- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi espiritrik
-
Siz haklısınız canım eşinize aynen burda yazdığınız şekilde anlatın. Mutlaka anlayacaktır.Kv yada görümceylede tatlı dille paylaşabilirsiniz.Ben olsam paylaşırdım.Bende evimde eşimden ve çocuğumdan başka erkek istemem şahsen.Benle yaşıt 33 yaşında falan. Aileyle pek yaşamadığı için bilmiyor sanırım dikkat edilecek şeylere. Kötü niyetli değil ama. Anahtar verdik mesela biz yokken girip çıksın diye ama esimle bız evdeyken yada ben yalnız evdeyken pat diye açıyor giriyor. Belki uygunsuz vaziyetteyiz. Banyoya bile giremiyorum gelirse aniden diye. Gerçekten sinirlerim çok yıprandı. Derdim sadece bu degilki.
Ay ne kötü bir durum siz banyoda olsaniz uygunsuz olsaniz gercekten cok fena eve gelirken tlfonla arasin bari uygunmusun diye yada ne bilim önce zile basmasini söyleyin zor bir durum gerçekten ayni şeyleri bende yasadim hemde 3 yil yeni evliydim kayinim liseyi bizimle yaşayarak bitirdi öff hatirlamak dahi istemiyorumBenle yaşıt 33 yaşında falan. Aileyle pek yaşamadığı için bilmiyor sanırım dikkat edilecek şeylere. Kötü niyetli değil ama. Anahtar verdik mesela biz yokken girip çıksın diye ama esimle bız evdeyken yada ben yalnız evdeyken pat diye açıyor giriyor. Belki uygunsuz vaziyetteyiz. Banyoya bile giremiyorum gelirse aniden diye. Gerçekten sinirlerim çok yıprandı. Derdim sadece bu degilki.
8 ay geçmişBişey sorucam kaynın evdeyken eşinle nasıl birlikte oluyorsun. Bak bunu kullan. O var rahat edemiyorum de duyacak diye korkuyorum de eşini kendine yaklaştırma. Bir süre sonra eşin kendisi söyleyecek gitmesini gör bak.
sonrasını düşünmeden hareket etmişsin aferim.Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Esime bunun rahatsızlığını ilettigimde kardeşini istemiyormusum konumuna getiriyor beni tavir alıyor bana. Ne yapabilirim git mi diyeyim diyor. Kendisi isine geldiğinde muhafazakâr takılır.erkeklerle aynı ortamda bulunmamdan hoşlanmaz. Bende ıstiyorum ki annesine veya ablasina bu durumun uygun olmadığını benim rahat edemedigimi en azından eşimin evde olmadığı zamanlarda evde durmamasini soylemesini ıstiyorum. Haksiz miyim kızlar bu konuda.
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.[/QUOTE Cnm yanlış anlamada hangi akla yanınıza cagirdiniz. Esine acik acik soyle. Madem muhafazakar eşim o evde yokken kardeşinin uygun olmadigi bilir. Esinin ailesinede acik acik söyle. Olmadi ailenden birisi al yanina sik sik kalmaya onunda huzuru kalmasin. Yoksa o çöreklenmiş gitmez. Allah yardimcin olsun.
Daha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
Ne kadar daha bizle kalacağı belli değil. Bunun daha yazı var sıcağı var ben o varken nasıl rahat edeceğim evde.zaten bir hafta sonum var. Ben esimi bile cekemiyorum evde.
Yazdiginiza gore sizinle kalabilicegini siz soylemissiniz belki o bu yuzdwn rahatsiz olabiliceginizi dusunmemistir ya da rahatsiz olsa bizimle kal demezdi diye dusunuyordur keske bastan boyle toplara girmeseydiniz esinizle konusup halledin benceDaha önce de konum var. Kaynimin ev arkadaşları gittiği için üzüldüm ve ben bizimle kalabileceğini söyledim yeni bir yer bulana kadar. Geceleri çalışıyor kendisi bizde gündüz evde yokuz. Gelir uyursun burda dedik. Bakalim falan demişti kendisi sonra aniden evini kapattı geldi.isinden gücünden kacmiyorum her ne kadar çalışan biri olsam da ama onunla yalnız kalmak bunaltıyor beni.suan ücretsiz izin doneminde 1 aylık ve sürekli evde.kalktiktan sonra hadi bende bi çıkayım evden bu kadın da rahat etsin demiyor. Bugün izinliydim mesela kapalı bir insanım dikkat etmem gerekiyor kıyafetime. Rahat rahat dolaşmak ıstiyorum uzanıp tv izlemek istiyorum. Olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?