Kaynpederim ve davranlar..

oha yani
canim o adam ya deli yada sapik baska birsey diyemiyorum abrtmiyorum bence cok anormal bu hareketler
afedersin benim kayinpederim tuvalete giderken butun kapilari kapatir dikkat dagitir baska yere gider sonra tuvalete gider olmasi gerekende budur

canım eşinin senin yanında olduguna sewindim inş herşey yoluna girer artık zamanla uyararak eşinle birlikte hallediceksiniz bu konuyu kendini sıkma canım herşey yoluna warır sewgiyle kala.s.

böle bişi ne duydum ne gördüm.ama canım sakın utanma bu senin suçun değil.o adamın yaptığı muhabbetlere ne kadar güzel olsada çanak tutma,o konuşurken kalk hatta kızları mutfağa çağır yalnız kalsın.sen yada bi başkası terslesin ''ya ......amca bişi konuşuyoruz biraz müsade edermisin ''die.hiçbir arkadaşın yüz vermesin.çünkü şeytantüyü varsa ve biraz komik konuşuyorsa illaki birisi muhabbetine ortak oluyordur ve bu da kendini bişi zannedip devam ediyordur.yüzün hiç gülmesin kibar ol ama sık suratlı ol.gelirse pat die ben çıkıyordum de.odana girerse bişimi aradınız ben vereyim de yok derse kapıyı vurarak kapat.hatta kilitli tut.kapı açık hacetini gideriyorsa sen çek kapıyı güüümmm die ve arkasından konuş kapatsanız ii olurdu die.yani bu kadar zaman nie sessiz kaldınki.kibar ama sert ol.yüz verme.ortamda o yokmuş gibi davran.kayınvalidenle değil ama eşinle yavaş yavaş konuş.mesela birgün wc olayını anlat.2 gün sonra küfürlü konuşmalarını.2 gün sonra habersizce çıkageldiğini.yavaş yavaş gir kanına.sakın kavgaya götürme.araya ciddi soğukluk girer de allah korusun iftiraya bile uğrarsın.hay allahım ya sen koru yarabbim.

Allah Allah,tövbe tövbeeee.Buda ne demek oluyor.Herseyin bir siniri var.
Bir yasli erkege hic yakismayan hareketler bunlar.
Bence hic cekinme ,usul bir dille esine anlat.Sen kendi basina ne
yapabilirsinki.

Yorumu yazdiktan sonra gördüm,esine acilmisin.
En iyisini yapmissin canim.Allah'tan esin anlayisliymista
yardimci olmus sana.

Yatak odan konusunda söyleyebileceğim tek bişey var kilitle kapını açma aynı sorun bendede vardı eşime söyledim kilitle kapını ve bidaha aynı şeyi yaparsa suratına karşı söyle çekinme dedi...

Kızlar kapıyı kilitleyemiyorum çünkü yağlı boyayla üstü boyanmış senelerce.Kapının dili dışarı çıkmıyor, denedim maket bıçağıyla falan ama olmuyor (

Kızlar kapıyı kilitleyemiyorum çünkü yağlı boyayla üstü boyanmış senelerce.Kapının dili dışarı çıkmıyor, denedim maket bıçağıyla falan ama olmuyor (

Canim kayinpederin geldiginde tamir etmesini iste. de ki baba ben odama oyle zamandsiz dalinmasindan hoslanmiyorum, bunu yapanlar var rahatsiz oluyorum, sonucta orasa benim ozelim ama anlamayanlar var. esim kapiyi kilitle dedi ama kilit boyle boyle olmus. senin elinden gelir boyle isler, sunu bir halleder misin de.

yapamasa bile anlayacaktir. yok anlamadi mi cagir bir tamirci kilidi komple degistir.

benim bir kapıda öyle olmuştu ama uğraşa uğraşa tornavidayla falan kendim değiştirmiştim.. eşinden yardım isteyebilirsin bu konuda canım..

aferim kocana cok begendim, sanada bir kocaman aferim canim sende kocayin gozune batirmadan cok guzel onun anliyacagi bir dille anlatmisin sizi tebrik ederima.s.a.

eşine söylemekle iyi yapmışsın valla ben olsam bu kadar bile sabredemezdim belki.

bizde uzak bir akrabadan böyle birşey duyduk bir ara kadın ne olur beni o geldiği zaman yalnız bırakmayın ben sizi ararım misafirliğe gelmiş gibi yaparsınız demişti. o günden sonra adamın hareketlerine daha bir dikkat eder olmuştuk adam 70 yaşındaydı o yıllarda 98 yaşında vefat etti. ama bu adam resmen sapıkmış gelininn ve torunlarının göğüslerini bile ellemiş kızdıklarında ise cevaba bakın (( elin erkeklerine ellettinizmi sertmi yumuşakmı diye bakıyorum dermiş)) ve bizim akraba bunları duyunca daha bir psikolojisi bozuldu. kocasına söyledi aldığı yanıt (( o yaşlı takma kafana böyle şeyleri bir daha da duymayayım böyle şeyleri ayıp o yaşlı idare et)) sonrasınıda bilmiyorum herkes farklı şehirlere dağıldı .

ya çok iğrenç böyle şeyler. şu beyinde bir tuhaf zeka süper iş belden aşağı konulara gelince çalışmıyor nedense bahanelerde hazır.

aman arkadaşım önce uyar hala yapıyormu bir dahada o gelince kapıyı açma. milletin sapığını senmi avutacaksın. senin psikolojin bozulacağına o defolup gitsin. bizim babalarımız abilerimiz bizim yanımızda böylemi yaptılar.

arkadaşlar çok ciddi bir sorun olduğunu kabul ediyorum ama sapık deli gibi sözcükler hiç hoş değil. arkadaşımızın kayınpederi yaşlı bir insan üstelik ciddi bir ameliyat geçirmiş. bu tarz davranışları bilinçsiz yapıyor olabilir. ben çok art niyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası tamam mutlaka çözülmesi gereken ciddi bir konu ama lütfen biraz daha yumuşak yaklaşalım olaylara.

Benimde odamım kapısı kilitlenmiyordu eşim hemen değiştirdi...Artık kilitliyoruz...

Son düzenleme:
Uff kadın olmak ne zor yaaaa.ıyi ki kızım yok.Aklımı kaçrırıdım herhalde düşünmekten.Evlendiriyorsun gene rahat yok.

sen kibar bir dille anlatmaya calişmissin ama onlar birşey olmaz
evde yoksan döneriz demişler:roflol:
k.pederin için söyleceğim tek şey bence eşinle konuş
sen yalnizken gelmesin hemde acilen konuş
bazi insanlar algilayamiyor bazi olaylaribenneyaptımki
bak bilen bilir bazi maddi sorunlar yüzünden bende kayinvalidemin evine gelin geldim
onlar yatmişti gece 12 eşim geldi neyse
mutfağa geçtik bişeyler atiştirmaya ben atlet gibi bir bady ile oturdum nasilsa uyudular diyefisfisfis
birden k.pederim mutfağa dalmazmidelikafadulden
görüyor beni atletleyim ama adam yine geliyor ne yiyonuz diye:icecream:
ben kollarimi kapadim üstüme eşimde
baba çiksana dişari görmüyonmu kiz giyinik değil diye 2 kez yeniledi ki adam ancak algiladikafamçokkarıştı

başka yerde sigara içerim kapiyi kapatir adam gelir pat dalar
görür içtiğimi biz olsak geri çikariz ama yok o gayet rahatmafoldumben
demem o ki belki içinde art niyet yoktur seninkininde ama onada bir sur denilmesi lazim:gitme:
keşke şu kocalarimiz ağac kovuğundan falan çiksaydi kimsesi olmasaydikaydirigubbakcemile2
gerçi ağaç kovuğundan da çiksa çiksa sincap çikar demi-tatlicadiarzu-

benim dedem bırlıkte otrdgumuz donemlerde bıze tv ızletmezdı..sımdı kendı acık sacık kadınlar cıkınca daha cok bakıyomus yengem soluyo tabı buna benzer davransları yok sadcee tv buarada yası 83..

Canım gerçekten bu adamda ters bir şeyler var. Mesela onu biraz uzak tutmak babından yatak odan için bir çözüm kilidini eşineyaptır mutlaka o geldiğinde hemen kilitle ve girmek istediğinde kusura bakma baba özel eşyalarım var ve biraz dağınık bu durumdan rahatsızım de. Sonra evde tekken onun geldiği zamanların çoğunda kapıyı açma, uyuyordum komşudaydım, duymadım gibi bahaneler uydur, Açmak zorunda kaldığında annemi niye getirmedin gibi şeyler söyle bende çıkıcaktım arkadaş bekliyo vs. gibi bahaneler bul. Ve yine bayanlarla bir araya geleceğiniz zamanda gelmeye kalkarsa kusura bakma baba bazı arkadaşlar biraz rahat hareket etmek istiyor ve erkek olmasın dediler gibi bahaneler bul. Konuşurken o nekadar yaklaşırsa sen o kadar uzaklaş. sürekli kayın validenin yanında olmasına dikkat et o varken. Otururken en uzak mesafeye oturmaya gayret et. ınşaALLAH bu tavırların zamanla yardımcı olur sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…