bana göre. Hani çok abiyemsi değil de hanım hanımcık bişeyler.
Resimdekiler de gayet hoş ama çok spor kalmış :6:

Düğünde güzel bir elbise giyebilirsin aslında bana göre. Hani çok abiyemsi değil de hanım hanımcık bişeyler.
Resimdekiler de gayet hoş ama çok spor kalmış :6:

nasıl elbiseler mesela canım örnek olarak atabilirmisin kısa elbiseleri eşim asla giydirmez uzun olması lazım bende uzun elbise pek sevmiyorum

bunu kendi aile arası söz kestiğimizde giyinmiştim bu tarza yakın bir elbise istiyorum aslında ama eşim biraz kaynımları sevmiyor oyüzden önemsememi istemez

Eklentiler

• $IMAG0738.webp
    $IMAG0738.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 207
Düğüne uygun değil ki bu kıyafetler.Bence kıyafet konusunda bilgili deneyimli birinden fikir alın seçimleriniz uygun gelmedi.Öarşı pazara gider gibi kıyafetler ya da cafeye gider gibi düğünde hanım hanımcık elbise ya da pantalon ise tercihiniz abiyeye kaçar modeller olmalı sizin resimler hiçççççççç olmaz :14:

Düğüne uygun değil ki bu kıyafetler.Bence kıyafet konusunda bilgili deneyimli birinden fikir alın seçimleriniz uygun gelmedi.Öarşı pazara gider gibi kıyafetler ya da cafeye gider gibi düğünde hanım hanımcık elbise ya da pantalon ise tercihiniz abiyeye kaçar modeller olmalı sizin resimler hiçççççççç olmaz :14:

canım zaten bende elbise yada ceket pantolon kombini falan istiyorum ama eşim istemez elbise falan cekette kilolu değilim ama omuz kısmım geniş azda göbek var yakışacağını düşünmüyorm

ayrıca düğünn ortamı köy gibi bir yer ve düğüne geleceklerin içinde emin ol en giyinmesini bilen benm :1::1: yani öyle düğün salonu falan değil hemde düğüne gelecek kişilerin tarzını biliyorum 3 5 yıl öncesindeki gibi giyinen kişiler oyüzden elbise giyemeyecğimden koydum bunları anlayacağın biraz kırsal kesim de çok dikkat çekmeyecek şeyler giyinmem lazım öneriye açığım kıyafet resimi atabilirsin istersen yorumn için teşkkr ederm

2. gün yine iyi uygun duruyor biraz ama 1. gün ne kadar samimi olmasanızda olmaz..
daha şık ama gösterişsiz bişeyler giyinebilirsiniz..

cancazım bence bu kıyafetler ıyı hoşlar normalde ama bence sankı bıraz spormu kalmışlar yınede sen bılırsın ama ayakkabılar cok hosss amannn pek yakın degılız dıyorsun gıy gıtsın ne olacak ama normalde bır dugun ıcın bu kıyafetler sporr

Klasik bir siah ya da tercih ettiğin bir renk pantalon üstüne dökümlü bir bluz ve ince topuklu ayakkabı giyebilirsin.Resim yükleme işinden anlamam ancak bu şekilde yardımcı olabilirim.

cancazım bence bu kıyafetler ıyı hoşlar normalde ama bence sankı bıraz spormu kalmışlar yınede sen bılırsın ama ayakkabılar cok hosss amannn pek yakın degılız dıyorsun gıy gıtsın ne olacak ama normalde bır dugun ıcın bu kıyafetler sporr

evet canım bende farkındayım spor ama dediğim gibi abiye tarzı şeyler ben sevmiyorum beğendiğim tarz elbiseleri eşim giydirmez ceket pantolon kombini yapacaktım ceket pek yakıştırmıyorum kendime offf napsamki aman giyip gideyim düğüne geleceklerin çogunu tahmin ediyrum nasıl giyineceklerini :1:

Klasik bir siah ya da tercih ettiğin bir renk pantalon üstüne dökümlü bir bluz ve ince topuklu ayakkabı giyebilirsin.Resim yükleme işinden anlamam ancak bu şekilde yardımcı olabilirim.

canmsn teşkkr edrm ince topuk ve ben çok uzak kelimeler ben düğünümde bile dolgu topuk giydim :49:
2. yüklediğim foto senn dediğin gibi aslında

Back
X