Evin icinde sigara icilmiyo zaten bende buna musade etmem. balkonda iciyo icen. Söyledim esime rahatsz oldugumu erkek cocuk olmuyo dedm o senin kardesn sayilir balkonda oturuyo zatn diyo ben söylüyorm ama beni anlayan yoksiz daha evliliginizin ilk gunlerinde ve onu gectim dogum yaptiginiz siralarda soylememissinizki esinize. O zamandan alismis simdi illa ki gelir. Ya annesine sigara ictigini soyleyin ya da ben evimde erkek misafir istemiyorum deyin, ayrica bebekli evde nasil musaade ediyorsunuz sigara icmesine onada ayri sastim.
o zaman balkonda da izin verme. annesi gibi her şeyi yasakla. rahat etmesin. belki gider.Evin icinde sigara icilmiyo zaten bende buna musade etmem. balkonda iciyo icen. Söyledim esime rahatsz oldugumu erkek cocuk olmuyo dedm o senin kardesn sayilir balkonda oturuyo zatn diyo ben söylüyorm ama beni anlayan yok
Evet esime söyledim rahatsiz oluyorm cocuk emzircem diye odadan odaya gidiyorm sütlerim akıyo üstüm sırılsıklam oluyo dakka basi o var diye üstümü degistrmek zorunda kaliyorm diyorm o senin kardesn rahatsiz olma ondan diyo yani esimde beni anlamiyo.
Merhaba kizlar direk konuya giriyorum biraz uzun olcak kussura bakmayn. Biz eskisehir esimn ailesi ankrada yasiyo
1 yıllik evliyim. Evliligimn 1. Ayinda esimin erkek kardesi 17 yasinda 15 gunluge bize kalmaya geldi. Daha biz yeni evliyiz senin ne isin var hadi sen anlamiyosnda annendemi söylemiyo sana oglum yeni evliler gitme diye. Evet kizlar burdan ona sinir olmalarim basladi. Esim 12 saat calisiyo ben sabahtan aksama kadar onunla oturuyorm ve erkek cocuk konuscak biseyde bulamiyorz kös kös aksama kadar oturuyoz. Neyse bu 15 gun kaldi bende sabrettim gitti sonrasnda dogum yaptm dogurdugum gun zıplams ordan ben eskisehire gitcm yegenimi görcem diye. Len senin ne isin var ben yeni dogurmusum gelip napican ordan bidaha sinir oldum ona allahtan kv getirmems param yok 1 bilet daha alamam diye. Neyse sonrasinda kv 1 gun kaldi gitti ordan kaynm kvyle kavga ederms vay sen gittn gördunde ben görmedim bende gidicem diye neyse bu 3uncu geldi 1 gun kaldi gitti allahtan. Sonrasindada daha oglumn 40i cikmadan bidaha geldi bu sefer 10 gun kaldi. Ya ben logusa kadimn senin ne isin var kanamam var sutlerim akiyo rahat rahat dolanmak isticem evde onuda yapamiyorum rahatsiz oluyorm erkek cocuk sonucta 2.3 gun kal git 10gunde neyin nesi. Geliyo o baklonda oturuyo ben icerde cocugmla ilgileniyorm biseyde konustugu yok. Canim sıkılmıyomsn burda aksama kadar oturuyosn diyorm yok abla iyi burasi diyo ben asil ankarada sıkılıyorum diyo gel burda bizimle yasa dememizi bekliyi herlde hee fırsatta esime ben ankaradn cok sıkılıyorm diyo. Tabi orda rahat rahat sigra icemiyo annesi bilmiyo burda rahat rahat iciyo bisey istedginde esime söyluyo o alip geliyo annesinden istegnde param yok diye almiyoms. Burasi her konuda cok rahat diyio duyuro ben iyice sinir oluyorum. Simidi bi kac gune biz oraya gitcz 1 hafta kalmaya dönüste sizinle gelirim abi diyoms ben bunu duydm kac gundur sinir oluyorm esimede gelmesin diyemiyorm cunku kavga ederz. Simdi kizlar ben nasil bunun gelmemesini saglarim yardim edin bana.
Yazim hatalari yuzunden kussura bakmayn telefondan yaziyorum simdeden tesekkr ederim
Canım gercekten seviyorum iyide anlasiyoruz ama gelip bu kadar cok kalmasi rahatsz ediyo benim yerimde sizde olsanz rahatsz olurdugnz. Ayrica arkdaslari var kv aradgnda söylüyo disarda arkadslaryla falan diye. Sigara ictigini ögrendigimzde cok kizdik icme dedik esim baya konustu anlatti ama anlamadi tamam diyip yine yapiyo yapcagini esimin yaninda icmiyo kızcak diye benim yannda iciyosevmeyi deneseniz hakikaten?ben birazcik acidim da cocuga.. belli ki cok yalniz ve sizin yaninizda mutlu.bir uyenin de dedigi gibi bi iki seneye cagirsaniz da gelmez.. kardes gibi goruo cik emziricem,onu gdtir bunu getir deseniz,sigara icirtmeseniz kendi iyiligi icin..isler degisir gibi geldi bana
Canm balkonda sigara iciliyo evin icinde icirtmem tabikide. Cocugu kucagina vermiyorum tutamiyo zaten uzaktan bakiyo sadece. Evet esimde iciyo ama ellerini yikar ve dislerini hemen fircalarAyrıca bebek olan evde sigara içmesi ayrı bir olay gelip bide çocuğu öpüyodurhoş belki babasıda içiyor bilmiyorum tabi
kardeşin mi sayılır bu erkekler hep bi tuhaf nikah düşer namahrem bide ne çocuğu 17 yaşında kazık kadar evlendirsen evlenmem demezEvin icinde sigara icilmiyo zaten bende buna musade etmem. balkonda iciyo icen. Söyledim esime rahatsz oldugumu erkek cocuk olmuyo dedm o senin kardesn sayilir balkonda oturuyo zatn diyo ben söylüyorm ama beni anlayan yok
Bende söylüyorm cık dolas diye 1.2 kere cikti tek basina cani sıkılp geri geliyo. Canm 40ımz cikti lohusaligmda kalmadi artk. Rahatsz oldugumi tavrimlada belli ettm ya anlamiyo yada anlamamazliktan geliyoBen olsam rahatsiz oldugumu acikca belli ederdim.Tavirlarimla.Sizi sikayet edecek olursa da lohusa depresyonu der gecersinizErkek cocugun evde oturmasi da ayri bir sacmalik cikip dolassa ya en azindan.
Allah Allah çok çok tuhaf bir genç.Bende söylüyorm cık dolas diye 1.2 kere cikti tek basina cani sıkılp geri geliyo. Canm 40ımz cikti lohusaligmda kalmadi artk. Rahatsz oldugumi tavrimlada belli ettm ya anlamiyo yada anlamamazliktan geliyo
Annemle babam 40ımiz cıkana kadar bizde kaldilar bana yardmci olmak icin o geldigi zaman annemlere gitmeyin dedm belki sizden rahatsz olur cok fazla kalmaz dedm ama o yine 10 gun kaldi. Esime 40ımz ciksin kimseyi istemiyorm artk evde kendi basima oturmak istiyorm dedm rahat rahat dedm oda bana hak verdi bakalm simdi ankaraya gidince gelcem derse esime yada kv söylicm rahatsz oldugumuSenin eş tarafı toptan algıları kapalı sanırım. Hadi çocuk toy düşünmüyo, kaynanan nasıl düşünmez bunu, hadi onu geçtim kocan nasıl idrak etmez. Yani 10-15 gün misafirliğe anneme gidemem ben ya. İnsan demez mi rahatsız ederim ya da anası demez mi oğlum rahatsız olur diye.
Eşine rahat edemediğini söyle baktın tınmıyo kız kardeşin, bayan kuzenin kim varsa çağır ve sende 10-15 gün kalsın bakalım kocanın hoşuna gidiyo mu?
Bende onun yasindayken biyerlere gitmek istemzdm benm arkadaslarm var gezcem falan diye. Bende anlamiyorm nasl bu kadar kaldigini. Esimde is yerine götüremez keske götürse iyi olur. Arkadslarida varms her aksam ankarada parkta flan oturuyolarms öyle söylüyo. Valla bende anlayamadm nasl bi cocuk.eşinizin işi müsait mi,kamu da falan çalışmıyorsa,yanında götürse.yazık çocuğa ben de acıdım.ankara da hiç arkadaşı da yok demek ki.o yaşyaki çocuklar,arkadaşlarını,bırakıp biryere gitmezler çünkü.yeğenlerimden biliyorum.
Merhaba kizlar direk konuya giriyorum biraz uzun olcak kussura bakmayn. Biz eskisehir esimn ailesi ankrada yasiyo
1 yıllik evliyim. Evliligimn 1. Ayinda esimin erkek kardesi 17 yasinda 15 gunluge bize kalmaya geldi. Daha biz yeni evliyiz senin ne isin var hadi sen anlamiyosnda annendemi söylemiyo sana oglum yeni evliler gitme diye. Evet kizlar burdan ona sinir olmalarim basladi. Esim 12 saat calisiyo ben sabahtan aksama kadar onunla oturuyorm ve erkek cocuk konuscak biseyde bulamiyorz kös kös aksama kadar oturuyoz. Neyse bu 15 gun kaldi bende sabrettim gitti sonrasnda dogum yaptm dogurdugum gun zıplams ordan ben eskisehire gitcm yegenimi görcem diye. Len senin ne isin var ben yeni dogurmusum gelip napican ordan bidaha sinir oldum ona allahtan kv getirmems param yok 1 bilet daha alamam diye. Neyse sonrasinda kv 1 gun kaldi gitti ordan kaynm kvyle kavga ederms vay sen gittn gördunde ben görmedim bende gidicem diye neyse bu 3uncu geldi 1 gun kaldi gitti allahtan. Sonrasindada daha oglumn 40i cikmadan bidaha geldi bu sefer 10 gun kaldi. Ya ben logusa kadimn senin ne isin var kanamam var sutlerim akiyo rahat rahat dolanmak isticem evde onuda yapamiyorum rahatsiz oluyorm erkek cocuk sonucta 2.3 gun kal git 10gunde neyin nesi. Geliyo o baklonda oturuyo ben icerde cocugmla ilgileniyorm biseyde konustugu yok. Canim sıkılmıyomsn burda aksama kadar oturuyosn diyorm yok abla iyi burasi diyo ben asil ankarada sıkılıyorum diyo gel burda bizimle yasa dememizi bekliyi herlde hee fırsatta esime ben ankaradn cok sıkılıyorm diyo. Tabi orda rahat rahat sigra icemiyo annesi bilmiyo burda rahat rahat iciyo bisey istedginde esime söyluyo o alip geliyo annesinden istegnde param yok diye almiyoms. Burasi her konuda cok rahat diyio duyuro ben iyice sinir oluyorum. Simidi bi kac gune biz oraya gitcz 1 hafta kalmaya dönüste sizinle gelirim abi diyoms ben bunu duydm kac gundur sinir oluyorm esimede gelmesin diyemiyorm cunku kavga ederz. Simdi kizlar ben nasil bunun gelmemesini saglarim yardim edin bana.
Yazim hatalari yuzunden kussura bakmayn telefondan yaziyorum simdeden tesekkr ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?