Kaynımın sürekli bize gelmek istemesi

Çok ilginç 17 yaşında aile akraba vs hiç işim olmazdı, varsa yoksa arkadaş gezme tozma, erkek çocuğun yengesi ile oturması tuhaf yani, kız olsa muhabbet olur da erkekle ne konuşulur ki kendi de konuşmuyormuş zaten

Aynen öyle kız olsaydi bu kadar kızmazdm ama erkek cocuk olmuyo yani

Ailesi zorla çalıştırıyo heralde, harçlığını çıkar baskısı var, kaçış yolu da sizsiniz yoksa sanmam ki o da bayılıyor olsun

Ama sizinle yaşayamayacağını net olarak anlaması gerek

Baştan belirtmeliydiniz rahatsızlığınızı. Yeni evliyken geldiğinde eşinize kibarca anlatabilirdiniz biz yeni evlendik çok uzun oluyor misafirlik vs diye,doğum zamanı geldiğinde ben loğusayım bebek küçük rahat emziremiyorum,dinlenemiyorum,misafir ağırlayamam diyecektiniz.
Şimdide sigara içiyor,ev kokuyor. Sen yoksun evde 12 saat,ben sıkılıyorum bütün gün kös kös oturmaktan kardeşinle,ne rahat giyinebiliyorum ,ne bacağımı uzatabiliyorum gibilerinden ufak ufak söyleyin eşinize yapacak birşey yok. Olmadi bırakıp çıkıp gezin bebeğinizle,eşinizin gelmesine yakın dönün,çekilecek gibi değil.

Kv yasli anne ve babasiyla yasiyo onlarda yazin köye gidiyolr yani kaynimn rahat etmesi gerekti zamanlar. Kv caliyo bu cocuga gunlk yada 2 gunde bi5.10 lira harclik veriyo sanırım oda ona yetmiyo. Ama ankarada arkadslari yoksa bile kuzenleri var hergn beraberler burda sadece abisi ve ben varim. Ben onun yerinde olsam kuzenlerimle vakitimi gecirirm napiym burda butn gun evde oturup. Ben bile 1 hafta gitczde nasil olcak nere3 cocugumu emzircem diye bi ton sey dusunuyorm onlar nasl beni anlamiyo anlamiyrm

Esime rahatsizligi söyledm anlamadi. Ankaradn dönerken bizimle geri gelirse hergun cikip gezmeyi dusunuyorm bende

Bir yakinimiz da ayni seyi yasadi. Kayninin 3 erkek cocugu da senelerce onlarda okudu. Sonuc: Senelerce devam eden depresyon ve evde hukum suren huzursuzluk.

Size tavsiyem, bu durumu esinizle acik bir sekilde konusmaniz.

Sen şu kırmızıya boyadığım kısımları neden eşine söyleyemiyorsun.Kavga ederiz ne demek.Sen esir misin o evde.Senin hiç fikrin söz hakkın isteğin yok mu?1 aylıkkenitiraz etseydin bugün bunlar olmazdı.

Bende söylemeyi dusunuyorm ama benim söyledikleri yanls anlar sonrada bi cocugu istemiyo bilmemne diyip kötü gelin olmaktan korkuyorm
Evet istemiyorum diyeceksin.Sebeplerin ortada.Sebep olmasına da gerek yok.Evin de başka birini istemiyorsun bu kadar basit.Başkalarının isteklerini yapınca mı iyi gelin olacaksın.Ayy kötü gelin bilsinler yaa çok mud ert.Hayatına saygı yok saygı.Anlayışsız bir eş ve ailesi var.

O zaman nie sesimi cikartmadigimi bende anlamadm keske tavrimi koysaydm ozamandan. Haklisinz.

Eşinizin anlayacağını hiç sanmıyorum zaten anlayışlı olan insan siz dile getirmeden konuyu çözümlerdi.
Dile getirdiğinizde büyük ihtimal kardeşimi istemiyor musun vb durumlar ortaya çıkacak.

Eşinizle konuşun, ne demek kavga ederiz. Edin gerekirse. Bu ne saçma birşey.
17lik ergen kaynınla gün boyu evde ne yapacaksın, binbir türlü hali var dünyanın eşiniz ne kadar vurdumduymazmış.
Rahatsızlığınızı dile getirin..
Hâlâ anlamıyorsa kayınvalideye söyleyin. O da ayrı bi dengesizmiş, insan gönderir mi böyle sürekli oğlunu.

Nasıl düşüncesiz insanlar var aklım şaşıyor bazen!

Esin seni anlamadikca hicbisey yapamassin.evden gitmen isine gelir

Esin cok garip.

Evet simdi onun ailesi ankarada yasiyo benimkilerde burda esimn isi dolayisiyla bzde burda oturuyorz. Kardesimi istemiyomsn dicek kesin biliyorm. Cunku bizimkiler hergun ugruyolar bebek oldugu icin. Seninkiler geliyo ben bisy demiyorm benimkiler gelince sen istemiyosn dicek. Dedi cünkü bunlari. Bende hak veriyorm bazen özlüyo ailesini diye ama kardesi gelincede ben rahatsiz oluyorm kv gelse bu kadar rahatsz ve sinir olmam.
Eşinizin anlayacağını hiç sanmıyorum zaten anlayışlı olan insan siz dile getirmeden konuyu çözümlerdi.
Dile getirdiğinizde büyük ihtimal kardeşimi istemiyor musun vb durumlar ortaya çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…