Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Ay kaynımla aynı evde kalsam nasıl bunalirim yani.aşırı sıkıcı oluyor acikcasi bişey de konusamiyorsun .Allah kolaylik Versin

Istemiyormusun kardesimi diye duygu somurusune aldanma.

Net ol esine. Evde butun gun kapali gezmek beni bunaltiyor de.

Bende kapaliyim

Kayinvalidemle tutturdu beraber deniz kenarinda villa kiralayalim sizde gelin. Bekar kaynim var ve kayinvalidemin bekar erkek kardesi de var kiralanacak villada.

Esime dedim ben agustosun sicaginda kapali bir sekilde evde durmak zorunda kalacagim denize felan zaten giremen kardesinin ve dayinin yaninda bu bana resmen zulm ben gelmem. Evde askili oturmak bile bana daha tatil dedim. Kestirip attim.

Esime istersen sen git dedim. Esim annesini aradi anne biz gelmiyoruz vaveyla ile baska tatil plani yaptik dedi.

Esine soyle. Yaz geliyor zaten evde kapali durmak kolay bir is degil.

Haklisiniz bence,hadi dusunemiyor dusuncesiz biri diyelim ama butun gunde evde napiyor ki hem? Biz olsak baskasinin evinde attigimiz her adima dikkat ederiz,millet bir enteresan.
Sonucta abinin evi ama tek yasamiyor evde bir de yenge var. Kac yasinda kayniniz? İdrak edemeyecek kadar genc mi acaba? Cunku bi yerde onunda rahatsiz olmasi lazim. Kapali yada acik olmaniz farketmez bana sorarsaniz. Her insan izin gununde gecici bile olsa birkac saat rahatca takilmak ister.

Çoğunluk beni suçlu buldu ama gerçekten tahmin edemedim ben bunları. Ben sezon acilana kadar kalır sonra da yenı arkadaslariyla ev falan tutar diye düşündüm ama niyeti evlenene kadar kalmak sanırım. Sırf bu yüzden karşı tarafa tayin istemeyi bile düşünür oldum ama taşınma masrafını karsilayacak imkân zor.
Benim en çok kızdığım da eşimin işine geldiğinde mangalda kül bırakmaması. Kaynimin yaninda Uzerimde kısa tunik olsa kızar uzun bisey giy diye. Yalnız bırakmak daha mı az kötü yanı.

Benle yaşıt 33 yaşında falan. Aileyle pek yaşamadığı için bilmiyor sanırım dikkat edilecek şeylere. Kötü niyetli değil ama. Anahtar verdik mesela biz yokken girip çıksın diye ama esimle bız evdeyken yada ben yalnız evdeyken pat diye açıyor giriyor. Belki uygunsuz vaziyetteyiz. Banyoya bile giremiyorum gelirse aniden diye. Gerçekten sinirlerim çok yıprandı. Derdim sadece bu degilki.

E şimdi alıştı kira ödememeye, ekmek elden su gölden yaşamaya, kovsan gitmez...
Evet biraz öyle. 8 aydır kalıyor 500 liralık fatura ödedi sadece şimdiye kadar. Ben onun yiyecegi yemeğe kadar düşünüyorum. Yemediği şeyler var yapamıyorum.

eee canım kendin çağırmışsın, sabretmelisin bence, yoksa çok ayıp olur yani, madem kötü niyetli bi insan değilmiş, yani bi şekilde evden göndersen senin de içine sinmez bence

Eşine maşallah diyorum. Sonucta bi yabancı, senin kardeşin değil ki. Niye öyle saatlerce bi evde yalnız kalasın ki kayninla? Bir iki gün de değil.. Bence de kv ne soyle, o konuşsun oğullarıyla.

Kardeşini istemiyorsun evet ne var ki bunda istemek zorunda mısın. Sen iyi niyet gösterip kalabilir demişsin diye postu sizin eve sermeye hakkı olmuyor düşünceli olması gerekir. Şakayla karışık yüzüne vur bence. Eşinin de başının etini ye. Zamanında sabrettiğim herşey için pişmanım kimsenin kıymet bildiği yok, aksine enayi yerine koyup daha çok tepene çıkmaya çalışıyorlar.

Sizi çok iyi anlıyorum benim kaynım 8yıldır bizimle yaşıyor. Git dediğim zaman oturup ağlıyor kal dediğim zaman ..okunu çıkarıyor. Nitekim ben alıştım artık kaynım biraz problemli kafa yönünden öyle olmasa anlayış gösterirdi bu zamana kadar diye düşünüyorum. Olay kayınvalidenizde yada kayınpeder de bitiyor onlar en azından oğullarına söyleyebilirler. Ben alıştım diyorum ama mecburluktan şimdi gitse 40 gün bayram yaparım

8 ay mı, hem de 33 yaşında koca adam.
Yok artık ya. Ben anlamıyorum gerçekten hadi siz tamam dediniz de sizin ananız babanız bir şey demedi mi, kv kp bişey demiyor mu?
Kusura bakmayın ama olur şey değil, ben konuyu ilk okuduğumda geçici bir durum sandım.

Kaynına söyle. . Ben gecw çalışıyorsun gündüz de biz evse yokuz diye düşünüp teklif ettim ama bıu şekilde uygun olmadı. Sen hazır izindeyken kiralık ev bul istersen kendine göre de. . Eşine söyleme kendin hallet. Bi hata yaptın diye ömür boyu çekicek halin yok..

Yani değil mi.
Sabır et diyen arkadaşlar olmuş, zaten 8 aydır birlikte yaşanıyor, daha ne sabrı.

Off okurken bunaldım, kesinlikle müsamaha göstermem.

Tamam siz çağırmışsınız, ama olmuyor belli ki, kontrat imzalamış gibi hareket etmeye gerek yok.
Konuşun açık açık böyleyken böyle, bunu (davet eden siz olduğunuz için) bir nevi borçlusunuz karşı tarafa.

Kendin kaşınmışsin ne diye gel kal diyorsun. Zor bir duruma sokmussun kendini. Icinden cikman biraz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…