Kaynpederim ve davranlar..

bride_

Yıllar sonra...
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
2.249
26
643
İstanbul
Merhaba,
Şu ana kadar burada hiç bu kadar özelimi paylaşmamıştım, ama şimdi ciddi çıkmazdayım..Bana dışarıdan birilerinin vereceğe akıla ihtiyacım var...

Benim sorunum kayınpederim..kendisi 60 yaşında emekli öğretmen, mütevazi bir hayatları var, kayınvaldemle birlikte gül gibi geçinip gidiyorlar...Fakat kayınpederimin bazı yapmış olduğu hareketler bana çok ters geliyor..Yani utanıyorum ama sanki sapıkca gibi...Sizlere sıkılmamanız için özetleyerek konu başlıklarını yazıcam...

Benim kayınpederim hemen hemen her geldiğinde yatak odama girer ve etrafa bakar...Sizce gelinin odasına girmesi doğal birşey mi?Ben mi büyütüyorum?

Habersiz tek başına gelir. Kayınvaldem olmadan, ben evde tek olurum, eşim işte oluyor o ise gündüz işi olmadığı için bana uğruyor..

ılk taşındığımızda evi temizlemeye oda geldi ve akşama kadar gitmedi, temizlikci kadın zavallı eğildi yerleri sildi, falan ama o hep evdeydi...Normalmi bir erkeğin kadınlar temizlik yaparken başında durması?Kadının orası burası görünüyordu.

Benim en yakın arkadaşımın kolyesini düzeltmek bahanesiyle boynunu, göğüs bölgesini falan eller...Ama kayınvaldemin gözünün önünde olur bunlar, beni ve arkadaşımı şapur şupur öper, eller, konuşurken özel alanımıza kadar girer. (çevremizdeki 1 metrekare bizim özel alanımızdır)Dibimize kadar girer konuşurken.Bazen küfürlü konuşur, utanırım, benim yanımda afersiniz ama "t" işe başlayan "k" ile biten bir kelime varya onu bile söyledi.

Eltimin çocuğunun doğum gününde evde bir sürü genç kadın varken oda gelir..ne o oda dedeymiş, torununun doğum gününde olması normalmiş.10 tane kadın 1 tane erkek o...üstelik evde o kadar kadın varken tuvaletin kapısı açık çişini yapar...Tuvalerin kapısını benim evimde de kapatmaz...

Daha bir sürü şey arkadaşlar...anlatmakla bitmez...Ben napıcam bana akıl verin, benmi büyütüyorum, cımbızla bunları seçiyorum yoksa bunlar gerçekten büyütülecek şeylermi? Sizce tavrımı koymalımıyım, "yatak odama girme rahatsız oluyorum" yada "tek başına gelme mi" diyeyim..Sizlerde iyi biliyorsunuz ki bunları demek kolay değil..Yüzyüze bakıcam sonuçta.Genelde sapıkça davranışları yok ama bu hareketler benim çok sinirime dokunuyor.Daha bunları eşimle bile paylaşlmadım utanır diye..Kimse bilmiyor arkadaşım ve sizerin dışında. Ben arkadaşımlaçay yapmış oturuyorum diyelim pat diye oda damlar kayınvaldemle, muhabbetimize turp sıkar, o anda içeri buyuruyorum hizmet ediyorum ama içten içe gıcık oluyorum habersiz gelmelerine.Bir iki kere habersiz gelmeyin evde olmayabilirim diyorum ama olsun bizde geri döneriz diyorlar.Simdi bebeğim var hiçevden çıkmadığım için şimdi onlar için kolay bir avım hep evdeyim o yüzden habersiz gelebiliyorlar.Benim misafirim mi var, evde bebeğimle uyuyormuyum diye düşünmezler...Bana br akıl verin allahaşkına....Şiştim bu adamı düşünmekten...Vallahi utanıyorum billahi utanıyorum...

Son düzenleme:
bride cim bu adam kesinlikle sapık
uzak dur sakın yanlız kalma
eşine uygun bi dille anlat
ynlız gelmesin rahatsız olyorum de
oda babasına söylesin
alınırsa da alının
kapı acık çiş yapmak ta ne oluyo

Yok hicte abartmiyorsun...düpedüz kafasinda var bunun canim...ya normal degil yada sapik...:1shok:

Herseyi bir kenara birak gelinin yatak odasina ne isi var onun ya?

Esine anlatmadimi bunlari? Esin ne diyor?

valla arkadaşım ben hepsini geçtim ama kapıyı kapatmadan hacet gidermesinde hiçbir iyi niyet göremem.
bu terbiyesizliktir bence.
eşiniz biliyor mu babasının kapı açık çişini yaptığını, ya da kayınvalideniz..
onlar ne diyor buna?
ya da 10 tane misafi kadından biri de çıkıp demiyor mu efendi efendi sen napıyorsun diye?
valla hayretler içersindeyim..

ben olsam mesela dibimi kadar giip mi konuşuyor, baba açıl biraz sıkıntı bastı valla derim..
ya da kadınların içine gelmek mi istiyor baba biz kadın kadına oturacağız, akşam sana torununu getirir doğum gününü kutlarsın derim.
temizlikçi varken başında mı duruyor, baba bari boş durma al toz bezini bi el atıver ya da kalabalık etme derim şakayla karışık..

bir de yanınızda küfür etmeye falan kimse birşey demiyor mu? ne biçin konuşuyorsun falan diye..

valla ben kayınpederin iyi niyetli olduğunu düşünemiyorum. hele kapı açık işeme mevzusunda..

Bana burda ters gelen nokta arkadaşınızın kolyesini düzeltmesi ve tuvaletin kapısını açık bırakması..
Çok ilginç doğrusu.Bence bunu eşinizle konuşun.

Genelde sapıkca davranışları yok ama arada bir böyle yapınca şüpheye düşüyorum, ben evlenrken çeyiz alışverişine çıktığımızda oda geldi, iç çamaşırcıya oda girdi utanmadan, tam üst kata çıkacaktıki mağaza çalışanları engel oldu siz çıkamazsınız beyefendi diye.Acaba çok mu düşüncesiz anlamıyormu çamaşırcıya girilmeyeceğini yukarda kadınlar çamaşır vs deniyorlar bu yaşa gelmiş bunu idrak edemiyormu???????

(üstelik evde o kadar kadın varken tuvaletin kapısı açık çişini yapar)

şu kelimeden sonra gerçekten bana normal gelmedi şüphelerinde haklısın ama senin için çok zor bir durum canım sonuçta eşinin babası çok dikkatli düşünüp karar ver canım

Sağolun arkadaşlar, hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gelgelelim onun bu yaptıklarının yalnış olduğunu ne oğlu ne kayınvaldem söylemiyor, onlara bunlar normal geliyor ama bana tak etti artık, eşime söylemedim o genelde evde yok bu olanları ben gündüz yaşıyorum ona anlatsam saçmalama derse diye de çekiniyorum.Ama bu akşam oturup anlatıcam herkes hemfikir benimle.

herşey bi yana kapı kapatmadan tuvalete girmekte ne oluyor =/
bencede eşinle konuş uygun bi dille

ayy çok fena ya,
kocaya da nasıl denir ,babanda böyle garip haller seziyorum diye,
ama önüne de geçilmesi gereken bir durum,
mutlaka ve mutlaka ,
insanın başı belaya girer,
konuşmanız gerektiğini,
bu durumun sizi çok rahatsız ettiğini,
anlatmalısınız eşinize ,
çünkü normal değil,
allah kolaylık versin ya,
ahh insanoğlu ,zehir ediyorlar hayatı gencecik insanlara((

Kesinlikle söylemelisin canim...Bu davranislar hicte normal degil!!

Esinin sacmalama falan diyecegini hic sanmiyorum...belkide adamin akli dengesi bozuktur güzelim...nede olsa yasli...ama yinede buna katlanmak zorunda degilsin...

Ah canım ya çok berbat bir durum. Hiç abartmıyorsun. Yaşlıların bazıları böyle oluyor bunuyorlar. Kendilerini genc gibi hissetmeye çalışıyorlar. Sapıkca davranıyorlar sana tavsiyem sadece şu olur. Çokk çokkkk soğuk davran, ona cevap verme, duymamazlıktan gel, eğer bunu sorun edip eşine söylerse , sende eşine anlat bunları tamam çok zor olacak bu ama bunu yapmalısın, babası yaparken utanmıyorda sen söylerken mi utanıcan.

nasıl yani, adamın kadınların yanında kapı açık işemesi normal mı onlara göre :1shok:
bu nasıl normallik, malı yoğu halka arzetmek :uhm:
eşiniz de mi bunu normal görüyor, babasının gelinin karşısında çiş yapmasını :1shok:

kusura bakmayın ama gerçekten bu konuya takıldım ben hayretler içerisindeyim

hiç de abartmıyorsun canım
heralde aile bireyleri eşide dahil olmak üzere alışmışlar bu huylarına heralde
nasıl k.validen tepki vermiyor. -tatlicadiarzu-
Ne işi varmış canım okadar kadının içinde ve yatak odama girecek pislik adam ne işi var yaa:mymeka:
Öylede birşey ki eşine söylesen sonuçta babası toz kondurmaz
k.validene söylesen zaten herşey onun yanında oluyor diyorsun demekki rahatsız olmuyor

Terbiyesiz yaa bide öğretmen pislik heriff klava:

arkadaşlar herkesin terbiye ve ahlak anlayışı bir olmaz.
demek ki adam rahat utanmıyor,
bana ve aileme çok ters şeyler bunlar.
kendini bilen bir erkek tuvaletin kapısını kapamadan................
olmaz
sapıklık demek istemem
çünkü belki bunların ayıp olduğunu idrak edemiyor
ama adam emekli öğretmen
yol yordam bilmesi gerekir
uygun bir dille anlat kocana
ve yatak odanın kapısınıda kilitle

Arkadaşım eşine uygun bir dil ile rahatsız olduğunu anlatman gerekiyor...

ya kayınpederin senin yatak odanda ne işi var
temizlik yapılırken evde ne işi var
muhabbetinizin ortasında ne işi var
tuvaletini yaparken kapı neden açık bırakılıyor..

bu adamda gerçekten bir gariplik var
sen bir şekilde kocana bu sebeplerden dolayı rahatsız olduğunu bildir.
eğer sana derse ki ya o bizim babamız öyle düşünme diye sen rahatsız olduğunu bu hareketleri yanlış algıladığını söyle
kocan halletsin bu konuyu bana en mantıklı yol bu geldi...
kapıya gelirse de açma kapıyı uyuyorduk duymamışım falan dersin
1 gelir 2 gelir ondan sonra anlar herhalde rahatsız olduğunu

Eşim babasının kapısı açık işediğini hiç görmemiş olabilir, ben gördüm 3-4 kere

sedacım eşinle bu konuyu konuşurken dikkat et, çok ince çizgi bir çizgi vardır, sakın onu geçne, sen tabiki nasıl konuşacağını hepimizden çok daha iyi bilirisn ama kayınpederinin bu davranışları normal değil ama bu onu sapıkta yapmaz bence adam böyle mesela tuvaletin kapısını kapatmaması görmemişliği ile ilgili olablir, mesela eve tek gelmesi dangur dungur bir adam olduğunu gösterir, bu yüzden eşine deki ben bunlardan rahatsızlık duyuyorum tamam senin baban benin de babam ama benim kendi öz babam da yapsa rahatsız olurum ve babacığımı kendim uyarırım ama şimdi ne kadarda olsa senin baban benim öz babam değil, benim söylemem olayları ters yöne götürebilir falan de, yani birde senden habersiz eve gelmelerini istemediğinide söyle, evde ağda falan yapıyor oluyorum duş alıyor oluyorum müsait olmuyorum diye durumunu iyice güzel bir dille anlat. sakın onlar senin ailen değilmiş imajı verme eşine.

Arkadaşlar peki eşime söyledim evet haklısın dedi diyelim bana yaşlandı, bunadı falan diyecek, çözüm ne olabilir, ben o kapı açık işerken gördüm diyelim ne diyeyim?? ne yapayım???Utanıyorum bunları söyleyemem gibi geliyor yaa Hadi söyledim diyelim sonra ilişkimiz bozulmazmı kayınpederimle yüz göz gibi olmazmıyım, görmemezlikten gelerek kaçmış oluyorum tüm bunlardan, ama çokda rahatsızım bu durumdan.Odam için bir önlem aldım artık odamın kapısını kilitleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…