Kaynımın kiskancligi

Trendlyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
81
7
18
Meraba arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim evlendigimizden beri bende eltimde kaynimdan cekmedigimiz kalmadı ü 7 yıl r yoksa milletle kavga ediyor bu sene annesi eşime ağlamış bizi çok sıkıştırıyor sen onun dediğini yapmayınca biraz alttan al demiş eşimde iraraya gelince suyuna kadar getiriyor hizmet ediyor sırf kavga etmesin diye laf çarpıyor eşime söylüyorum abartıyorsun diyor sizce bunlar normal mi benmi abartıyorum artik kendimden şüphe etmeye başladım eşim önceleri benim yanımdaydı annesi ne dediyse herşeyi gözüyle görüyor dediklerime inanmıyor kp başlarda yapmadığı kalmadı eşim sessiz diye ağzına geleni saydı bana buarada düğünümüzü kendimiz yaptık ailem çok destek oldular eşimin ailesi ne takı taktilar onlarada maddi çok destek verdik yinede diğer kayinlarim kıskanıyor diye bize kötü davranıyorlar heralde iyi davranırsak bunlarda karı-koca mutlu olurlar diğerleri daha çok kıskanır kardeşleriyle araları bozulur diye düşünüyorlar bilemedim valla artik benim kafa uçtu bu saçmalıklardan bide sizden akıl alayım dedim şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim

Son düzenleme:
36 yasinda önceden psikolojik rahatsızlık geçirmiş bişey olur diye her dediğini yapıyorlar buarada bizide baya yıpratıyor malesef bu durum artik yüzünü bile görmek istemiyorum tek derdi bizim mutsuz olmanız başka derdi yok

Aynn zamanda üniversite mezunu geçen bayram üç gittik biz arabadan içerken dışarı sesi geliyordu kp diyorki kos koş en sevdiğin gelinin oğlun geldi diye azalıyor herkese gelince akıllı bize gelince deli

ruhsal sorunlar var mi? öyle gibi cunku

Rahatsızlığı devam ediyor.Ruhsal hastalığı olan birisinden sağlıklı tepkiler beklemeyin.Gormeyin,duymayın ama eşinizle de konuşun.Kardesinin rahatsizligindan duyduğunuz üzüntüyü dile getirin ama bunun bir suçlusu olmadığını ,sizin ise hiçbir sucunuzun olmadığı gibi sorumlulugunuzun da olmadığını belirtin.Mutlu huzurlu bir yuva beklediginizi istediğinizi belirtin

Ruhsal sağlığı bozuk anlatılanlara göre.
Ancak bu her yapılanı mübah kılmamalı.
Öncelikle o ruhsal bozukluğu yaşayan için bir kötülük, düzelme sürecini etkiler.
Normal bir yaşam tarzı olmalı ki, normal olabilmeli.

Öte yandan, siz de mesafeli ve uzak durun.
Aradaki mesafeyi oluşturun, aksi halde böyle gelmiş böyle gider.
Daha dün evlenmemişsiniz, 8 senelik bir evliliğiniz var.
Bu saatten sonra az çok hem karşı tarafı hem de eşinizi tanımış olmanız gerekir.
Nasıl tepkiler alacağınız konusunda fikir sahibisinizdir.

Yaşadıklarınız normal değil, bunu bir anlayın da.
Sonrasında da eşinizle beraber sağlıklı bir iletişim yolu çizmenizde fayda var.

Bu adam boyle yol almis isteklerini yaptriyo kullaniyo insanlari

yatırsınlar hastaneye siz ne münasebet ceremesini çekeceksiniz böyle bir kıskançlık atağında size zarar vermeyeceğini nereden biliyorsunuz..çözümleri yoksa kocayı boşar teslim ederim net.

Hastaya tedavi ettirsinler. Rahatsızlığı vardır illa ki ama bunu kullandığı çok bariz. Çare pohpohlayip her dediğini yapmak değil ki. Aile terapiyle tedaviyle uğraşmamak için sizin ömrünüzü çürütüyor. Ben duzelene kadar evlerine gitmezdim. İletisimimi en alt seviyede tutardım. Eşim zırıltı ederse ona da hayatı zindan ederdim.

Benim kaynimi tarif ettiniz bir an :) Bizde de var o modelden,biz artik görmezden geliyoruz :) Ayrica ogullari arasinda adalet saglayamayan ailelere de gicik oluyorum ve uzaklasarak tepkimi gösteriyorum..

Sizinkinin bir alt modeli bizde de var.ne yaparsak yapar, ne alırsak alır.tatile gidersin gezersin güzel geçer yanlarında konuşamazsın zevk alamazsın onun olmayıp da senin sahip olduğun şeylerden.Konuşunca suratı kararıyor, basit birseyden kavga cıkarıyor bağırıyor cağırıyor

MaşaAllah 36 yaşındaki adamı pışpışlatmışlar size ruhsal sorunları var diye. Tedavi ettirsinler, ilaç versinler bi. Çocukluğuna felan insinler. Ayıp bişey. Kıskançlık ruhsal bi sorun değil, takıntılı bi ruh hali. Her insanda bi miktar olmadı gerekirken kanımızda kamyonla

Görümceler bitti şimdi de kayınlar mı başladı.
Bence önceki rahatsızlığını kullanıp istediğini yapıyor ve yaptırıyor.
Psikolojik olarak çok da rahatsız olduğunu düşünmüyorum. Sadece deliliğe vurmuş. Çünkü böylesi daha çok işine geliyor.
Size de sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…