Çok şaşırdım demekki beyin kanaması sonrası böyle şeyler olabiliyor...beyin kanaması geçirdi 2 gün hastanede yattı çıktı o kadar, normal hayatına devam etti, felç falan sürmedi sadece ilk gün biraz yürümesi bozulmuş o kadar.Yani bence genede beyin kanaması bu tür davranışların nedeni diye görülmemeli.Her hareketi doğal, kafası zehir gibi çalışıyor, gezmek desen hiç yerinde durmaz.Yani kadınların arasında oturması, arkadaşımın kolyesini düzeltmesi, dibimize kadar girmesi falan bana normal gelmiyor hala.
bence bir doktorla görüşün bunları.
beynin her bölümünde farklı davranışlar kontrol edilir. diğer davranışlarında sorun olmayıp, belli hareketlerinde değişim olması olağandır belki...
eskiden bu davranışları yoksa, sonradan olmuşsa siz biraz daha dikkatli davranacaksınız demektir. gerekirse eşiniz, annesiyle konuşsun.
eşinizle konuşmanız çok iyi olmuş. umarım bir çözüm bulursunuz.
Kızlar kapıyı kilitleyemiyorum çünkü yağlı boyayla üstü boyanmış senelerce.Kapının dili dışarı çıkmıyor, denedim maket bıçağıyla falan ama olmuyor(
Kızlar kapıyı kilitleyemiyorum çünkü yağlı boyayla üstü boyanmış senelerce.Kapının dili dışarı çıkmıyor, denedim maket bıçağıyla falan ama olmuyor(
Merhaba eşimle konuştum...
hatta son 2 gündür sadece bu konuları konuşuyoruz, epey şaşırdı babasının böyle davranışları olduğunu duyunca çok üzüldü.Bir daha tuvaletin kapısını açık görürsen bana söyle ben onu uyarıcam dedi.Yada ben yoksam sen söyle, baba kapı var bak böyle kapatılıyor falan de dedi, ikimizde kayınpederin sapıklıktan ziyade kaba, cahil çok meraklı ve beyni sulanmış olduğuna karar verdik.Neyseki eşim ters tepki yapmadı bana, babası beyin kanaması geçirdi 3 sene önce ondan sonra böyle oldu sanırım diyor.
Yorumlarınıza, uyarılarınıza çok teşekkür ediyorum.Bunları eşimle paylaşmam gerektiğini sizleri okunca karar verdim.Bir daha tek gelirse "baba annemi neden getirmedin, bende tam çıkacaktım arkadaşıma gidecektim" dersin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?