- 20 Mayıs 2018
- 81
- 7
- 18
- Konu Sahibi Trendlyyyy
-
ruhsal sorunlar var mi? öyle gibi cunkuMeraba arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim evlendigimizden beri bende eltimde kaynimdan cekmedigimiz kalmadı eşimle evlenirken kıskançlığından kendine bişey yapar diye düğüne gelmesine kv kb izin vermedi düğünden sonra geldi 7 yıl boyunca nerdeyse her gördüğü yerde bizle kavga etti bişey alsak korkumuzdan söyleyemeyiz kv kb ondan korktuğu için bana yanında iyi davranamıyorlar yoksa milletle kavga ediyor bu sene annesi eşime ağlamış bizi çok sıkıştırıyor sen onun dediğini yapmayınca biraz alttan al demiş eşimde şimdi hergun telefonda görüşüyor biraraya gelince suyuna kadar getiriyor hizmet ediyor sırf kavga etmesin diye oda eşime hürmet ediyor aklınca banada gıcık gıcık bakıp gülüyor laf çarpıyor eşime söylüyorum abartıyorsun diyor sizce bunlar normal mi benmi abartıyorum artik kendimden şüphe etmeye başladım eşim önceleri benim yanımdaydı annesi ne dediyse herşeyi gözüyle görüyor dediklerime inanmıyor kp başlarda yapmadığı kalmadı eşim sessiz diye ağzına geleni saydı bana buarada düğünümüzü kendimiz yaptık ailem çok destek oldular eşimin ailesi ne takı taktilar nede manevi hiç bir destekte bulunmadilar buarada bende çalışıyorum onlarada maddi çok destek verdik yinede diğer kayinlarim kıskanıyor diye bize kötü davranıyorlar heralde iyi davranırsak bunlarda karı-koca mutlu olurlar diğerleri daha çok kıskanır kardeşleriyle araları bozulur diye düşünüyorlar bilemedim valla artik benim kafa uçtu bu saçmalıklardan bide sizden akıl alayım dedim şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
Var malesef bunuda her hatalarında koz olarak kullanıyorlar onlar hata yapacak biz affedeceğizruhsal sorunlar var mi? öyle gibi cunku
mesafeli olmakta fayda var gibi.. baska cozum yok gibi.Var malesef bunuda her hatalarında koz olarak kullanıyorlar onlar hata yapacak biz affedeceğiz
Bu adam boyle yol almis isteklerini yaptriyo kullaniyo insanlariMeraba arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim evlendigimizden beri bende eltimde kaynimdan cekmedigimiz kalmadı eşimle evlenirken kıskançlığından kendine bişey yapar diye düğüne gelmesine kv kb izin vermedi düğünden sonra geldi 7 yıl boyunca nerdeyse her gördüğü yerde bizle kavga etti bişey alsak korkumuzdan söyleyemeyiz kv kb ondan korktuğu için bana yanında iyi davranamıyorlar yoksa milletle kavga ediyor bu sene annesi eşime ağlamış bizi çok sıkıştırıyor sen onun dediğini yapmayınca biraz alttan al demiş eşimde şimdi hergun telefonda görüşüyor biraraya gelince suyuna kadar getiriyor hizmet ediyor sırf kavga etmesin diye oda eşime hürmet ediyor aklınca banada gıcık gıcık bakıp gülüyor laf çarpıyor eşime söylüyorum abartıyorsun diyor sizce bunlar normal mi benmi abartıyorum artik kendimden şüphe etmeye başladım eşim önceleri benim yanımdaydı annesi ne dediyse herşeyi gözüyle görüyor dediklerime inanmıyor kp başlarda yapmadığı kalmadı eşim sessiz diye ağzına geleni saydı bana buarada düğünümüzü kendimiz yaptık ailem çok destek oldular eşimin ailesi ne takı taktilar nede manevi hiç bir destekte bulunmadilar buarada bende çalışıyorum onlarada maddi çok destek verdik yinede diğer kayinlarim kıskanıyor diye bize kötü davranıyorlar heralde iyi davranırsak bunlarda karı-koca mutlu olurlar diğerleri daha çok kıskanır kardeşleriyle araları bozulur diye düşünüyorlar bilemedim valla artik benim kafa uçtu bu saçmalıklardan bide sizden akıl alayım dedim şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?