• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın hatası

Daha buraya konu açmaya korkuyor, bir de el alemin ilişkisine karışacakmış:27:
Kaynı iftira dese, kıza dokunmadım dese kendi ne duruma düşecek. Adama demezler mi benim derdim seni mi gerdi diye:ssz:

Ya da kıyafetlerimiz üstümüzdeydi diyebilir :1:

Supersin bibi,
Yorumlardan dogru anlamis miyim diye okudum, birlestirince aynen bu cikiyor zaten :) testi gecmisim edasiyla salak gibi sevindim:))

Neyseki konu sahibinin bu durumdan oturu kotu etkilenecegi tek sey ban olcak.

:42::42::42::42::42:

Konu sahibi aşağıdan bakıyor :27: bana neler sayıyordur kim bilir :27:

İşte insanın en büyük hatalarından birisi: Düşünmeden hareket etmek!
Ofişim konu sahibi bırak konuyu açarken düşünmemeyi, üye olurken hiç durup düşünmemiş. Mesela site kurallarını okumak gibi:27:
Hep next next next deriz zaten millet olarak:23:

seni daha fazla beğendirtmiyor sistem bana sorunlum.. :55:

yurdum insanında ki "bulunurum" fobisini de anlayamıyorum.. aman burada bir gören olur konuyu sileyim ne yaw, sanki arkadaşın derdi bir tek kendisine özel.. halbuki ne "kaynım" konuları açılıyor burada.. :51:

Kazen BDV'deki konuların mesaj düzenleme panelini kaldırsa da bunlar anyayı konyayı görse:ssz: Millet update yapacaksa da konusuna yazar. Bir değil iki değil.

Son düzenleme:
arkadaşlar ne kadar sertsiniz ya ne bileyim ben yasak olduğunu hepinizde bi sinir.korkudan değildi. tamamen sonradan gereksiz bulduğum için ve onların işine karışmayacağımı anladığım içindi. boşuna açtım konuyu yani .

Back
X