Çok şaşırdım demekki beyin kanaması sonrası böyle şeyler olabiliyor...beyin kanaması geçirdi 2 gün hastanede yattı çıktı o kadar, normal hayatına devam etti, felç falan sürmedi sadece ilk gün biraz yürümesi bozulmuş o kadar.Yani bence genede beyin kanaması bu tür davranışların nedeni diye görülmemeli.Her hareketi doğal, kafası zehir gibi çalışıyor, gezmek desen hiç yerinde durmaz.Yani kadınların arasında oturması, arkadaşımın kolyesini düzeltmesi, dibimize kadar girmesi falan bana normal gelmiyor hala.
Merhaba,
Şu ana kadar burada hiç bu kadar özelimi paylaşmamıştım, ama şimdi ciddi çıkmazdayım..Bana dışarıdan birilerinin vereceğe akıla ihtiyacım var...
Benim sorunum kayınpederim..kendisi 60 yaşında emekli öğretmen, mütevazi bir hayatları var, kayınvaldemle birlikte gül gibi geçinip gidiyorlar...Fakat kayınpederimin bazı yapmış olduğu hareketler bana çok ters geliyor..Yani utanıyorum ama sanki sapıkca gibi...Sizlere sıkılmamanız için özetleyerek konu başlıklarını yazıcam...
Benim kayınpederim hemen hemen her geldiğinde yatak odama girer ve etrafa bakar...Sizce gelinin odasına girmesi doğal birşey mi?Ben mi büyütüyorum?
Habersiz tek başına gelir. Kayınvaldem olmadan, ben evde tek olurum, eşim işte oluyor o ise gündüz işi olmadığı için bana uğruyor..
İlk taşındığımızda evi temizlemeye oda geldi ve akşama kadar gitmedi, temizlikci kadın zavallı eğildi yerleri sildi, falan ama o hep evdeydi...Normalmi bir erkeğin kadınlar temizlik yaparken başında durması?Kadının orası burası görünüyordu.
Benim en yakın arkadaşımın kolyesini düzeltmek bahanesiyle boynunu, göğüs bölgesini falan eller...Ama kayınvaldemin gözünün önünde olur bunlar, beni ve arkadaşımı şapur şupur öper, eller, konuşurken özel alanımıza kadar girer. (çevremizdeki 1 metrekare bizim özel alanımızdır)Dibimize kadar girer konuşurken.Bazen küfürlü konuşur, utanırım, benim yanımda afersiniz ama "t" işe başlayan "k" ile biten bir kelime varya onu bile söyledi.
Eltimin çocuğunun doğum gününde evde bir sürü genç kadın varken oda gelir..ne o oda dedeymiş, torununun doğum gününde olması normalmiş.10 tane kadın 1 tane erkek o...üstelik evde o kadar kadın varken tuvaletin kapısı açık çişini yapar...Tuvalerin kapısını benim evimde de kapatmaz...
Daha bir sürü şey arkadaşlar...anlatmakla bitmez...Ben napıcam bana akıl verin, benmi büyütüyorum, cımbızla bunları seçiyorum yoksa bunlar gerçekten büyütülecek şeylermi? Sizce tavrımı koymalımıyım, "yatak odama girme rahatsız oluyorum" yada "tek başına gelme mi" diyeyim..Sizlerde iyi biliyorsunuz ki bunları demek kolay değil..Yüzyüze bakıcam sonuçta.Genelde sapıkça davranışları yok ama bu hareketler benim çok sinirime dokunuyor.Daha bunları eşimle bile paylaşlmadım utanır diye..Kimse bilmiyor arkadaşım ve sizerin dışında. Ben arkadaşımlaçay yapmış oturuyorum diyelim pat diye oda damlar kayınvaldemle, muhabbetimize turp sıkar, o anda içeri buyuruyorum hizmet ediyorum ama içten içe gıcık oluyorum habersiz gelmelerine.Bir iki kere habersiz gelmeyin evde olmayabilirim diyorum ama olsun bizde geri döneriz diyorlar.Simdi bebeğim var hiçevden çıkmadığım için şimdi onlar için kolay bir avım hep evdeyim o yüzden habersiz gelebiliyorlar.Benim misafirim mi var, evde bebeğimle uyuyormuyum diye düşünmezler...Bana br akıl verin allahaşkına....Şiştim bu adamı düşünmekten...Vallahi utanıyorum billahi utanıyorum...
Çok şaşırdım demekki beyin kanaması sonrası böyle şeyler olabiliyor...beyin kanaması geçirdi 2 gün hastanede yattı çıktı o kadar, normal hayatına devam etti, felç falan sürmedi sadece ilk gün biraz yürümesi bozulmuş o kadar.Yani bence genede beyin kanaması bu tür davranışların nedeni diye görülmemeli.Her hareketi doğal, kafası zehir gibi çalışıyor, gezmek desen hiç yerinde durmaz.Yani kadınların arasında oturması, arkadaşımın kolyesini düzeltmesi, dibimize kadar girmesi falan bana normal gelmiyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?