Kaynpederim ve davranlar..

Kayınpeder geçiyorken uğruyorum deyipte evinize gelebilir
Ama edebinle oturmak zorunda saygılı olmak zorunda
Bir kayınpedere yakıaşacak şekilde olmak zorunda

Sapık mı bilemem ama bazı davranışları gerçekten hoş değill
Tuvaletin kapısını açık bırakması gibi,yatak odanıza girmesi gibi

Sorunu ne anlayamadım ama hiç normal değil..Bilesinizz

şaşırdım anlattıklarının hiçbiri normal deil canım
enteresan davranısları varmı kayınpederinin dikkatli ol
derim sna canımm....

tek çaren eşinle konuşman
sen iide sölesen onlar yanlış anlarlar ve
kayınpederinin yaptığı şeyler hiçte normal değil ben olsam bende çok rahatsız olurdum
eşine aç bu durumu

ne abartması yahu şimdi öz babalar neler yapıyo malum.bu adam kafayı yemiş bence ne demek kapı açık tuvaletini yapmak manyakmı ne.canım sakın ha yalnız kalma.kocanada uygun bi dille baban yalnız gelmesin falan de ama abartmadan söyle.yani kocan seni yanlış anlamasın.sonuçta babası yakıştırmaz bunları.ay sapık bu adam ya.

canım bu konuların konuşulması gerçekten zor ama eşin senin yanında olmş buna çok sevindim. ama beyin kanaması böyle yapmaz haklısın Huyenim değiştirdiğini duydum bazı insanlarda karşılaştım ama bu tarz da değil sadece daha duygusal oldukları konusunda babam da kalp krizi geçip ameliyat oldu beynine pıhtı atmıştı daha duygusal oldu. o ciddi adam her şeye ağlar oldu. çocuk gib oluyolar belki düşüncesiiz de olurlar ama bu kadar değil . benim ama asla kızı yaşındaki kişilerin yanına bile girmez ı girmesi gerekirse kapıyı vurur hatta cevap almayı beklerdi. kayınpederim de ki yaptığı çok dengesiz davranışları küfürü yüzünden görüşmüyorum ama hakkını yiyemem hiç böyle davranmaz o kadar dengesizliğine rağmen asla rahatsız etmez ben varken odaya bile girmez hatta eşim evdeyken kayınvalidem olmadan geldiği zamanlarda eşim işe giderken ben ona otur diyorum o zaman bile oturmaz bişey uydurur gider. biraz da huy sanırım

BNCE BU OLAYI TAMAMEN KENDıN HALLET YANı BAHANELER UYDUR ONUNLA YALNIZ KALMA GAZETELERDE NELER OKUYORUZ.KOCANA VE KAYNANANA söylersen konduramazlar ve çok üzülürler abarttığını düşünürler ve sen haklı olduğunu anlatmak için adamın her hareketini daha da takarsın iş uzar gider sen ondan uzak dur kocan yokken görüşme gelirse kapını açma konuşurken o yaklaştıkça sen uzaklaş böylece anlayacaktır zaten bilinçsizce yapıyorsa da problemden uzaklaşmış olursun derim ben .çnkü gelininin annesine evlenme teklif edenleri bile gördüm ben o yüzden tedbir iyidir.

bacım ne abartması bu adam resmen sapık yoksa ne işi var başkasının yatak odasında.
allah bilir çekmece falan da karıştırıyodur fantazi olsun diye töbe töbe
kocana anlat hemen konuşsun kayınpederinle davranışlarına çeki düzen versin.
sende uzak dur mesafeli davran

anlaşıldı.insanların mahremiyetine girmeyi seven birisi kayın peder
çat kapı geldiğinde,çalsın çalsın zili gitsin açmayın kapıyı. :hulya:
banyodaydınız,ağda yapıyordunuz,yada ne bileyim özel işleriniz vardı evde diyelim.:umursamaz:
yapıcak başka bişey yok.
bunu kimseyle bize anlattığnız şekilde paylaşmayın, CADIARZU
eşinize anlatırken kelimeleri özenle seçin.
kayınpederinizin yaptığı şeyleri yadırgadığınızı anlatın.
kesinlikle bir etiket koymadan anlatın
babasının biraz daha düşünceli ve saygın olması gerektiğini söyleyin eşinize.
mantıklı bir yol izlemeli ve araya mesafe koymalı vereliniortak

bunun biraz toparlanmışı benim kayınpederim bu kadar düşüncesiz değil ama sapık bana bakışlarından belli yada eltime 3 doğum yaptığı için haliyle kilolu ona bu gö......nün hali ne falan der banada senin fiziğin çok güzel sakın bozma falan der açıkcası eline düşsem affetmez gibime geliyor ayrıca 68 yaşında ve kayınvalidemi aldatıyor bunuda herkes biliyor çünkü açık açık yapıyor ne desek boş aşırı inat ve dik kafalı herşeyi beni uyuz ediyor ağzını burnunu kırmak istiyorum ben yüz vermediğim için ve ağır konuştuğum için bana çift cinsiyetlisin dedi neymiş çocuğum olmuyormuş benim çocuğum olmuyor evet ama sebepsiz ben napayım aman ne anlatcam ona cahil öyle bilsin öbür dünyada görürüm ben onu nasıl olsa hakkım helal değil bana uzak cehenneme yakın olsun.
zaten gelinine göz koyanda cehennemliktir.

şekerim açma kapıyı çalsın çalsın gitsin...sonrada evdeydiniz açmadın falan derse banyoda çocuğu yıkıyodum duymadım falan gibi bahaneler uydur...bir iki oda bakar evde tekken açmıyosun kapıyı gelmez..gelirsede açma sakın..davranışlarının normal olmadığı kesin hele kapı açıkken tuvaletini yapması:1shok:

Arkadaşım senin bu kayınpeder olsa olsa beyin a..............sı geçirmiş olabilir başkada bir şey olamaz.

Noktalı yerleri telaffuz edemiyom ama anladınız siz onu.:roflol:

Yok arkadaşım abartma ne kelime ben senin kadar bile beklemezdim.Sapık değilse bile cahil senin kayınpeder!Eşine anlat böyle yapıyor ben utanıyorum de evimde rahatsız oluyorum konuş babanla de!

canim kesinlikle sapikbir kayin pederin var hic yanlis manlis yorumlamamissin davranislarini. cimbizla secip yazdigin her baslik icin kesinlikle normal degil diyebilirim....
ayni seyleri bende yasadim cünkü evime aniden anahtarla dalmasi(asagi katta eltim oturuyor onlarda anahtar vardi ordan alip gayet normalmis gibi dalmisti iceri) tuvalette kapi kapamama mevzusu popomun dibine kadar girmesi beni sapur supur öpmek istemesi ayni evde oturdugumuz zamanlarda odama dalmasi arada icki icip beni yanina cagirmasi resmen yilisiklik ederdi resmen ellemeye calisirdi ayni seyleri hepsini yasadim dahada neler neler!...
ve ben esime anlattim en basinda ama esim fazla ciddiye alipta bisey yapmadi.. kendim ugrastim yani hep... ama söyle esine bilsin yinede ne olursa olsun bilsin hic olmassa.

bir arkadasımın babasıda boyleydi kızının arkadasıydım bizi operdi fln ama ellerdi ben koskoca amca ne olcak ya fln derdim ama degil işte, neyse bir gün arkadasımla onlarda kalıcaz 3 kız bi odada uyuıyoruz kendi kızıda bizle, bi baktım sabahın köründe bizim odanın kapısı açıldı bizim amca içeri girdi bizim popomuz fln açık e uyku hali derli toplu uyunmazki , neyse duydum ben hemen yorganı üstüme çektim dedim amca hayırdır gunaydın dedim gunaydın dedi oo benim kızlarım cok guzel fln bana elledi arkadasıma elledi gögsüme falan deydi eli, sonra bi daha da amcanın evine ugramadım arkadasımlada zaten uzun zamandır gorusmuyoruz , bence sapıklık , yanlız kalma derim, o yasta amcalar boyle seyler yapabiliyolar , biz amca goruyoruz ama onlar genc hatun olarak goruyorlardır, kendi kızları gibi degil, ama sen geliniymissin canım ne düsüncesiz bi adammıs bu , Allah sabır versin sana.

benim kayinpederim anahtarla eve daldiginda baba bidaha gelirken seslen haber ver dedimde sinirlendi bide sinirli sinirli gittide birde ben kötü olmustum kaynanama gitmis sanki ben onu kovmusum gibi anlatmistzi nerdeyse. kaynanam da bana laf sokmustu üstelik bu yüzden. amman kocana söle bilsinde

Allah akıl fikir versin..Bu yaştaki adamlara..Genç hanımlara böyle davranışlarda bulunmak onların yanına kâr gibi..Bir tanıdığım arkadaşındayken ,başka bir arkadaşlarının babası o eve ziyarete geliyormuş..Kızın yanağını öpüp sarılıyormuş..Hoş geldin hoş bulduk faslında sarılıp kendine çekiyormuşş...ığrenç yaşlı adam fantezileri..

:1shok::1shok::1shok:anacım sen susutukça o daha çok açılmasın...........

birinizin uyarması lazım.zor durum vallahi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…