Sedacım bence sapık diye adlandırmayalım..Kayınpederinin yaptığı davranışlar hiç hoş değil gerçekten ama benim anlamadığım onun bu davranışlarını ailede başka farkeden rahatsız olan yokmu?Mesela sen akşam eşin eve geldiğinde bugün baban geldi tek başına dediğinde eşin buna ne tepki veriyor şaşırmıyormu?Benim kayınpederim rahmetli ama kayınvalidem habersiz 3 yıllık evliyim hayatta gelmez hatta birgün önce arar müsaitsen diyede ekler..Bence önce bu dengeyi kurmalısın..Dediğin gibi banyoda olabilirsin vs..vs..Ben senin yerinde olsam bu konuyu bütün ayrıntılarıyla eşimle paylaşırdım ama tabiki onun babası olduğu gerçeğini düşünerek..İnşallah hale yola koyarsınız canım..
Kayınvalidem bunların farkında, ama normal geliyor demekki bişey demediğine göre, onca kadın evde varken sen git demiyor eşine, yada temizlik yapılacak diyelim sen gelme demiyor kocasına, yapışık siyam ikizleri gibi olmuşlar, kadın gibi olmuş kayınpederim.Onlara bu normal geliyor, ben onların evladıyım oda yaşlı bir dede rollerinde, ama görseniz hiçde öyle değil, oldukça dinç bir erkke bunu anlamıyorlar işte.Gelinime uğradım ne varki diyor onlara normal geliyor anlıyormusunuz? Adamın sapıklığı gizli, kendi bile farkında değil belkide bu yaptıklarını, kayınvalde de alışmış kimse ona kadınların içinde ne işin var dememiş, yatak oadma girdiğini b ben farkediyorum, her seferinde bir başka bahaneyle giriyor, rutubet varmı diye duvarlara bakma bahanesi falan.Varya sinirlerim bozuldu şimdi çocuğu aşıya götürücem hazırlanamadım hala, hırsımdan saldırıcam akşam kocama.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava: klava:
o kelime,
"taşş.." gerisini siz tamamlayın.:1shok:
sedacım eşinle bu konuyu konuşurken dikkat et, çok ince çizgi bir çizgi vardır, sakın onu geçne, sen tabiki nasıl konuşacağını hepimizden çok daha iyi bilirisn ama kayınpederinin bu davranışları normal değil ama bu onu sapıkta yapmaz bence adam böyle mesela tuvaletin kapısını kapatmaması görmemişliği ile ilgili olablir, mesela eve tek gelmesi dangur dungur bir adam olduğunu gösterir, bu yüzden eşine deki ben bunlardan rahatsızlık duyuyorum tamam senin baban benin de babam ama benim kendi öz babam da yapsa rahatsız olurum ve babacığımı kendim uyarırım ama şimdi ne kadarda olsa senin baban benim öz babam değil, benim söylemem olayları ters yöne götürebilir falan de, yani birde senden habersiz eve gelmelerini istemediğinide söyle, evde ağda falan yapıyor oluyorum duş alıyor oluyorum müsait olmuyorum diye durumunu iyice güzel bir dille anlat. sakın onlar senin ailen değilmiş imajı verme eşine.
o kelime,
"taşş.." gerisini siz tamamlayın.:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?