Kaynımın sürekli bize gelmek istemesi

Evin icinde sigara icilmiyo zaten bende buna musade etmem. balkonda iciyo icen. Söyledim esime rahatsz oldugumu erkek cocuk olmuyo dedm o senin kardesn sayilir balkonda oturuyo zatn diyo ben söylüyorm ama beni anlayan yok

Evin icinde sigara icilmiyo zaten bende buna musade etmem. balkonda iciyo icen. Söyledim esime rahatsz oldugumu erkek cocuk olmuyo dedm o senin kardesn sayilir balkonda oturuyo zatn diyo ben söylüyorm ama beni anlayan yok
o zaman balkonda da izin verme. annesi gibi her şeyi yasakla. rahat etmesin. belki gider.

Malesef o sizin kardesiniz degil. Ne bileyim ne kadar iyi bir cocuk da olsa kocaman adam olma yolunda ve siz de cekinirsiniz gayet normal. Kendi dogurdun cocugun ynainda bile sütünü akmis görsün istemezsin sonucta. Genc kiz degil ki bu erkek. yani ne kadar iyi niyetli olursa olsun ayni evin icinde ben rahat edemem. Kim rahat edebilir onu da bilemem

Neden diyemiyorsun acik acik soyle 17 yasindaki artik cocuk degil bildigin delikanli seninle aksama kadar evde ne isi var, ayrica dursun ailesinin yaninda basina bir is getirecek sorumnlu siz olacaksiniz. acikca soyle kocana kendi evimde rahat edemiyorum de ne dusuncesiz gorgusuz insanlar. Koca harclik verecekse yine versin kardesine ondan sorun yok ama evinize coreklenmesin yani ayip.

Ayrica hadi cocuk cahil diyelim annesi ve kocanda fikir edip yollamamsi lazim veya kocanin 1 aylik evliyken asla gelmesine izin vermemesi lazimdi. Sanirim ailecek kocanda dahil birazcik saygisiz gorgusuz hatta arsizlar. Kadin koskoca yetiskin oglunu yollarken utanmiyor kocanda 1 aylik evliyken koskoca yetiskin kardesini evine 15 gun barindirmayada utanmiyor hayir birde sebepte yok sirf keyfi.

Ben olsam rahatsiz oldugumu acikca belli ederdim.Tavirlarimla.Sizi sikayet edecek olursa da lohusa depresyonu der gecersinizErkek cocugun evde oturmasi da ayri bir sacmalik cikip dolassa ya en azindan.

Ayrıca bebek olan evde sigara içmesi ayrı bir olay gelip bide çocuğu öpüyodur hoş belki babasıda içiyor bilmiyorum tabi

Canım gercekten seviyorum iyide anlasiyoruz ama gelip bu kadar cok kalmasi rahatsz ediyo benim yerimde sizde olsanz rahatsz olurdugnz. Ayrica arkdaslari var kv aradgnda söylüyo disarda arkadslaryla falan diye. Sigara ictigini ögrendigimzde cok kizdik icme dedik esim baya konustu anlatti ama anlamadi tamam diyip yine yapiyo yapcagini esimin yaninda icmiyo kızcak diye benim yannda iciyo

Ayrıca bebek olan evde sigara içmesi ayrı bir olay gelip bide çocuğu öpüyodur hoş belki babasıda içiyor bilmiyorum tabi
Canm balkonda sigara iciliyo evin icinde icirtmem tabikide. Cocugu kucagina vermiyorum tutamiyo zaten uzaktan bakiyo sadece. Evet esimde iciyo ama ellerini yikar ve dislerini hemen fircalar

Senin eş tarafı toptan algıları kapalı sanırım. Hadi çocuk toy düşünmüyo, kaynanan nasıl düşünmez bunu, hadi onu geçtim kocan nasıl idrak etmez. Yani 10-15 gün misafirliğe anneme gidemem ben ya. İnsan demez mi rahatsız ederim ya da anası demez mi oğlum rahatsız olur diye.

Eşine rahat edemediğini söyle baktın tınmıyo kız kardeşin, bayan kuzenin kim varsa çağır ve sende 10-15 gün kalsın bakalım kocanın hoşuna gidiyo mu?

kardeşin mi sayılır bu erkekler hep bi tuhaf nikah düşer namahrem bide ne çocuğu 17 yaşında kazık kadar evlendirsen evlenmem demez

Ben olsam rahatsiz oldugumu acikca belli ederdim.Tavirlarimla.Sizi sikayet edecek olursa da lohusa depresyonu der gecersinizErkek cocugun evde oturmasi da ayri bir sacmalik cikip dolassa ya en azindan.
Bende söylüyorm cık dolas diye 1.2 kere cikti tek basina cani sıkılp geri geliyo. Canm 40ımz cikti lohusaligmda kalmadi artk. Rahatsz oldugumi tavrimlada belli ettm ya anlamiyo yada anlamamazliktan geliyo

Ya sen bebegini emziriyorsun kanaman var zaten bebek emziren bi kadin evde erkek varken rahatsız olur bunu herkes bilir yasi kac olursa olsun. Güzelce konus kavga edilecek bi durum yok oda kardeşine gerekirse oglum yengen yeni dogum yapti şimdi gelsen cok yanlis olur bu biz sana kirilma diye söylemiyoruz desin yaniiii bu ne bicim is canım kaynana da sastim kaldim

Bende söylüyorm cık dolas diye 1.2 kere cikti tek basina cani sıkılp geri geliyo. Canm 40ımz cikti lohusaligmda kalmadi artk. Rahatsz oldugumi tavrimlada belli ettm ya anlamiyo yada anlamamazliktan geliyo
Allah Allah çok çok tuhaf bir genç.
bütün gün balkonda oturup sigara içebilmek için mi geliyor size.
delikanlı adam hiç sıkılmaz mı ya.
kv filan nasıl izin veriyor.
kardeşin sayılsa da sonuçta kardeşin değil.
genç bir delikanlı.
ne işi var bütün gün tepende.
yeni doğum yapmış kadının yanına yakışmaz hele ki.
ya eşin çözmeli bunu ama o da abes görmüyor demek ki.
kv ye desen olmaz mı

eşinizin işi müsait mi,kamu da falan çalışmıyorsa,yanında götürse.yazık çocuğa ben de acıdım.ankara da hiç arkadaşı da yok demek ki.o yaşyaki çocuklar,arkadaşlarını,bırakıp biryere gitmezler çünkü.yeğenlerimden biliyorum.

Annemle babam 40ımiz cıkana kadar bizde kaldilar bana yardmci olmak icin o geldigi zaman annemlere gitmeyin dedm belki sizden rahatsz olur cok fazla kalmaz dedm ama o yine 10 gun kaldi. Esime 40ımz ciksin kimseyi istemiyorm artk evde kendi basima oturmak istiyorm dedm rahat rahat dedm oda bana hak verdi bakalm simdi ankaraya gidince gelcem derse esime yada kv söylicm rahatsz oldugumu

Bende onun yasindayken biyerlere gitmek istemzdm benm arkadaslarm var gezcem falan diye. Bende anlamiyorm nasl bu kadar kaldigini. Esimde is yerine götüremez keske götürse iyi olur. Arkadslarida varms her aksam ankarada parkta flan oturuyolarms öyle söylüyo. Valla bende anlayamadm nasl bi cocuk.

İstemsiz güldüm valla
Genç çocuk kiyamam kirilmasini istemezdim şahsen

Yorumumu ma gelince bu çocuk sizin başınıza kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…