- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 42
- Konu Sahibi espiritrik
-
Keske hic teklif etmeseydiniz. Sonucta erkek yani. Rahat edemezsiniz kiDaha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Gerçekten öyle tamamen salaklıgim dan dedim. Üzüldüm tek başına kira vermesin zaten aldığı ne kadar diye. Esime guvendim biraz da bu konulara dikkat eder diyeCok buyuk hata etmissin. Nasil yaptin ki boyle bir hatayi? Tabi ki ede yanliz olacaginiz zamanlar olacak. Asikar yani. Acik acik git diyecek kocan ben diyemem derse sen diyeceksin.
Çok haklısın söylediklerinde ama en başında sen teklifte bulunmuşsun o yüzden şimdi git demen problemlere yol açabilir.
Kaynının düşüncesizliği büyük, laf arasında kiralık evlerden falan bahsedebilirsin ya da sende anneni falan yatılı misafirliğe çağır rahat edemez gider belki
Büyük salaklik mış benimki bilemedim. Ev zaten kümes kadar 2 oda. O evde diye kimseyi cagiramiyorum .ama öyle yapmak lazım demekkiÇok haklısın söylediklerinde ama en başında sen teklifte bulunmuşsun o yüzden şimdi git demen problemlere yol açabilir.
Kaynının düşüncesizliği büyük, laf arasında kiralık evlerden falan bahsedebilirsin ya da sende anneni falan yatılı misafirliğe çağır rahat edemez gider belki
Aynen öyle .ayni durumda eşim olsa rahat edemeyeceği biri olsa bana cehennem eder evi.ha dışardaki bir adamla yalnız kalmışım ha kaynim halbukiHata sende şimdi hiç söylenme.
Düşünceli olacak olan insan zaten en başından gelmezdi size.
Bu konularda erkekler maalesef kadınları anlayamıyor.Elalem sana yolda merhaba dese kıyameti koparır,aynı evin içinde kendi akrabası olunca sus pus olurlar.
Ben evde eşimin erkek yeğenini misafir olarak bile kabul etmedim.
Yaz vakti şort askılı geziyorum,keyfimden de ödün veremem.
Eşim yeğen gelecek dediğinde pansiyonlara internetten baksın yer bulamaz yoksa,demiştim.
O zaman çok bozulmuştu ama şimdi anladı.
Tabii asıl o varken çağır ki rahatsız olsun. Aksi türlüsü onun rahatına bal kaymak sürmek olur.Büyük salaklik mış benimki bilemedim. Ev zaten kümes kadar 2 oda. O evde diye kimseyi cagiramiyorum .ama öyle yapmak lazım demekki
Kayınvalidenle kendin konuşsan.nihayetinde o da bi kadın seni anlayacağını umuyorum .Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?