Kaynımın ukalalığı

İçten içe kıskanıyor olabilir sizi, yurtdışında yaşamanızı ne bileyim. Siz bence görüntülü arama falan yapmayın, konuşmayın yani ne gerek sizi rahatsız ediyorsa. Eşiniz kardeşiyle görüşebilir ama o da rahatsız oluyorsa "Seni ilgilendirmez" diyebilmelidir kardeşine.

Kaynin= ayı

Üslubu hiç hoş değil ben olsam mesafe koyardım.

Eşiniz rahatsız oluyorsa cevabını verebilir herhalde ,abi kardeş arasına bu tarz muhabbetlerde karışmamanız en doğrusu olur. Çocuğunuzla ilgili bir şey diyorsa uyarabilirsiniz.

Böyle şeyler yaptığında eşim nadiren sessiz kalır, genelde bozulduğunu belli ederek cevap verir. Çünku abisi öyle kibirli ve ağzı bozukki, çene yarışına giremezsin. Bende yanlarında olduğumda konuyu değiştiriyorum o an yani eşimin sıkıntısını fark ediyorum ama kimse abisine bişey diyemiyor.
Hos, o agız bozuklugu 5 yaşındaki oğluna bile geçmis, ayni onun gibi la diyerek konusur, ögretmenlerini tersler, eşime bile hakaret etmişti ben kızdım böyle hadsiz şeyler herkes gülüyor ama aaa bak neler oğrenmis sanki cocuk dahiymiş gibi davraniliyor.
Oğlu görümcemin oğlun elinden zorla birşey alır ne eltim ne kaynım ses ederler. cocuk catlayacak gibi olunca eşim eltimin oğlunu alir kucagina kendince barış saglayacak oglum o onun oyuncagi rizasi yok, sende tenezzul etme diyerek guzelce konusuyor. bu sefer babasi tepki veriyor ne diye cocuklari birbirine düşürüyorsun? ben duyunca sok oldum afedersiniz oha yani bu nası bir iştir ya eşim napsa yanlis, memleketteyken hatta laf arasinda eşimin işi ile dalga geçmisti kendisi esnaf cok para kiriyor ya durumu cok iyi cocuklari hic baskasin kiyafetlerini giymiyor o derece karisinin yiyecegi gofret bile mesele - ama eşim iyi para zamaninda kazandigi icin sanki ne is yapmissin diyor. iyi bir iste calismak icin esnafmi olmak lazim? bunlar esime söylerken görümcemgilde oturuyor onun eşi is adami? bide kendini onunla ayni kategoriye koyuyo biz saticiyiz sen sanki napion diye. halbuki esim bir parca provoke bile etmemisti o zaman cok sogumustum sagolsun huyu degismemis

Çok ufak şeyler burada okuduğum kayın, kv, kp gibi konulara göre. Herkes kendi hayatına baksın sizde abi kardeş arasin girmeyin

Abisi de siz de eşinizin sınırlarına müdahele ediyorsunuz. Eşler birbirinin ailesiyle olan ilişkisine de karışmamalı ama artık

Abim benimle dalga gecse (ki geçer) esim buna karissa cok bozulurum. iki kardesin iletisim sekline karismak kimsenin haddi değil. bozuluyorsa esiniz soyler abi ben şaka kaldiramiyorum bana şaka yapma diye, ama size takilmadigi surece sizlik bir durum yok.

yani sen abisine bişey diyemezsin ama sana böyle saçma sapan eleştiriler yaparsa dersin tabii, ama abi kardeş sonuçta, ama yine de bu eşinin yanında abisini eleştiremeyeceğin anlamına gelmez
hayatta bişey olamayan insanlar bişey olmuşları aşağılamaya çalışarak üstün görünmeye çalışır, sizin abi de o hesap sanırım, hiç sevmem ben de kof ukalaları, ukalalık yapacaksan bilgili kültürlü olacaksın anca o zaman yaparsın, gerçi bunun ki ukalalıkta değil, başlık yanlış bence, direk aşağılama, küçük düşürme

sen bu kadar onlarla içli dışlı olma. merhaba iyilik sağlık falan konuş git işine bak. böylece o adamla da muhattap olmamış olursun, en azından sinirlerin bozulmaz.

Ayni durumlari yaşamıştım Yeni evliyken.
Abisi ve babası seninkilerin tarzında konusmuslardi, izindeydik ozaman.
Konusmalariniza dikkat edin, hiç hoslanmam böyle tavirlardan deyip kalktim masadan, o son oldu.
Zaten sonra sonrada tanidilar beni iyice, böyle tatsizliklarda olmadi.

Siz kendi kardesinizle hicmi sakalasmiyorsunuz yani benim esimle kaynimin kavgasinada sakalasmasinada ben hic karismam abi kardes onlar nolacak canim yani ben kiz kardesime her lafi soylerm kuslugumuz kirilmisligimiz olmaz kardesiz cnku

Memleketim insanı öyle eleştirirde eleştirir , pek mutlu edeyim tavırları bekleme , samimi arkadaşlar bile öyle gelirler evime
balkonumu sonra kanepemi en sonda yaptığım kısırı eleştirip defolup giderler ......... Bunlarada halen alışamadık biz

Memleketim insanı öyle eleştirirde eleştirir , pek mutlu edeyim tavırları bekleme , samimi arkadaşlar bile öyle gelirler evime
balkonumu sonra kanepemi en sonda yaptığım kısırı eleştirip defolup giderler ......... Bunlarada halen alışamadık biz

Siz neden 2 kardes arasındaki sakalasmaya dahil olup üzerinize alınıyorsunuz. Bence gereksiz yere kendinizi strese sokmussunuz gerek yok.

Gerçekten o duruma geliyorum. yeter be diyip odayi terkedesim geliyor ama bu ne sakalaşma ne bilgi alisverisi eşimin üstüne gittikce gidiyor aptal yerine koymaya calisiyor. siz öyle söyleyince peki kv ve kp tepkisi ne oldu? bide insan kötu gelin durumunada düşmek istemiyor ama hakaretlerindende bıktım

bence sen karisma kotu olan sen olursun. onlar sonucta kardes et tirmaktan ayrilmaz. esinin kaynina haddini bildirmesi lazim.

Abisi kiskaniyor bu acik.gorgusuz isi sakaya vuruyor guya...
esimin amcasi da oyle.agzi da bozuk
Bir.iki.cevap verdim.iyice cosuyordu.ama esim hicbirsey demez.sonra ben de kestim
Adamin solugu kesildi.sonra bir keresinDe esin cins sen de cinssin dedi..
Agzim acik.kaldi..zaten onlarin esim ve ailesini kiskanma durumu var
Bana bile sardilar.bir arkadas demis falza umursuyorsun ..dogru diyor.ben de oyleyim.cok yorucu...siz de takmamayi ogrenin.

Benim eşimde kardeşleriyle ve samimi arkadaşlarıyla bu şekilde konuşur. Başta benim de tuhafıma gidiyordu ama şimdi alıştım. Erkeklerin muhabbet tarzı biz kadinlarinkinden farklı. Sorun edilecek bir şey yok bence. Gülüp geçin ardinda bir şey aramayın ve asla kardeşlerin arasına girmeyin. Sonunda siz kötü olursunuz. Bırakın eşiniz kendisi savunsun kendini eğer çok rahatsız oluyorsa

Adamın genel tarzı görgüsü o.Senin yanında da şımarıp havalara girip aklınca kardeşine şaka yaptığını sanıyor.Abi kardeş ilişkisi bu yönde.Çok takılacak bir durum yok.Zaten altı üstü bir telefon görüşmesi.Eşin rahatsız oluyorsa tavrını o koymalı.Eşin rahatsız olmuyorsa,sen sürekli rahatsızlığını dile getirip eşini ezmemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…