Belki bunuda eklemeliydim
Eşimin ailesi abisine iş yaptıramazdı.köyde o öğlene kadar uyudurdu ama eşim henüz evden çikamamişsa küfürler edilirdi.
Abisi dershaneye yazıldı, asar gitmezdi okumadıda.
Eşimin müdürü ise kp bu cocugu mutlaka dershaneye yazdirin daha iyi yerlere gelme sansi cok yuksek demiş.kp buda abisi gibi gitmez diye yazdirmamis eşim kendi cabalariyla biryerlere gelmiş. eşim bunu bana ilk defa gecen sene görümcemin yaninda cok üzülerek söyledi.
Ben abi kardes arasina girmek istemiyorum ama nisanlandigimdan beri gözlemliyorumki abisi ben bilirim havalarında. ogluna laf söylemedigi kadar abartmiyorum esime laf sokar elestirir ama demiyorki bunun karisi yaninda belki o istemistir belki kendi planlaridir yani ne olursa olsun. konusma sekli ezici asagilayici.
Esimin aileside kaynimin dilinden korktugu icin altan aliyor bosveriyorlar ama bu adam evlenmis bi ceki duzen insan vermezmi kendi itibari adina?
Eşimde cocuklugundan bu yana abisinden bu muameleyi görduğu icin sanirim bunu kendince biz birbirimize takiliyoruz sekline getiriyor cunku benim ailemin bile o zamanlar dikkatini cekmisti.
O yüzden evlenmiz cocugu olmus bi adamin halen bunlari duymasi beni üzüyor ve eşim bana aci aci bakarak saka havasi yaratmaya calisiyor.
Evet kendisi bi adim atmali ve kendi sinirlarini belirlemeli, bende ona gereken destegi verecem vetavsiyesi olup yazanlar icin tsk ederim
Ayni durumlari yaşamıştım Yeni evliyken.
Abisi ve babası seninkilerin tarzında konusmuslardi, izindeydik ozaman.
Konusmalariniza dikkat edin, hiç hoslanmam böyle tavirlardan deyip kalktim masadan, o son oldu.
Zaten sonra sonrada tanidilar beni iyice, böyle tatsizliklarda olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?