• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın patavatsızlığı

Bence de kayın cok hakli
Karımı hizmetçi ettirmem demiş konu sahibi kocasına kizsin bak kardeşine nasıl ezdirmiyor diye
Ayni şeyi konu sahibinin esi yapsaydi misafirlikte kim çalışacak gibi bir derdi olmazdı

Ayrica ben misafirlikte sirf yeni gelinim diye niye fir fir döneyim benim bildiğim ev sahibi isleri hazirlar herkes bir isin ucundan tutar sofrayı kaldırır çayı da boşta goren doldurur burada kayinvalide es gelin denmez
Tabii gelin çalışsın izleyelim diyen bir aile degilse karşı taraf
Valla desinler mantığı var bazı yerlerde işte bu da onlardan
Falancanin gelini çok işli maşallah :)

Bu benim ilk aile sorunumu paylaştığım konu inşallah devamı gelmez.

Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem
İlla birileri birilerine hizmet etmek zorunda mi
Ne acayip aile ve siz

Canım sen anlamadın galiba iki yıldır çocuk için tedavi oluyorum bir düşügum var bu haftada aşılama oldum eğer hamile kalırsam bolbol dinlenicem ağır iş yapmiycam
Güzelim tamm riskli gebelikler yaşıyorsun anladım da yani bunun daha sözlenmemiş olan eltinizle ne alakası var.

Önce şöyle başlıyım kaynanamı kayinpederimi çok seviyorum Allah razı olsun onlardan bir görümcem var oda çok iyidir ama bir türlü kaynımla anlaşamiyoruz iki hafta önce sözlendi görücü usulü bir ilişki yani neyse bugün bize misafirlige geldiler kv kp kaynim üçü orucumuzu açtık çay içiyoruz birden konu işte sözde neler yaşandı felan konusuluyo kp artık yeni gelin hizmet eder bize çayımızı o koyar vs gibisinden birşey dedi bende tabi baba ben büyügü olar biraz çekilirim dedim bu arada 2 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyo aşılama tedavisine başladım bu ay kv biliyo durumu akşam yemek yaparken bulaşıklar da felan hep yardım etti belki hamileyimdır diye yormamaya çalıştı beni durum böyleyken hamile kalırsam artık yemek çay vs benden çok o ilgilenir dedim kaynim sakın bayburtlulara bulaşma dedi kız bayburtlu o an dondum resmen bişey diyemedim sorun şu ki ben daha kızı hiç görmedim tanımadım şimdiden böyle yaparsa bunlarla uğraşamam ben saygılı sessiz oturaklı bir insanım kimseyle ağız dalaşına da giremem
Kaynının değilde senin patavatsızlığın olmuş daha çok

Kiz sozlu, sizin bu hafta dinlenmenizle ne alakasi var anlamadim gelip o mu yapsin isleri? Daha asilamadan cekilmeye karar verdiyseniz bunun hamileligi, dogumu, logusaligi, uykusuz geceleri var bu mantikla emekli oldunuz demektir.. valla kayniniz boyleyse gelin simdiden elinin ucunu surmeyecek demektir bir seye, helal olsun derim akillilik yapar cunku belli ki tepesine bineceksiniz ma aile..

Bol bol dinlenecem ağır iş yspmicam demişsiniz ya merak ettim kv ne iş yaptırıyor ağır olarak.kv ye gidince vereceğiniz 1 bardak çay, yediğiniz yemeği toplamak bunu evde hergün yapıyoruz .yeni geline üzüldüm gerçekten. Daha siz hamile değilsiniz. Bunun hamileliği var , doğumu var allah yardımcıları olsun milleti pervane etmeye çalışıyorsun etrafında.

Kiz sozlu, sizin bu hafta dinlenmenizle ne alakasi var anlamadim gelip o mu yapsin isleri? Daha asilamadan cekilmeye karar verdiyseniz bunun hamileligi, dogumu, logusaligi, uykusuz geceleri var bu mantikla emekli oldunuz demektir.. valla kayniniz boyleyse gelin simdiden elinin ucunu surmeyecek demektir bir seye, helal olsun derim akillilik yapar cunku belli ki tepesine bineceksiniz ma aile..
:KK30::KK9:

Ins cocuk ozleminiz biter. Ama bu durumun eltinin iş yapmasiyla ilgisi yok. Siz hamile kaldinizda iş yapmak istemiyirsa ki kv kp hizmet etmekten bahsediyiruz yapmaz. Olaya yanlis yerden bakiyorsunuz.

Kaynınız haklı bence siz çocuğunuz olursa bile eltiyi ne ilgilendirir kaynana yardım eder anlarım da belki elti de evlenir evlenmez hamile kalacak ki kalmasa bile düşünceniz çok yanlış

Siz de hatalısınız büyüğü olarak kenara çekilirim derseniz kaynınız da karşılığını verir hiiiç kusura bakmayın, aile içinde herkes herşeyi ortak yapar ben yaptım bitti şimdi sıra onda diye bir mantık olamaz

ya daha söz olmuş evlilik yok bir şey yok ortada ki olsa ne olacak. oturup bunu hesaplayip masada işleri ben yapmam artık o yapar. ben kenara çekilirim bilmem ne. Şık mı şu yaptığınız. bu kadar küçük hesaplara ne gerek var. hepiniz ortak mı yaşıyorsunuz ayda yılda bir toplayacaksınız da yada haftada bir orda toplayacaksınız da onu hesapliyorsunuz. Eltinize kv.ligi siz yapacaksınız anlaşılan. Ayrıca aşılama tedavisinde dinlen dediyse doktorunuz bu sadece haftada bir gün buluştuğunuz da ki görüşmede dinlen demedi kalan günlerde de dinleneceksiniz. o zamn kim yapacak işlerinizi. Makul düşünün ve çok gereksiz bir çıkış yaptığınızı ve buna rağmen kaynınızın en ustruplu sekilde cevap verdiğini de anlamış olacaksınız.

bu hizmet etme olayina giris basli basina sacma ya kendilerine hizmetci mi aliyolar da yeni gelin mevzusu buralara geliyor ayri evlerde yasiyosunuz anladigim kadariyla sizde yapmak zorunda degilsiniz eltide herkes kendi cayini koysun:)

Ya ben pazarlığa girmedim onar açtı konuyu bana laf söylemek düştü ne diyim gelin otursun ben ona hizmet ederim mı diyim tabiki oda bişeyler yapacak kv genç ayrı yaşıyoruz olay şu ailecek bir araya toplanırsak ağır işleri ben değil herhangi biri yapacak neden benim yapmadığımı anlayabiliyosun degilmi
Onu bunu bırakın kaynınız sözlüsünü çok güzel savunmuş.
"görücü usulü bir ilişki yani" diyerek küçümsediğiniz ilişkisini sahiplenmiş besbelli.
Sahi, neden belirtme gereği duydunuz?

Bu hafta bol bol dinlen demisse doktor simdi neden kv kpnin caylari koyuyorsun? Hani kotusun ya dinlenmen lazim. Simdi neden koyuyorsun? Koyabildigine gore o kadar da kotu degilsin. O yuzden isi devretme kismina takildik biz.

Yani sen ben isi devretmeye calismiyorum cocugum olursa cok is yapmamam gerek diyorsun ama "bu hafta" yaldır yaldır is yapiyorsun?????

niye yeni gelin yapsın yaw her işi
oh iyi demiş bence kayın şimdiden önünü almak lazım öyle yargıların
kız kimseye hizmet etmek zorunda dğeil...

Back
X