Kaynpederim ve davranlar..

hiç hiç hiç abartmayorsun canımmm
bu nedirki,hayatım bıyunca ne böyle şey gördüm nede duydum
kayınpederin bence hiç normal değil ya sapık bi ruhu var yada yaptıklarının ferkında değil bi rahatsızlığı var
ama eşinle konuşmalısın mutlaka

"t" ile başlayıp "k" ile başlayan kelime nedir?
kesinlikle bu adam sapık...
eşinle konuşup buna bi çözüm bulmalısın veya uygun dille kayınpederine ne kadar rahatsız olduğunu anlatmalısın..

Son düzenleme:
Bunu söylemelisin işte, kapısı açık yapıyor desene klava:
Bir erkeğın karısı namusuduri helalidir
Buna kim saygısızlık yaparsa babası olsun abisi olsun
Kendini bilen koca buna izin vermez
Sen farkında olmadan babası sanada bakıyorsa fantazi falan kuruyorsa
Ben beklerim valla bu yaşlılardan
Lütfen tırnaklarını göster
Bu çok rahatsız edici bir davranış......

tuvaletin kapısını açık bırakması konusunu kayınvalidenle paylaş rahatsız olduğunu dile getir bunu kayınpederine söylemeyi utandığını söyle...

Eşim babasının kapısı açık işediğini hiç görmemiş olabilir, ben gördüm 3-4 kere

Bak güzelim esin senden daha iyi taniyordur babasini...bu adam dünden bugüne böyle olmadi muhtemelen...ben eminimki biliyordur babasinin bu tur davranislari oldugnu!!

Ayrica sen neden cekiniyorsunki? Herseyi oldugu gibi anlat...beraberce buna bir önlem alin...kacarak görmezden gelerek bundan kurtulamasin...

Gayet sakin bir dil ile anlat rahatsizligni...buna bir önlem almamiz lazim...ben cok etkileniyorum de...:1hug:

Hayatım ya kesınlıkle bunlar benımde rahatsız olacagım seyler..
Yalnızken gelmesı, kaı acık ıhtıyacını gıdermesi, ellemesı, yaklasması..
Gozumun onunde canlandırabılıyorum cunku boyle tıp ınsanları bır kac defa uzaktan da olsa tanıdım.. ozellıkle yası ılerlemıs ınsanlarda gordum..
Bence esınle konusmalısın ılk once.. bunlar cok ters hareketler sen buyutmuyorsun tabıkı..
Kayınpederınızı uyarmalısınız ya sen ya esın bır sekılde olmalı bence.. ben olsam sımdıye kadar bıle bekleyemezdım canım ya..
Çok çok rahatsız edıcı bır durum........

Öğretmen olması yol yordam bilmesi hiçbişey ifade etmez, gectiğim günlerde bir profösör çocuğa cinsel tacizde bulunup,mahkemelere çıkmadımı ?? cümle aleme rezil olmadımı??? hem bakın o adamda yaşlıydı....
kudurmuş adam

Tamam arkadaşlar valla sağolun bundan böyle bende söylicem, önce eşime söylicem sonra gerekirse kayınvaldeme söylicem rahatsız oluyorum diye, oda olmadı iyi bir dile kayınpedere "kapıyı kapatsana neden kapatmıyorsun" diyeceğim.Yada tek geldiğinde "annemi neden getirmedin" diyeceğim.

Harıka soylemıssın canım kelımesı kelımesıne katılıyorum..
Ayrıca hemen sapık dıye de gırmeyelım olaya.. bazı durtulerı cok gelısmıs bır adam olabılır ama..
Bence bunun yanında artı olarak bazı seylerıde dangur dungur bır adam oldugundan da yapıyordur muhtemelen..
Ama ne olursa olsun son verılmesı gerektıgı kesın.. :1no2:

eşinize babanın eli kolye takarken arkadaşımın göğsüne doğru iniyor diyemeyebilirsiniz ama baban tuvalete girerken kapıyı kapatmıyor diyebilirsiniz.
zannetmem ki eşin de ne var bunda dönüver arkanı demez.

eğer derseki yaşlandı bunadı diye, ona göre önlem alınsın misafilere ayıp oluyır dersiniz.
mesela kayınvalideniz çaktırmadan peşinde dolaşsın kapıyı arkasından kapasın o zaman.

valla ben öyle bir durumda baba kapıyı niye açık bırakıyorsun tuvalete giderken ben rahatsız oluyorum derdim..

kesınlıkle normal degıl bu davranıslar
yada ınsanlarla cok samımı olup mesafe koymayı sevmıyor buyuzden cok rahat davranıyor
bu konuyu onunla konusmalısın kendını yıpratma kendı evınde bıle rahat edemıyorsun
ayrıca yatak odasına gırmesıde ne demek olmaz böyle cok ayıp gercekten

valla haklısın canım hiçte kuruntu yapmıyosun sen söyleme bence yüz göz olma eşine anlat rahatsız olduğunu sonuçta onun babası halleder o anlat istemiyorum dıye guzel bır dılle

eşinizin haberi var mı tüm bu olaylardan...
yok ise çok saçma hemen eşinize aynen burada yazdığınız gibi anlatmalısınız..
adam tam bir sapık ben var yaa o adamın...neyse sinirlerim bozuldu..sende sert çık güzelim..bu nedemek oluyor kapı açık çiş mi yapılır de..arkadaşlarımın orasına burasına atlayıp durma bu ne terbiyesizlik dee.sen sustukça daha fazlası olacak..onu korkutmalısın doğruyu yanlışı bilmeli.yatak odama girremezsin hangi akla hizmete girebiliyorsun de..neden bunları söyleyemiyorsun ki.kayınvalidenide al karşına konuş.bir bir anlat herşeyi.yoksa bunlar karı-koca sapıkmı ayol.60 yaş sapıklık sendromu yaşıyor adam..b elkide akli dengesi yerinde değil...akılı başında olan hiç bir insan bunları yapamaz.ayy çok sinirlendim şimdi.kendimi şuan senin yerine koydum ve karşıma o sapık adamı alıp bağırıp çağırıyorum...allahım sen aklımı koru...ne günlere kaldık...cnm hemen hemen bu akşam eşine herşeyi anlatmalısın üstü kapalı falan değil..en ince ayrıntısıyla anlatmalısın.yoksa bu adam başına çok işler açacak seninn.

Anlattığınız hareketlerin hiçbiri normal değil ve abartmıyorsunuz.
Eşinizle uygun bir dille mutlaka konuşmalısınız. Artık yaşlanmış,
bazı şeyleri doğru idark edemiyor olabilir ama daha düğün alışverişindeyken
sizinle iççamaşırı aldığınız mağazaya kadar geldiğini yazmışsınız.
Herkes nerede duracağını bilmeli. Bilmiyorsa da anlayacağı bir şekilde söylenmeli.
Yoksa siz bu kadar huzursuzlukla mutlu olamaz, hep tedirgin kalırsınız.
Eşiniz eminim bunların normal olmadığını farkedecektir.
Gündüzleri tek başına gelmesi, sizi sarılıp öpmesi çok saçma.
Yüzgöz olmaktan korkmayın bence, seviyenizi koruyup rahatsızlığınızı
dile getireceksiniz sonuçta. Ağız dalaşına girecek değilsiniz.
Allah yardımcınız olsun, anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor.

Evet ya...gercekten cok dogru yazmissin canim....hadi beraber oturursun bir derece katlanmak zorunda kalirsin....lakin evin barkin ayri yinede rahat edemeyeceksen neye yarar...

Tek basina ne geliyorki sana? Kadinlarin icinde ne isi var onun?benneyaptımki

Seytan diyorki alma iceri ama yapamassin...olmaz...haksiz duruma düsersin...o yüzden en güzeli biran evvel esinle paylas...

o yaşta adam bunamamıştır daha...

ya çok düşüncesiz ve görgüsüz ya da sapık...

en kısa zamanda eşinizle konuşun sonra da kayınvalidenizle..

habersiz gelmeleriniz istemediğinizi de söyleyin. bebeğiniz var emzirirsiniz kıyafetiniz müsait olmaz.. bu ne terbiyesizliktir canım..

aa sinir oldum..klava:

Bende cok merak ettim nedir bu t ile baslayip k ilen biten kelime:uhm:
aklima terlik ve takik dan baska bisi gelmedikaydirigubbakcemile3

Bende cok merak ettim nedir bu t ile baslayip k ilen biten kelime:uhm:
aklima terlik ve takik dan baska bisi gelmedikaydirigubbakcemile3

Du ben söyliyim-tatlicadiarzu-

Bridecım Allah kolaylık versin, zor hakkaten. Eşinle açık açık konuş şekerim. Gerçi babasına nasıl söylerki o da. benneyaptımki.

Sedacım bence sapık diye adlandırmayalım..Kayınpederinin yaptığı davranışlar hiç hoş değil gerçekten ama benim anlamadığım onun bu davranışlarını ailede başka farkeden rahatsız olan yokmu?Mesela sen akşam eşin eve geldiğinde bugün baban geldi tek başına dediğinde eşin buna ne tepki veriyor şaşırmıyormu?Benim kayınpederim rahmetli ama kayınvalidem habersiz 3 yıllık evliyim hayatta gelmez hatta birgün önce arar müsaitsen diyede ekler..Bence önce bu dengeyi kurmalısın..Dediğin gibi banyoda olabilirsin vs..vs..Ben senin yerinde olsam bu konuyu bütün ayrıntılarıyla eşimle paylaşırdım ama tabiki onun babası olduğu gerçeğini düşünerek..ınşallah hale yola koyarsınız canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…