Kaynpederin yapt

Eşine söyle kayınpederini uyarsın. Ayrıca uyuyacağın zaman muhakkak kapıyı kilitle.Niye kilitledin diye mırın kırın eden olursa da giren çıkan olabilir rahat uyuyayım diye dersin.

arkadaşlar akşam eşim geldinde konuşutum.kayınbabam yoktu kaynanam vardı biraz seslşi konuştum duymuşur heralde.eşim dediki bundan sonra kapıyı kilitle ben annemle konuşurum dedi.

Hiç hoş bir durum değil..Kendi özeliniz ve odanızda başka türlü giyinirken emzirirken de olabilirdiniz..Allah sabır versin çok zor bir durum...ınşallah derslerini alırlar cnm...

Allah yardımcın olsun canım...
valla kayınpederinin yaptığı ayıp,en azından bir kapıyı tıklat...
Allah size kira mira bir ev versin,sizi kurtarsın onların elinden...
:Saruboceq:

yuhhhhhh yani başka bişey demiyorum..bu nasıl bi saygısızlık ya ne işi var adamın paldır küldür senin
odanda

kaynananla kayınpederin ayrı odalardamı yatıyorlar ne garip ya eşinde mutfakta yiyip gitsin yatak odasında yemek yenmezki. ama tabiiki kapıyı vurması gerekirdi seslenip kızım çaydanlığı verirmisin diyebilirdi. hem başka çaydanlık yokmu yoksada kendiniz için birtane al bir daha odana girmek için bahane bulamaz

kayınpederinizin densizliğinden başka birşey değil... bunun ayıp olduğundan haberi yok demek ki...
kapıyı çaldı da siz duymadınız desem o durumda da gidip eşine söylemesi gerekirdi sen gir al diye... ay ne zor bir durum... eşinizle konuşun mutlaka

inşallah en kısa zamanda kendi eviniz olur

canım abartmamışsın iç çamaşırlarınla yatıyoda olabilirdin hiç mi akıllarına gelmiyo böyle bi ihtimal acaba
sen ihtimale karşı kapını kilitle

e kaynanan neden almamıs ?
Onu gectım ınsan bı kapı tıklar belkı gogsun acık bebegı emzırıyorsun??alla alla
Bız de tv karsısında yatakta tv ızlerdık babam da odamızdakı pcde oyun oynardı onlarla bırlıkte yasarken aynı sekılde kayınvalıdem de oyle.Gorumcem uyanınca bebegı bızım odaya salardı kapardı kapımızı delikafadulden Esıne soyle canım bıraz saygılı olsunlar.Ya da kapını kılıtle calmalarını bekle.

yuh yani sen neden demedin nneden kapıyı çalmadan giriyosunuz uygun olup olmadığımı bilmeden diye ? kesin söyle eşine rahatsız oluyorum de bencede

valla canım bu ne böyle en azından kapıyı çalması lazım yada mussaıtmısın demesi lazım en olmadı kaynanan girer erkek adamın ne işi var langur lundgur ggelinin odasında

valla pes, ne kabalik
bayan olsa neyse ama gelinin odasina lop diye dalinmaz. koskoca adam ögrenememis mi klava:

kapı kilitleme olbilir kilitliyim eşime sölüyecegim kaynanmın haberi var girdinden zaten kaynanm anlayışlı bir insan ols o alırdı belki bukadar kızmazdım

bende birlşkte yaşiyorum gecici olarak maddi imkanlar yüzünden
benimde kayinvalidem iyidir anlayişlidir
kayinpederim öyle bir şey yapsa yirtarim ağzini
bir dakika o evde durmam galibalmaz:

bi odada kaynana bi odada kayınpeder odanız çok galiba :bbo:
kilitlersin bi daha sinirlenme şansın olmaz :ecrin_bebek:

yuh!!!

bırak kapı çalarak girmeyi falan,
kimse eşlerin odasına girmemelidir bence.
hele ki bir erkekse bu.
yatak odası bi karı kocanın en mahrem yeridir.

ben şahsen bayan arkadaşlarımın ya da yeri gelir annemin dahi görmesini görmesini istemem.

hele ki kayınpeder..
ayıp yahu!!
nasıl bir görgü(!)dür bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…