• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynımın tuhaflıgı

Ayrıca o gorumcenin yerinde olsam, bundan sanane abi derdim ve gelip size söylemezdim.
O gorumcelerde " kadının adı yok"mofunda buyutuldugu icin ne yazık ki abilerine karsı soz soyleme hakkina sahip degiller ne yazik ki

Nerden mi biliyorum cunku oyle bi cevrede buyudum

Görümcen sana gelip böyle dediğinde eşimde bende kıyafetimden memnunuz merak etmeyin diyecektin
Saygısızlık etmeden sabretmek diye bişey var

Allah alllaaaaaaaaaaah.. Yeni ban yedim temizlendim.. Bidaha ban aldırmasın insana snn kaynın.. Cürete bak..

Şu an sinirden delircem.bugun kv lere geldik eşimle.eşimin ailesi kultur olarak farklı yapıdalar benden ama yinede genelde ben onların suyuna gidiyorum sırf esimin hatrına.onlara gore kadının kıyafeti onların istedigi gibi olmalı.bugun giderken diz ustunde bi tunik ve altınada pantolon giydim.gider gitmez gorumcem geldi beni kenara cekip abi(yani kaynım) x boyle giyinmesin etek ver etek giysin.bu arada ben tesetturluyum.neyse ben şok oldum daha once kv karısırdı ona alısmıstım ama kaynımın boyle bişeyi soyleme hakkını kendinde bulması beni delirtti.bana cok tuhaf geliyo nası olur bi erkek kardesinin eşinin kıyafetine karısır.bende eşime soyledim olanları eşim giymek istemiyosan giyme kimse karısamaz sana dedi.bende bi daha gelmek istemiyorum madem benden rahatsızlar gormesinler beni.sizce ne yapmalıyım
Sapık zihniyet! Eş bile karışamaz bence neyse eşiniz yanınızdaymış mesafe her zaman iyidir

Bana da kaynim karışır diz alti etek giymemi istemezdi, bende giyerdim.
Arkamdan laf etmiş duydum ama umursamadim 4 eltiyiz hepimiz tesettirluyuz ama hiçbiri pantolon giymiyo laf ederler die eşleride birakmiyo ama benim esim ses etmiyo hatta kaynimlara gittigimde de giy dio ben giymiyom disari gitsem esimle gezmeye gitsem onlarin evi hariç nereye gitsem pantolon tunik giyiyom.

ama onlara gittiğimde etek giyiyom yani ne onlarin ekmegine yag bal suruyom nede moralimi bozuyom anlayacağın sende onlarin evi haric heryerde giyin onların olduğu ortamlarda dikkat edin ne kadar umursamam desende illa morali bozuluyo insanin ha bide bugun eşin birakir ses etmez bakar herkes bi laf ediyo sonra eşinde izin vermez en iyisi onlarin olmadığı her yerde giymek tabi karar senin...

Hadsiz.

Görüşmeyin, muhatap almayın.
Görümceniz bir daha bu şekilde bir laf ile size gelecek olursa, "Lütfen, beni kendisinin fikirleri ve talepleri alakadar etmiyor, bana herhangi bir lafını getirme" deyin ve sınırınızı çizin.

Cidden sinir oldum, terbiyesiz.

Görümcen, eltilerin vs.söyleyebilirler ki yine de yanlış ama bir erkeğe göre normal. Fazla yan yana gelme karışmaya hakkı yok nasıl icelediyse artık bir kulp bulmuş bence ev içinde gayet iyi giyinmişsiniz bende öyle giyiyorum.

Görüşmemek çare değil. Siz eşinizin ailesi ile , eşiniz sizin ailenizle tabiki görüşmeli. Eşin ailenle görüşmek istemese üzülmezmiydin . Eşin arkanda destek oluyor ise sende her seferinde kaba olmadan kibarca böyle giyinmeyi uygun bulduğunu ve onlara karışma hakkını vermediğini söyleyiver. Birdaha yeltenmezler yeltenirlerse sende bi tık daha üste laf söyle yılıcaklar ve seni öyle kabul ediceklerdir.
Eşin arkandaysa kimseyi duymayıp boşvermelisin.

Kaynın neden senin altına bakıyor??? Kot üzerinde tunik varken neden senin altına bakıyor kaynın??? Görümcen neden bunu duyduğu gibi sana yetiştiriyor? Kocan neden karısının üstünün başının hatta eteğinin dikizlenmesine sesini çıkartmıyor? Kaynanan ne biçim kadın evlatlarını böyle yetiştirmiş? İnanılmaz gerçekten... pes yani. Pes

Ben aynı durumda kalsam bağırarak benim kıyafetim kimseyi ilgilendirmez, beğenmeyen aynı ortama girmesin derdim. Tüm ev halkı duyup haddini bilmesi gerektiğini öğrenirdi. Ne kadar pis niyetli biriyse artık. O yaratıktan mümkün olduğunca uzak durun derim.

Hahhaaaa bizimkilerdede benzeri şeyler vardı sonra her bi eş getiren bi tık daha açığını getirdi neyse bi şey yapma na gerek yok esin dağ gibi destek çıkmış sana. Biseyde diyen olursa ben kul için değil Allah için kapandim açılıp yada daha kapalı giyinmek benim hür irademe bağlı de

Bide bu tarz insanlara ne kadar uyum sağlamaya calisirsan senden dahada fazlasını isticekler cnm tecrübe konuşuyor. Ben yeni gelin olduğumda k.v. misafir gelecekti k.v. etek giyinmemi ria etti neymis gelenler oyleymis efendim tabi benimde saf ve salak donemim daha cadilasmadan onceleri:halay:sonra anammm bi baktım benim yeni eltisko kolsuzla geziyor tık yok. Napiyormusuz cok ta kafaya takmiyormusuz degmiyor gercekten

Zihniyete bak , bu yobazlar kendileri tahrik olduklari icin bu kadar detayci bence...

uzerinde dizlerine kadar tunik var altinda pantolon eee tesetturluyum diyorsun neyi irdeliyor bu örümcek beyinliler...

gorumcen kulagina fisildarken kaynina dönüp birden " ben evden cikarken kocam beni bu sekilde gördü ve birsey demedi, kocam varken burada da sana söz hakki düsmez haddin olmayan seylere bir daha karisma " deseydin ve haddini bildirseydin...

Ona ne oluyor ya. Hatta kvyi de alıştırma sen herkes haddini bilsin

Back
X