Kaynpederim ve davranlar..

Kayınvalidem bunların farkında, ama normal geliyor demekki bişey demediğine göre, onca kadın evde varken sen git demiyor eşine, yada temizlik yapılacak diyelim sen gelme demiyor kocasına, yapışık siyam ikizleri gibi olmuşlar, kadın gibi olmuş kayınpederim.Onlara bu normal geliyor, ben onların evladıyım oda yaşlı bir dede rollerinde, ama görseniz hiçde öyle değil, oldukça dinç bir erkke bunu anlamıyorlar işte.Gelinime uğradım ne varki diyor onlara normal geliyor anlıyormusunuz? Adamın sapıklığı gizli, kendi bile farkında değil belkide bu yaptıklarını, kayınvalde de alışmış kimse ona kadınların içinde ne işin var dememiş, yatak oadma girdiğini b ben farkediyorum, her seferinde bir başka bahaneyle giriyor, rutubet varmı diye duvarlara bakma bahanesi falan.Varya sinirlerim bozuldu şimdi çocuğu aşıya götürücem hazırlanamadım hala, hırsımdan saldırıcam akşam kocama.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava:klava:

ayyyyy felaket yaa
kapı açıkken çişini yapmakta nedir?
hemde evde o kadar kadın varken
kesinlikle normal değil
size geldiğinde hemen yatakodanın kapısını kilitle
eşinede bahset bence ucundan ucundan
en azında şu tuvalet işini anlat,odanıza girmesini istemediğini söyle

Onlara normal gelsin gelmesin...sana normal gelmiyor ve cokta haklisin...bunu kabul etmek zorundalar...

Kesinlikle hirsla kizginlikla konusma esinle...cok sakin ama kararli bir sekilde buna daha fazla tahamül edemem de....

Ayrica herseyi en ince ayrintisina kadar anlat...sadece tuvalet meselesini anlatirsan unutmustur yasli iste diyebilir....CADIARZU

benim kayınpederimde gelir ben evde yalnızken ama torun görmek için ,telefon açar evdemisin der evdeyim derim zırt zil çalar ,kapıdan ararmış halbuki :))ama sizinki pek bi tuhaf ,benim babam dahi bu şekilde davranamaz kaldı ki kayınpederim yapacak ,ben açık açık söyleyemzdim tabi ama eşime anlatırdım durumu,
benim böyle bir eniştem vardı en büyük teyzemin kocası ;insanı severken canını çıkaracak gibi sıkardı ,kadınların içinde oturur ,yeğenlerin saçını filan okşardı.ne bileyim bize tuhaf gelmezdi ama belki niyeti başkaydı..
sizin kayınpederden pek hoşlanmadım ,niyeti farklı olmasada biraz rahat biri ,

canım bana da pek normal gelmedi.. o kelimeleri kullanması filan..

eşinle konuş..

söze: babamın art niyeti olmadığını biliyorum ama şundan şundan rahatsızım diyerek konuş..

cümlelerini çok özenli seçmelisin.. mazallah: babama ifitira atıyosun diyebilirde biran sinirlenerek.. nede olsa babası . aklına kötü birşey getiremez, konduramaz doğal olarak..

bu durumdan rahatsız oluyorsun apacık eşinle konus olmadı kayınvalidene uygun bir dille anlatmaya bak

o kelime,

"taşş.." gerisini siz tamamlayın.
:1shok:

Aman alllahım sonuda ak dır bunun-tatlicadiarzu- umarım yasaklanmam:asigim: yok yok biran önce el koymalısın. Kendi evinde bile rahatın yok...

bridecim esinle mutlaka uygun bir dille konus butunbunlardan rahatsiz oldugunusen evde yalnizken falan gelmesini istemedigini soyle esine esinde babasini uygun bir dille uyarsin egerki esin sana oyle geliyordur yanlis anliyorsun gibi laflar ediyorsa ve babasini uyarmaya niyeti yoksa is sana duser cnm sakayla karisik uyar mesela ben sana kendimden ornek vereyim benim kayinpederim bana farkli bir sekilde hitap ediyordu yegenim diyodu bana belki basit gibi gelebilir ama sadece aklima bu geldi simdilik.bende esime soyledim ben onun yegeni degilim geliniyim diye.esim uyardi babasini.ama eger uyarmasaydi ben soyle soyleyecektim "babacim ben senin yegenin degilim yahu bak boyle soylersen vallahide billahide bende sana amca derim bundan sonra"ama gerek kalmadi tabi sende buna benzer seylerle kirmadan uyarabilirsin cnm oyle oyle belki duzeltir kendini

Canım ya butun bunlar olurken kayınvalıde hanım nerdeler..
O kadar kadının oldugu ortama nasıl esınıde getırıyor.
Bence ıkısı de normal degıl davranıslarında

Aynen katılıyorum canım arkadaşa

ya yatak odasına girmek ne demek benim annem dahi girmez ya:asigim:
belki ben don bıraktım ortada baska bısey bıraktım mahrem orası mahrem:mymeka:
bisey degil üstelik bi cok sey var
hiç abartmıyosun
cok saygısız ya :mymeka:

bence kayınvalidende bir sorun var nasıl normal gelir bu davranışlar anlamıyorum

hadi kadınlarla oturuyor, hadi konuşurken çok yakınlaşıyor ama tuvalette kapı açık bırakmak nedemek yaa + yatak odanıza girmesi nedemek ???

böyle birşey olamaz bence eşinle konuş önce eğer çözüm olmazsa kayınpederine direk söyle

bu , bu , bu ... rahatsız oluyorum de direk

allahım yaa

kayınbaban belki sapık değil canım ama çok görgüsüz ve düşüncesiz geldi bana
niye onu eşi ve çocukları uyarmamışlar ki bu zamana kadar:1shok:
eşinin annesi ve kardeşleri nasıl canım onlarında böyle tuhaf davranışları oluyomu
belkide ailecek bu tarz davranışları normal karşılıyolar
sen suya sabuna dokunmadan tatlı bir dille eşine anlat bakalım ne diyecek

Yerinde olsam, herseyi teker teker esime anlatirim
Ne demek ya wc ye gidip kapi ortmemek ? Ne oluyoruz ?
Abartmiyorsun...
Bende huylanirdim...Allahim akil fikir ver insanlara
Bir kere yanliz yanliz çikip gelmek de ne demek ? kadinlar arasinda oturmak, temizlik varken bile evde durmak, agiz agiza konusmak
Ne bu ya...Esin bilsin, kayinvaliden de bilsin, onlar uyarsinlar adami.

töbe estafurullah buda ne olaki...
Al kocanı karşına "seninle uzun zamandır konuşmak istiyorum fakat yanlış anlarsın diye çekiniyorum ama artık anlatmam lazım" diyerek lafa gir..
Öncelikle bir erkeğin 10 kadının bulunduğu bir ortamda bulunmasının , kadınlar arasında küfürlü konuşmasının
kapı açıkkan tuvalet ihtiyacını gidermesinin doğru olup olmadığını sor.
sonra "belki kötü niyetle değil ama baban tüm bunları yapıyor ve ben çekiniyorum rahatsız oluyorum " de.
"Evde kimse yokken tek başına geliyor bazen arkadaşım oluyor oturup bizimle muhabbet etmeye çalışıyor
Sürekli bir bahaneyle yatakodasına giriyor orası bizim mahremimiz orada benim çamaşırım v.s. olabilir"
gibi detaya girerek ama kırmadan sanki bu yaptıklarını bilinçsizce yapıyormuş gibi eşine anlat.
Ayrıca tuvalet girdiğindede çok ciddi bir ses tonuyla yüzüne bakmadan
" baba ne yapıyorsun Allah aşkın o tuvaletin bir kapısı var neden kapatmıyorsun ayıp değil mi?
Sen böyle yaptıkça ben utanıyorum bir daha lütfen tuvalete gittiğinde kapıyı kapatırmısın" de
Yatakodana gireceği zamanda
"baba şuanda oda müsait değil ortalık dağınık girme rica ederim" şeklinde ufak uyarılar yap.
susarak buna çözüm bulamazsın

Ayy allah sabır versin sana dicem ama sabırlı davranırsan bu adam iyice azıtır arkadaşım,bence eşine anlat her şeyi ve ona direkt olarak babasına tavır almasını değil de babasının hareketlerini gözlemlemesini sonra ona göre ne yapacaksa yapmasını söyle,yoksa adam inkar edebilir yaptıklarını...

Son düzenleme:
kesinlikle bu adamin az degil buz degil cok var Allah yardimcin olsun, al esini karsina konus boyle boyle anlat, vallaha ben herseyi oldugu gibi anlatirdim kesinlikle

emekli eğitimci sanırsam ki o yaşa kadar wc kapısının kapatılacağını öğrenmiş vede çocuklara öğretmiş biridir. peki kendisi neden yapmıyor:uhm: hep mi böyleymiş yoksa yeni yeni mi başlamış bu huyunakötükedihüso biraz garip ve ürkütücü ben olsaydım böyle bi durum da direk eşime ve kayınvalideme tavrımı koyardım Çok üzgünüm çoook ufff hatta iğrenç bi durum düşününceklava: Allah yardımcın olsun güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…