Kaynımla yalnız kalmak canımı sıkıyor

Siz haklısınız canım eşinize aynen burda yazdığınız şekilde anlatın. Mutlaka anlayacaktır.Kv yada görümceylede tatlı dille paylaşabilirsiniz.Ben olsam paylaşırdım.Bende evimde eşimden ve çocuğumdan başka erkek istemem şahsen.

Eski konunu okumuştum daha önce daha gitmedi mi ya
Bu adam kapagı atmış senin eve
Allah yardımcın olsun

Herkes söylemiş keşke davet etmeseydin şimdi git demek zor ama eşinde çok anlayışsızmış başta onun kabul etmemesi lazımdı.

Ay ne kö
Ay ne kötü bir durum siz banyoda olsaniz uygunsuz olsaniz gercekten cok fena eve gelirken tlfonla arasin bari uygunmusun diye yada ne bilim önce zile basmasini söyleyin zor bir durum gerçekten ayni şeyleri bende yasadim hemde 3 yil yeni evliydim kayinim liseyi bizimle yaşayarak bitirdi öff hatirlamak dahi istemiyorum

Merhametten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek...Postu ocak başına sermiş,kim olsa gitmez.
Bir fıkra vardı.Böyle aylarca kalan bir misafir,artık giderken,atına bineceği sırada,evsahibi yarım ağızla,biraz daha kalsaydın demiş.Adam inmiş atından hemen,tamam,atımı nereye bağlayayım deyince,ev sahibi demiş,gel kopası dilime bağla...

Yani alınmayın ama suç sizde.Bu misafirligin kalıcılığa döneceğini nasıl tahmin edemediniz? Bekar bir erkek hem de aile düzeni gordugu yerden kolay kolay ayağını kesmez..

En başında yanlış yapmışsın bence.Ben gerisi gelecek diye kimseyi davet bile etmiyorum.

Siz normalde evde nasıl davranıyosuniz öyle davranın o rahatasız olup gitsin
Yani tesetturunuzu bozun demiyorum yanlış anlasilmasin arkadaş cagircaksaniz çağırın tv de kadın Prog açın izleyin ne biliyim ona ev sahibi gibi hissettirmeyin sakın
Tabi keşke cagirmasaydiniz

NET OLUN. herkese karşı.sanki yıllarca baksanız bir kıymeti mi olacak?olacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz.çektiğinizde yanınıza kar kalır.evet istemiyorum şeyin siz haklısınız.hastalik olur mecburiyet olur anlarım ama tamamen keyif ya.dusuncesizlik....

Anneniz babanız nasıl izin veriyor kaynınız ile yaşamanıza?
Benim babam kıyametleri koparırdı boşandırırdı beni eşimden bir dakika o evde kaynım ile yaşatmazdı bu konularda çok hassas
Okurken bunaldım
Toplayın eşyanızı gidin annenizin evine iki kardeş mutlu mesut yaşasınlar eşinizden adam olmaz.

Hayatım kırılsada incinse de diyeceksin ki kiralık daire falan bakıyon mu? Olmabacım öyle. Tam tesettür gezemeyiz devamlı evde dmi?

sonrasını düşünmeden hareket etmişsin aferim.

Cn

Dinende caiz degilki. Esin annesne desin Nne uygun degil desin annesi ogluna desin yengen raHat edemez diye yada kYonpederiniz desin esinizde sizde demeyin

Yazdiginiza gore sizinle kalabilicegini siz soylemissiniz belki o bu yuzdwn rahatsiz olabiliceginizi dusunmemistir ya da rahatsiz olsa bizimle kal demezdi diye dusunuyordur keske bastan boyle toplara girmeseydiniz esinizle konusup halledin bence

Ben bir arkadaşımdan birisi için gel demesi kolayda git demesi zordur demişti.Bu kulağıma küpe olmüşolacaki kaedeşim bende kalmak istedi abla küçük odanıbana kirala dedi ben oralı olmadım. Benim 16 yaşında bir kızım ve 15 yaşında bir oğlum var evimde sadece 75 metrekare oyüzden istemedim.Dışarıdan biri gelince zor oluyor.İnsanın 10 tanede çocuğu olsa bakıyorda ďışarıdan gelen insana yük oluyor.Sizin durumunuza gelince kaynınızla evde yanlız kalmadurumunuz olmamalı çünkü kayna nikah düşüyor.biraz soğuk davranarak ve tsvır takınarak ondan rahatsız olduğunuzu hissettirin.inşallah durumu tatsızlığa uğramadan çözersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…