Biliyorsunuz kurban bayramı 9 gün,Eşim özel işte çalışıyor hiç izin alamıyor.Evlendiğimizdn buyana hiç tatile gitmedik.Balayını bile o mutlu olsun diye babasının köyünde geçirdik.Yaz tatillerimizi yine onun köyünde geçiriyoruz.Bana kurban bayramında seni tatile götürücem dedi,plan yaptık ama boşuna.Kaynım ve eltim telefon etti,bayramda size geliyoruz uçak bileti aldık dediler.Hiç sormadılar,müsaitmisiniz diye emrivaki yaptılarr.Eşim kurbanı beraber keselim,biz tatilem gidicez dedi,ben üzülmeyeyim diye.yoksa eşimde abisini tatile tercih ediyor.BUrada başka abisi de var.Neymiş efendim bizde kalacaklarmış,diğer abilerinde rahat edemezlermiş.Mantıklı düşündüğümde bu misafirleri ağırlamaya ,hem eşimi kırmak istemiyorum.Fakat,,eltimi sevmiyorum.Bendenden 9 yaş küçük.Bana abla bile demiyor,kaba saba davranıyor.Ben ona ne yaptım anlamıyorum.Oysaki evlendiğimden buyana görmedim farklı şehirlerde yaşıyoruz.Düğünümde gelinlikle babasının evine indim.Yanımda oturuyordu dedimki bana bir bardak su veirmisin rica etsem dedim.puflayarak kalkıp,başkası ile su gönderip ardından kendi geldi.Ben olsam böyle şeytanlık aklıma gelmez.Alınmam suyu getirmekten gocunmam.Kollarıma bakıp senin niye 10 tane bileziğin benimki 8 tane dedi.Oysaki kocalarımız yaptı altını,kayınpeder değil.Benimle konuşurken kabalaşıyor,mesela bana telefonda teacher nehaber akalım diyerek telefonu açıyor nebir aabla deme var ne saygı var.9 yaş küçük biri bana emrivaki yapabiliyor.Daha anlatsam uzun sürer.Benim başka eltilerim de var ama onlar öyle değil aramızda saygı var.Bu ne yapmaya çalışıyor anlayamadım.EŞİME anlattım,bende farkettim kabalığını diğer insanlara da öyle davranıyor ne olur idare et benim için dedi.KAYNIM bizden 3 gün önce evlenmişti,kaynım 36 yaşında bu kız 21,kendi düğününde kaynım oynamak istedi içinden geldiği gibi.Bu kız kaynımı kolundan tutup "ben sana oynama demedimmi bak herkes sana bakıyor dur şurada "dedi şaşırdım.Herkese emir veriyor.40 yaşındaki eltim yanlışlıkla bu kbüçük eltimin ayağına basmış düğünde,kalabalıkta.Bu küçük elti de onu iteklemiş,"hopppps önüne bak" demiş sanki ineğe hopps der gibi,büyük eltide onu azarlamış saygılı konuş demiş.Bana bayramlarda tel ediyor,sanki ben ondan küçükmüşüm gibi ukalalaşıyor,ev aldık aradı hayırlı olsuna.Aynen konuşma şöyle idi:"alo teacher ,ben derya nehaber bakalım" ya senir oldum birde nehaber bakalımı ekliyor.Ev almışsınız hayırlı olsun,evin, güzel mi bari büyük mü.Konuşma tarzı beni sinir ediyor.9 gün aynı evde nasıl geçiricez bilmiyorum.