• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynpederim ve davranlar..

gerçekten çok şaşırdım:1shok:
birileri bu adama dur demeli
sınırlarını bilsin ne o misafirin yanında oturmak hiçmi işin yok be adam:oklava:
hele kapı açık işemesi yuh dedim yani :1shok:
60 yaşına gelmiş biri için hiç normal değil
eşinizle konuşun ara ara sizde ima edin kendisine
umarım düzelir

bence mümkün olduğunca geldiğinde bak açma kapıyı evde olsanda bi kaç kere böle yaparsan anlarlar belki daha az gelirler en azından çat kapı gelmezler :oklava:

amanıııınn o ne biçim adammış öle yaaww..canım o adamdan uzak dur,öncelikle eşinle uygun bir dille konuş durumu anlat..eşin de babasının davranışlarını takibe alsın...tam suç üstü babasını uyarsın..kesin bu adamda kötü bi düşünce var,saf ayağına yatıyo..sen uzak durmaya çalış canım..belki kaynanan da niyetini biliyo ama önüne geçemiyodur..istersen onada bahset bakalım tavrı ne olacak..Allah yardımcın olsun canım.seni ve yuvanı korusun...amiiinn..

torunun d.gününe gelir ama kutlar gider. yani kadınların arasında durmak neyin nesi. eşleriniz bu durumu görmüyormu. wc olayını falan onların yanında gitmiyormu wc ye. temizlik yaparken senin durmana gerek yok deyip gönder. arkadaşların gelince akşam kocana o gün yaptıklarını anlatır gibi arkadaşların geldi babnda geldi oturduk hep beraber. baban sıkılmıyormu okadar kadının arasında falan de. yada sen emekli olunca ben kabul etmem senin öyle kadınlar arasında oturmanı ona göre falan de. böylece konu konu açar söylersin. birde geldiklerindede açma kapıyı duymadım uyuyordum müsait değildim yetişemedim falan dersin.

bence eşine uygun bir dille söyle.
yapılan davranışların hiç bir normal değil.:oklava:
bizlerinde k.pederi var.
kapı açıkken tuvaletini yapmakk tövbe tövbe.......:1shok:

beyamcam kendine güveniyo demekk...ee nede olsa yiğidin malı meydandadır...:roflol::roflol:

ayy iğrenç bi durum ya...

O biraz uçmuş bence canım...Kesinlikle herşeyi aynen eşine anlatmalısın ve birdaha evde kimse yokken onu kesinlikle eve almayacağını eşine söylemelisin

Bence de abartmıyosun canım.ne işi var adamın kadınların içinde,orasına burasına dokunması ne demek? Hele de kapı açık tuvaletini yapması.Yok artık daha neler.
Bence de kayınpederiniz de bi anormallik var. Belki gerçekten içinde kötü bir niyet tok, belki çok rahat ve geniş insanlardır.
Kaldı ki benim kayınvalidem benim ve eşimin yanında kaç kere sütyen,külot gezdi.Ben renkten renge girdim utancımdan, sonunda dayanamayıp söyledi eşime.Bu ne böyle dedim, her ne kadar oğlu da olsan, kocaman adamsın,insan çocuğunun yanında böyle gezer mi dedim de, ondan sonra utandı pek yapmıyor.
Ama onlar ailecek çok rahatlar. Ben bu yaşıma kadar babamın yanında şort yada sıfır kollu tişört giymiş değilim.
Sen eşine baban böyle yapıyor.Yatak odamıza giriyor, aniden eve gelip, ileri geri hareketler yapıyor.Biliyorum kötü niyeti yoktur, ama ben rahatsız olup utanıyorum.Sen konuşsan da sen yokken gelmese falan diye tatlı bir dille söyle.
Çünkü her ne kadar sen haklı olsan da, o babasına toz kondurmayacaktır.
İyi söylersen, bu sefer senin haklı olduğunu anlar canım...

Bu yazıyı okuduğumda inanki tüylerim ürperdi.Bu konuyu eşinizle derhal konuşmalısınız.Eşinize anlatmadığınız sürece kayınpederinizin sapıkca hareketleri gün geçtikçe dahada artarak devam edecektir.Arkasında başka isteklerle karşı karşıya kalabilirsiniz.Bu yüzden hatta kayınvalidenizle birlikte hareket etmelisiniz.Maalesef kayınpederiniz sapık fikirlere sahip olan şeytani duygulara hizmet eden bir kişiliksiz yapıya sahiptir diyebilirim.Aman dikkat derim .Hatta korkmadan yüzünede bu hareketlerinizden rahatsız oluyorum diyerek tavrınızı koyabilirsiniz.Açıkca şunu söyleyeyim,odanın birtanesine kamera yerleştirin herşeyi kayd edin beyinize gösterin derim.

Merhaba eşimle konuştum...
hatta son 2 gündür sadece bu konuları konuşuyoruz, epey şaşırdı babasının böyle davranışları olduğunu duyunca çok üzüldü.Bir daha tuvaletin kapısını açık görürsen bana söyle ben onu uyarıcam dedi.Yada ben yoksam sen söyle, baba kapı var bak böyle kapatılıyor falan de dedi, ikimizde kayınpederin sapıklıktan ziyade kaba, cahil çok meraklı ve beyni sulanmış olduğuna karar verdik.Neyseki eşim ters tepki yapmadı bana, babası beyin kanaması geçirdi 3 sene önce ondan sonra böyle oldu sanırım diyor.

Yorumlarınıza, uyarılarınıza çok teşekkür ediyorum.Bunları eşimle paylaşmam gerektiğini sizleri okunca karar verdim.Bir daha tek gelirse "baba annemi neden getirmedin, bende tam çıkacaktım arkadaşıma gidecektim" dersin dedi.

keşke daha öncede yazsaydın beyin kanaması geçirdiğini.ilk okuduğumda açıkçası benimde aklıma azcık sapıklaştığı gelmişti.fakat şimdi siz beyin kanaması deyince bunun bir sağlık problemi olduğunu düşünüyorum.allah hepinizin yardımcısı olsun yaşlı insanlarla uğraşmak zaten zordur bir de problemli olduğunda daha da zor olur.eşinizin dediği gibi hoşunuza gitmeyen bir durum olduğunda k.pederinizi siz yönlendirin.belli ki bunları düşünebilecek kadar sağlıklı değil.ayrıca k. validenizlede bu konuyu konuşun.ya da eşiniz konuşsun.öyle olur olmadık zamanlarda tek başına göndermemesini söyleyin mesela.allah korusun belki dışarda başına bir iş gelir kaybolur vs..
birde bir doktora gösterseniz rahatsızlığını hafifletecek bir ilaç falan verir belki.

cok tuhaf hareketler sapıkca dıycektım ama basıma gelen bıseyı dmeek ıstıyorum benım babam kadr sevdığım hatta babam olarak görduğum cnm abım beyın kanaması gecrdı gecen sene yoğun bakımda kaldı ıkı beyın amelıyatı derken baya şeyler gecrdı ve ınan bızde onun bazı hareketlerıne şaşıyorduk senın k.baban kadr deıl ama örnek vermek gerekırse
gelen kadınların cantalarına bakardı(sıgara arardı normalde yasaktı ama engel olamıyordu)
telde bırı nasılsın dedığınde ben ıyyım ama kuşum ötmuyor falan derdı belkı bunlar komık ama allah kımseyı sağlığından etmesın cunku beyın amelıyatı gercrmış komada kalmış kısıde bunlar görunuyo ben bunları bırebır yasadım
hatta benı evlen sanması ıkı dk sonra bana bağırması falan cok zor alıstık ama şükür sımdık cok ıyı öncelıkle ön yargıdan uzak olarak cok gecmış olsun ama 3 yıl olmuş kalıcı etkı yapmış sanırsam komşu babam 6ayda ıyıleştı
neysekı senın eşin senı cok cok ıyı anlamış cnm

Çok şaşırdım demekki beyin kanaması sonrası böyle şeyler olabiliyor...beyin kanaması geçirdi 2 gün hastanede yattı çıktı o kadar, normal hayatına devam etti, felç falan sürmedi sadece ilk gün biraz yürümesi bozulmuş o kadar.Yani bence genede beyin kanaması bu tür davranışların nedeni diye görülmemeli.Her hareketi doğal, kafası zehir gibi çalışıyor, gezmek desen hiç yerinde durmaz.Yani kadınların arasında oturması, arkadaşımın kolyesini düzeltmesi, dibimize kadar girmesi falan bana normal gelmiyor hala.

Sevindim arkadaşım en azından şimdi tek başına için içini yemiyor eşinle paylaşıyorsun . Hiç kendini sıkıntıya sokma uyar kayınpederini, neden kendi evinde rahatsız edilesin ki.... kaydirigubbakcemile3

böle kayınpeder düşman başına kardeşim düpedüz bu adam sapık yaaaaaaaaaaa gelemem ben böle şeylere
biz altlı üstlü oturuyoruz benim kayınbabam ben eve çagırmadıkca yukarı çıkmaz
ne kadar ayıp üstüne üstlük tuvaletini kullanıp kapıyı örtmemesi çok terbiyesiz bi durum
ve arkadşlarına ve sana bu kadar yaklaşmasına bence izin verme kayınpeder olabilir ama haram yani arkadaşım
ne demek oluyo ya benim kaynanam bile yatak odama temizlik yapmaya yardım eder arada çekinerek girer ki senin kayınbaban hiç çekinmeden yatak odana girip göz kolaçan yapıyo
bu adamda bi pislik var ayarı bozuk bence bunu kocana bi an önce anlat
kartzamparaymış arkadaşım kusura bakmada kayınpederin allah başa vermeye çıldırır insan ya
elde neler varmış anam düşman başına vermesin rabbim

canım işin zor gerçekten ya.

en başta çat kapı ve özellikle yalnız gelmesi çok tuhaf. kayınvaliden ölmüş falan olsa anlarım, oğlunun evi neyapsın torununu özlüyor geliyor dersin. ama kayınvaliden hayattayken tek başına gelmesi üstelik eşin yokken gelmesi çok rahatsız edici. kapıyı açma diyecem ama çocuğun sesini falan duyar, evde olduğunu anlar yine kötü sen olursun.
koskaca adamın kadınların içinde ne işi var, onu da anlamış değilim. yani sizin aranıza karışıp ne konuşuyor, ne anlatıyor. arkadaşların da ne kadar rahatsız oluyordur kimbilir.
ayrıca tuvaletin kapısını kapatmaması da apayrı ve araştırılması gereken bir konu. evinde veya gittiği diğer ortamlarda mesela misafirlikte falan da böyle kapatmıyormu kapıyı acaba, yoksa sadece sana gelince mi yapıyor bu davranışı onu bir araştırsana.
ayrıca o geldiğinde yatak odanın kapısını mutlaka kitle, neden kitledin derse dağınık falan de. ayrıca baba sen o odada ne yapacaksın ki, ne işin var orda diye direk yüzüne söyle böylece rahatsız olduğunu anlar ve vazgeçer belki bu huyundan. kayınvalidenle de bir şekilde paylaş bu konuları. o da bilsin rahatsız olduğunu. kendini yıpratacağına biraz da onlar düşünsün bence.
geçirdiği beyin kanaması mı bunlara sebep bilmiyorum, ama öyleyse bile tedavi olması lazım. ayrıca psikolojik sorunları da olabilir. bazı erkekler yaşlanmayı kabullenmeyip hala ben de iş var tarzında hareketlerde bulunuyor. 50 li 60 lı yaşlardaki erkeklerin yaşça kendilerinden çok küçük bayanlardan hoşlanması, hatta eşlerinden ayrılıp onlarla evlenmeleri bence bundan dolayı. yani yaşlılığı kabullenememe. kayınpederinde böyle olabilir.

canım benim en hassas olduğum konu bu eşimin ailesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama başından beri ben eşime söyledim çünkü onun babasıda yaşlıyım deyip bayanların arasında oturmayı çok seviyordu ama içinde kötü niyet yok ben eminim çok iyi biri ama ben yinede hoşlanmadığım için baştan eşime dedim annen olmadan bernim evime tek başına giremez dedim.annen bile benim evine telefon açıp gelecek dedim.1,5 seneye kadar öyle oldu şimdi 1,5 aylık bebeğim var kaynanam evde olduğumu bildiği için çat kapı gelmeye başladı son geldiğinde rahatsız olduğumu davranışlarımla belli ettim oda eminimki anladı yani diyeceğim şu sen tepkini koymassan allah korusun başına her iş gelir eşinle nazikçe ve de özellikle kayınvalidenle konuş.ben babamdan çok çekiniyorum eve gelmesin sen olmadan annecim de.tuvalet meselesinide eşine söyle.ben bu kadarına tahammül edemezdim doğrusunu söylemek gerekirse..

canım bunlar çok tuhaf davranışlar..yani biliyosun yaşlılıkta bazen insanda cinsel dürtüler tuhaflaşıyo..ilk evlendiğiniz yıllardada böylemiydi yoksa beyın kanamasından sonramı böyle oldu???
ya bide gözünü karart kibarcada olsa istemediğin şeyleri söyle...yani o eve geldiğinde ben çıkıyorum baba hiç girme de.girmek istersede illa dersin baba yalnız gelme dersin açıkça onada bi ders olur o lafın tokat gibi çarpar ozaman..yanii kime anlatırsada sen haklısın.zaten eşinede çıtlatmışsın konuyu hiç çekinme ayrıca..
kadınlar varkende gelirse baba hiç erkek yok burada hiç hoş olmuyo böyle ortama tek gelmen..rahatsız oluyo kadınlar de açık açık...ya nekadar saçmaaa aman allahım..
valla ben olsam söylerim yaa bu ne böyle..boşver allahaşkına..tuvalete girdiğinde kapıyıda kapat baba de açıkça ya o utansın aklınıda başına toplasın...
cidden yani haram denen bişi var bukadarınada pes doğrusu...hastalıktan olduysa öğrensin sen söyle ki öğrensin..
bak eşininde nede olsa babası sapık diye üzerine konduramaz yani babasına. ama sanada söylşe demiş zaten..söyle kardeşim valla onlamı uğraşcan düşün düşün kafayı yer insan yeminolsun..
kolay gelsin hayatım..valla ben olsam utandırdım o adamı terbiyesiz...kolye düzeltmeler ne ya yuh anasını....ben sinirlendim biraz açıkçası...

Back
X