- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi espiritrik
-
Çoğunluk beni suçlu buldu ama gerçekten tahmin edemedim ben bunları. Ben sezon acilana kadar kalır sonra da yenı arkadaslariyla ev falan tutar diye düşündüm ama niyeti evlenene kadar kalmak sanırım. Sırf bu yüzden karşı tarafa tayin istemeyi bile düşünür oldum ama taşınma masrafını karsilayacak imkân zor.Istemiyormusun kardesimi diye duygu somurusune aldanma.
Net ol esine. Evde butun gun kapali gezmek beni bunaltiyor de.
Bende kapaliyim
Kayinvalidemle tutturdu beraber deniz kenarinda villa kiralayalim sizde gelin. Bekar kaynim var ve kayinvalidemin bekar erkek kardesi de var kiralanacak villada.
Esime dedim ben agustosun sicaginda kapali bir sekilde evde durmak zorunda kalacagim denize felan zaten giremen kardesinin ve dayinin yaninda bu bana resmen zulm ben gelmem. Evde askili oturmak bile bana daha tatil dedim. Kestirip attim.
Esime istersen sen git dedim. Esim annesini aradi anne biz gelmiyoruz vaveyla ile baska tatil plani yaptik dedi.
Esine soyle. Yaz geliyor zaten evde kapali durmak kolay bir is degil.
Benle yaşıt 33 yaşında falan. Aileyle pek yaşamadığı için bilmiyor sanırım dikkat edilecek şeylere. Kötü niyetli değil ama. Anahtar verdik mesela biz yokken girip çıksın diye ama esimle bız evdeyken yada ben yalnız evdeyken pat diye açıyor giriyor. Belki uygunsuz vaziyetteyiz. Banyoya bile giremiyorum gelirse aniden diye. Gerçekten sinirlerim çok yıprandı. Derdim sadece bu degilki.Haklisiniz bence,hadi dusunemiyor dusuncesiz biri diyelim ama butun gunde evde napiyor ki hem? Biz olsak baskasinin evinde attigimiz her adima dikkat ederiz,millet bir enteresan.
Sonucta abinin evi ama tek yasamiyor evde bir de yenge var. Kac yasinda kayniniz? İdrak edemeyecek kadar genc mi acaba? Cunku bi yerde onunda rahatsiz olmasi lazim. Kapali yada acik olmaniz farketmez bana sorarsaniz. Her insan izin gununde gecici bile olsa birkac saat rahatca takilmak ister.
Evet biraz öyle. 8 aydır kalıyor 500 liralık fatura ödedi sadece şimdiye kadar. Ben onun yiyecegi yemeğe kadar düşünüyorum. Yemediği şeyler var yapamıyorum.E şimdi alıştı kira ödememeye, ekmek elden su gölden yaşamaya, kovsan gitmez...
Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Evet bu zamana kadar yaptıklarım da silinir gider kötü bır şekilde giderseeee canım kendin çağırmışsın, sabretmelisin bence, yoksa çok ayıp olur yani, madem kötü niyetli bi insan değilmiş, yani bi şekilde evden göndersen senin de içine sinmez bence
Kaynına söyle. . Ben gecw çalışıyorsun gündüz de biz evse yokuz diye düşünüp teklif ettim ama bıu şekilde uygun olmadı. Sen hazır izindeyken kiralık ev bul istersen kendine göre de. . Eşine söyleme kendin hallet. Bi hata yaptın diye ömür boyu çekicek halin yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?