kaynınıza maddi yardım yapar mısınız?

Yardım edebilirsiniz ama mecbur değilsiniz. Burda hoş olmayan şey mecburmussunuz gibi davranılması özellikle de eltiniz tarafından. Çalışmak zorunda değil o zaman ona göre yaşayacak. Küsmek ne demek. Aranız iyi olsa ve mecbur birakilmasaniz sizi kıskanması daha rahat olurdunuz bence. Aylık yardıma gerek yok sonuçta sızın de geleceğe yatırım yapmanız gerek. Ama önemli bir durumda edilebilir. Aslında baktınız tepki koyuyor açıkça söyleyebilirsiniz. Sonuçta önüm tepkisi ayıp sizin söylemeniz degil

Eşinizin geliri nasil?
Sizin gelirle beraber 8 bin. Onun karisida çalışsın onunkide belki 3 bin olur.
Evde karpuz gibi büyümeyi beklemiyorsa zirnik vermem
eşim 4 bucuk bnmki 3 bucuk bnmde o yuzden versim gelmiyo . ister çalışır ister çalışmaz ama çalışanların durumu iyi diye yakınması garip

eşim 4 bucuk bnmki 3 bucuk bnmde o yuzden versim gelmiyo . ister çalışır ister çalışmaz ama çalışanların durumu iyi diye yakınması garip

Bunu böyle cart diye hesapla kv denilen kemgözlüye...

4'5 gelir...
Kira filan fişman cikart...

Kocanin eline 300 lira kalirsa şükür namazi kılsın. Kv ye söyle... kari parasinla abilik yapilmaz diye

Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Bende çalışmıyorum ama kalkıp da çalışan kimseye el açmıyorum. Herkes ayağını yorganına göre uzatacak. Siz neden bu kadar sinirlendiniz?

Kaynanan kendini Robin Hood saniyor herhalde :D

eltim bide bizle konusmuyo mirasdan pay aldığımız için dediğim gibi hak ettiğimizin yarısını aldık zaten bir evleri olsun diye kaynama yardım ettirmem deyince adımı kıskanca cıkarıo

Iste gicikligina hepsini alacaksin. Ondan anliyor millet.

onlara göre bayanlar çalışmazmış gurur meselesi gibi bişey kendi sulalerinde

Iyi de yardim ederseniz sizin maasiniz da isin icine girecek. O zaman gurur olmuyor mu?

eşim küçük kardeş bu arada yanlış anlaşıldı sanırım dediğiniz gibi yapıorm

Ay... bide kücük kardeş.
Ben senin yerinde olsam dahada ileri giderdim. Kendi gelirimden harclik ayirir gerisini okuyan kardeşime burs bağlardım.

Kv görür ozaman (kocanda sucsuz değil ama en azinda sana yüklemiyormuş) kardeşe abiye yardimi.

Eşinde didinsin bir kac sene... ozaman anlar değerini

Hepiniz kadın düşmanısınız. Yazıklar olsun. Kadın çalışmıyor diye demediğinizi bırakmamışsınız. Belki de çalışamıyor . becerisi yok sizene. Yardım konusuna gelince kaynınızın kardeşi yani Eşiniz isterse yardım eder müdahil olmayınız. Sizin kardeşimiz istese otursun çalışsın edemezsiniz. Benim param kimse karışamaz dersiniz. Hepiniz yancısınız. Kendi ailemiz isterse burdakilerde destek oluyor. Eş ailesi isterse nefretlerini kusuyorlar. Allah sizleri de sizler gibileriyle karşılaştırsın.
Siz de mi ayni durumdasiniz?
Siz de mi kayninizdan yardim bekliyorsunuz ki bu kadar sinirlendiniz.

Dikkat ederseniz calismamasi icin cok bi sebebi yokmus eltinin sadece gelenekler boyleymis.
Kaldi ki acil ihtiyaclar disinda verilmemesi gerektigini soyledi cogu kisi.

Siz yuzeysel okumussunuz.

Bu arada duaniza amin diycem.
Allah beni benim gibilerle karsilastirsin hep..amin

işlerine geldiği gibi davranıolar insan oğlu

Seneler once okuldan alinan bi kiz icin yasli bi teyze "aman okuyup ne yapacak evinin kadini olsun" demisti. Ben de doktora gittiginde kadin doktor ariyorsun ama deyince "aman acik saciklar olsun" demisti :D Yani size olan olmus maksat eltiye bisey olmasin :KK53:

Seneler once okuldan alinan bi kiz icin yasli bi teyze "aman okuyup ne yapacak evinin kadini olsun" demisti. Ben de doktora gittiginde kadin doktor ariyorsun ama deyince "aman acik saciklar olsun" demisti :KK70: Yani size olan olmus maksat eltiye bisey olmasin :KK53:

Böyle teyzelere acil durumda erkek doktorun..."ben elleyemem" demesini diliyorum

Back
X