dahası, o konu birazdan geri gelecek ve konu sahibi ban yediğiyle kalacak
Hic hos bir hareket degil ya. Dumur oldum girdim konuya baktim bombos..
Konu sahibi nişanliymış. kaynının bir kız arkadaşı varmış ve hep araları kötüymüş yani kıza sayıyomuş sövüyomuş şiddet varmış ama kız ayrılmıyormuşaralarında bişey olunca konu sahibini arıyomuş kız sormuş niye ayrılmıyosun kaynımdan diye kızda birlikte olduklarını falan söylemiş ben napim diyor nişanlıma sòylesem kötü olur falan filan işte
Konu sahibine söyler misinBurnunu sokmasın böyle seylere
Konu sahibine söyler misinBurnunu sokmasın böyle seylere
..........................................................
Konu sahibi nişanliymış. kaynının bir kız arkadaşı varmış ve hep araları kötüymüş yani kıza sayıyomuş sövüyomuş şiddet varmış ama kız ayrılmıyormuşaralarında bişey olunca konu sahibini arıyomuş kız sormuş niye ayrılmıyosun kaynımdan diye kızda birlikte olduklarını falan söylemiş ben napim diyor nişanlıma sòylesem kötü olur falan filan işte
Çakal karlos ajansın senNasıl aydınlattım sizi ama
katılıyorum, henüz resmi olarak eşi olmamışsın, daha aileden sayılmıyorsun. Sana ne müstakbel kaynının çarpık ilişkisinden
Bibi ajan gibisin mübarek
Nerereden öğrendin bakayım?
Bu arada şu mevzudan da illallah geldi, bekaret kemeri taktırcam tüm yurdum genç kızlarınaYaşları kaçmış onu da öğreneydin
Çakal karlos ajansın sen
İyi ki benim cin gibi arkadaşlarım var
zaten şu kayınlı müstakbel eltili konulara tilt oluyorum
Çakal karlos ajansın sen
İyi ki benim cin gibi arkadaşlarım var
zaten şu kayınlı müstakbel eltili konulara tilt oluyorum
başka derdiniz yok galiba size ne baktınız konu boş çıkın allah allah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?