Eşim babasının kapısı açık işediğini hiç görmemiş olabilir, ben gördüm 3-4 kere
Arkadaşlar peki eşime söyledim evet haklısın dedi diyelim bana yaşlandı, bunadı falan diyecek, çözüm ne olabilir, ben o kapı açık işerken gördüm diyelim ne diyeyim?? ne yapayım???Utanıyorum bunları söyleyemem gibi geliyor yaaHadi söyledim diyelim sonra ilişkimiz bozulmazmı kayınpederimle yüz göz gibi olmazmıyım, görmemezlikten gelerek kaçmış oluyorum tüm bunlardan, ama çokda rahatsızım bu durumdan.Odam için bir önlem aldım artık odamın kapısını kilitleyeceğim.
arkadaşlar herkesin terbiye ve ahlak anlayışı bir olmaz.
demek ki adam rahat utanmıyor,
bana ve aileme çok ters şeyler bunlar.
kendini bilen bir erkek tuvaletin kapısını kapamadan................
olmaz
sapıklık demek istemem
çünkü belki bunların ayıp olduğunu idrak edemiyor
ama adam emekli öğretmen
yol yordam bilmesi gerekir
uygun bir dille anlat kocana
ve yatak odanın kapısınıda kilitle
sedacım eşinle bu konuyu konuşurken dikkat et, çok ince çizgi bir çizgi vardır, sakın onu geçne, sen tabiki nasıl konuşacağını hepimizden çok daha iyi bilirisn ama kayınpederinin bu davranışları normal değil ama bu onu sapıkta yapmaz bence adam böyle mesela tuvaletin kapısını kapatmaması görmemişliği ile ilgili olablir, mesela eve tek gelmesi dangur dungur bir adam olduğunu gösterir, bu yüzden eşine deki ben bunlardan rahatsızlık duyuyorum tamam senin baban benin de babam ama benim kendi öz babam da yapsa rahatsız olurum ve babacığımı kendim uyarırım ama şimdi ne kadarda olsa senin baban benim öz babam değil, benim söylemem olayları ters yöne götürebilir falan de, yani birde senden habersiz eve gelmelerini istemediğinide söyle, evde ağda falan yapıyor oluyorum duş alıyor oluyorum müsait olmuyorum diye durumunu iyice güzel bir dille anlat. sakın onlar senin ailen değilmiş imajı verme eşine.
kesınlıkle normal degıl bu davranıslar
yada ınsanlarla cok samımı olup mesafe koymayı sevmıyor buyuzden cok rahat davranıyor
bu konuyu onunla konusmalısın kendını yıpratma kendı evınde bıle rahat edemıyorsun
ayrıca yatak odasına gırmesıde ne demek olmaz böyle cok ayıp gercekten
Bende cok merak ettim nedir bu t ile baslayip k ilen biten kelime:uhm:
aklima terlik ve takik dan baska bisi gelmedikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?