• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın hatası

_eylulum_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
156
14
33
Kocaeli
Merhabalar.
Ben nişanlıyım. 23 yaşındayım. 21 yaşında kaynım var ve kız arkadaşı var. Kız arkadaşı ne zaman kavga etseler beni arar anlatır ben de dinlerim tavsiye veririm. Kıza çok kötü şeyler yapıyomuş kaynım küfürler,şiddet .(ailesinden kimse böyle değildir) kızın annesine babasına ağza alınmayacak küfürler ediyormuş.kıza neden ayrılmıyosun diye sordum defalarca en sonunda itiraf etti kaynımla birlikte olmuşlar :53::53: Ben çok şaşırdım öyle böyle değil. Kıza olmasaydın zorla mı yaptım diyomuş. Kız ailesine söyleyecem diyo. Benim ailem öğrenirse onu öldürürler diyo ortalık çok karışacak. Nişanlıma söylersem çok kötü şeyler olur kardeşine çok çok kızar ben arada kalırım hem karışmak istemiyorum söylemesem daha kötü şeyler olur . Napıcam ben kız kayınpederimi arayacakmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hic karismayin sizlik bir durum yok olay buyuyunce sizin basiniza patlamasn ara bozuyrsn dye

Kayinpederini arayıp nasil söyleyecek oğlunla birlikte oldum diye sonunda ölüm yok kayninda bulunmaz hint kumaşı değil bana mecbursun havasına girmiş resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic karisma. Konu döner dolasir sen suçlu cikarsin.
Belki onlar barisir mutlu olur,olaya karistigin için kabak sana patlar.

siz ne alaka acaba ?? hiç karışmayın kız kendi etmiş kendi bulmuş arasın kimi arıycaksa

siz henüz nişanlısınız. ne kadar tanıyor olabilirsiniz ki kaynınızı?
şu konumdayken adamın kız arkadaşına onunla ilgili görüş bildirmeniz çok büyük hata.
bırakın ne yaparlarsa yapsınlar, kız arasın anlatsın kayınpederinize,
karışmayın.
sizi ilgilendiren bir durum yok ortada, taraf olmayın.

ben olsam karismazdim daha sizde nisanlisiniz evli olsaniz neysede. ortalik tabi karisir ama sunu demek istiyorum kimse kimseyle zorla beraber olmamistir kiz arkadasida bunun sorumlulugunu alarak yapmis olmali. ve dahasi arada saygi yitirilmis kufurler ediliyor boyle bir adamdan ayrilicagina bunu tehdit ederek evlilik mi dusunuyor. uzgunum ama bu tip kizlar herseyi yasamaya mahkum yetiskin insanlar bunlar yaşamislar zorla olmadi ya ....

Kayniniz hakli. Kiz kendi etmis kendi bulmus. Siz karismayin bence. Yuvaniz bozulur mozulur. Olay sizin ustunuze kalmasin.

Ya su konulara ilk yanıt yazan alıntı yapsın da konu sahipleri bizi Salak yerine koymasın! Bu ne Allah askına?

admine bildirdim. böyle yazıp silmek yasak. niye böyle yapılır anlamıyorum.....

konu içeriği silmek kurallara aykırı . ilk ben yazıyorum sandım :)

Son düzenleme:
Back
X