Kaynpederin yapt

gestapo

anneyim
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
133
0
96
Kayseri
arkadaşlar sabah eşime kahvaltı haziırladım yatak odasında yedik çünkü diger 2odada birinde kayınbabm biyerinde kaynanm yatıyo normalde hep geç kalkarlar.neyse eşim gittikten sonra bebeyi emzirdim geri uymuşum.hazırladım tepsi odada kalmış kayınbabm kapıyı direk açtı uyandım çaydanlık odadaydı onu almaya gelmiş.çok kötü oldum normalde üstüm açık yatarım karın bölgem açıktı çok tuhaf oldum.insan bii kapıyı çalar dediim.akşam eşime sölüyecem bu kadarda olmaz ya.yaptıkları hareketler konuşmalara sabır gösterdim ama buda sınırı açtı galiba yoksa abarttımı?

Wala yaptıĞı Çok saygısızca
olabılır ınsanlık halı unutulabılır
ama kapalı kapıdan Çalınmadan gırılmez
sen bı annesın kadınsın mÜsaıt olmayabılırsın
yaptıĞı Çok ayıp
eŞıne sÖyle ama sakınce anlat
ben olsam bende Çook kızardım tabıı

hayır kesinlikle abartmamışsınız cok doğru iç çamaşırlarıylada yatıyo olabilirdiniz eşinizle konuşun uygun dille anlatsın babasına orası sizin özeliniz kapı çalmadan girmekte no oluyor,

aynı evdemi yaşıyosunuz.

üfff ne fena bi durum yaaa...aynı evde yaşamanın rezillikleri bunlar işte...
ama kimsede hoşgörü adına biş kalmamış..vay kapı vurayım yok şöyle yapayım yok işte....
paldır küldür dalıo adam odaya...

canım tabiki haklısın
seslenmesi gerekirdi
kızım çaydanlık odada mı diye
hoş değil tabiki

bence hemen eşine söyle
babasının ağzının payını versin
o sırada bebeğini emziriyor olabilirsin
bu ne saygısızlık yaaaff

Hoşgörü Yoksunu Bunlar....
Eşlinle Konuş,Yada kayınvalidene söyle,
Aynı durum Tekrar Olmasın.
Birde Kapını Kilitle...
Aynı Evdede Yaşamanında dezavantajları Var tabi..

Hoşgörü Yoksunu Bunlar....
Eşlinle Konuş,Yada kayınvalidene söyle,
Aynı durum Tekrar Olmasın.
Birde Kapını Kilitle...
Aynı Evdede Yaşamanında dezavantajları Var tabi..

kapı kilitleme olbilir kilitliyim eşime sölüyecegim kaynanmın haberi var girdinden zaten kaynanm anlayışlı bir insan ols o alırdı belki bukadar kızmazdım

Madem çaydanlık lazımmış bu pat diye odanıza dalmasını gerektirmez yaptığı çok büyük terbiyesizlik çok lazımsa bi seslenseymiş dışardan yada ne bileyim kayınvalidenize deseymiş.:umursamaz:

ayıp valla hiç öyle dalınır mı odaya
akşam eşine söyle bundan sonrada kapını kilitli tut
en kısa zamanda ayrı eve cıkarsınız inşallah

ay bu aile büyükleri ne kadar anlayışsız böyle insan kendi odasında bile diken üstünde yatıyor aynısını biz yapsak ne derler acaba?

abartmıosun tabi bence kayınbabanın hareketi abartılı eşine sölemelisin

Tamamen görgüsüzlük edepsizlik bunun başka açıklaması yok. Kaynananız ne güne duruyormuşta kayınpederiniz odanıza kadar geliyor istemeye . Benim kendi babam biz evladı olduğumuz halde odamıza hala annemizi yollar bişey alınacağı yada sorulacağı veya uyandırılacağımız zaman . hayret ya

aynı evde yaşayan çiftlerin kesinlikle kendi odalarını kilitlemeleri gerekiyor.
maalesef ki bu tarz şeyleri burada çok okuyoruz.
o yüzden tek çare kilitlemek..

valla benim kendi babmda öle odamıza hiç girdini görmedim ben ilk defa böle bişiyle karşılaştım ve çok kötü oldum sinirleim bozuk.kaynanm anlayışlı biri degil eger o yapsa bu kadar sinirllenmezdim.

çok kötü bi durum tabiki bundan eşini haberdar etmelisin
ve bidakine kapını kesin ve kesin kililtle
fakat anlamadığım bişey var neden kahvaltınızı mutfakta değilde yatak odanızda yapiyorsunuz?
biri bir odada diğeri öbür odaya yatiyor demesin niye karı koca ayrı yatiyor

Yani o saatte kapıyı çalarak bile gelmemeli bence kapıya,kayınvalidene söylesin o gelsin,kapıyı çaldığında bile senin hemen toparlanman mümkün olmayabilir yani!lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…