Kaynımın hatası

dahası, o konu birazdan geri gelecek ve konu sahibi ban yediğiyle kalacak

İşte insanın en büyük hatalarından birisi: Düşünmeden hareket etmek!
Ofişim konu sahibi bırak konuyu açarken düşünmemeyi, üye olurken hiç durup düşünmemiş. Mesela site kurallarını okumak gibi
Hep next next next deriz zaten millet olarak

Konu sahibi nişanliymış. kaynının bir kız arkadaşı varmış ve hep araları kötüymüş yani kıza sayıyomuş sövüyomuş şiddet varmış ama kız ayrılmıyormuş aralarında bişey olunca konu sahibini arıyomuş kız sormuş niye ayrılmıyosun kaynımdan diye kızda birlikte olduklarını falan söylemiş ben napim diyor nişanlıma sòylesem kötü olur falan filan işte

Konu sahibine söyler misin Burnunu sokmasın böyle seylere

Konu sahibi banlanmak senin için sorun olmayabilir ama bu kararsız tutumun gerçek hayatta başına çok bela olur demedi deme.

Yorumlardan az çok anladım. İçerik gelsin bakayım doğru anlamış mıyım?

Ben de diyorum kk hanımları 10 tanecik noktadan nasıl konuyu anlayip da böyle yorumlar yapmışlar diye

..........................................................

Eylulum,
Konudaki sorunuz gozukmese bile yorumlardan icerik anlasiliyor farkindasiniz degil mi?
Merak edip baktim konunun detayina kadar ogreniliyor.
Eger nickinizi bilen oldugunu dusunerek boyle yaptiysaniz, nick degisimi talebinde bulunmak daha saglikli olur sanirim.

Bibi ajan gibisin mübarek
Nerereden öğrendin bakayım?
Bu arada şu mevzudan da illallah geldi, bekaret kemeri taktırcam tüm yurdum genç kızlarına Yaşları kaçmış onu da öğreneydin

Son düzenleme:

Ahaa doğru anlamışım.

Aklı olan bu ilişkiye müdahil olmaz konusundan korkan konu sahibi.

Bibi ajan gibisin mübarek
Nerereden öğrendin bakayım?
Bu arada şu mevzudan da illallah geldi, bekaret kemeri taktırcam tüm yurdum genç kızlarına Yaşları kaçmış onu da öğreneydin

Çakal karlos ajansın sen

İyi ki benim cin gibi arkadaşlarım var

zaten şu kayınlı müstakbel eltili konulara tilt oluyorum

Konuyu okumuştum ama yorum yapmamıştım bi baktım noktalar sarmış dört bir yanı aydınlatayım hatunları dedim 4 4lük olmasa da bu tarz şeyler yazıyodu

Supersin bibi,
Yorumlardan dogru anlamis miyim diye okudum, birlestirince aynen bu cikiyor zaten :) testi gecmisim edasiyla salak gibi sevindim:))

Neyseki konu sahibinin bu durumdan oturu kotu etkilenecegi tek sey ban olcak.

Çakal karlos ajansın sen

İyi ki benim cin gibi arkadaşlarım var

zaten şu kayınlı müstakbel eltili konulara tilt oluyorum

Daha buraya konu açmaya korkuyor, bir de el alemin ilişkisine karışacakmış
Kaynı iftira dese, kıza dokunmadım dese kendi ne duruma düşecek. Adama demezler mi benim derdim seni mi gerdi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…