Kaynpederin yapt

Maalesef iç içe olunca böyle oluyor tabi kimse istemez birlikte kalmak ama imkanlar değil mi arkadaşım.
Kapını kilitle,eşine söyle güzelce izah et sinirlenmeden hava sıcak üzerim çıplak olabilirdi bebeği emziriyo olabilirdim ben çok rahatsız oldum de eşinde muhakkak tepki verecektir bu olaya merak etme sen canım :umursamaz:

canım yaa aynı evde yaşıyorsan bu tür durumlara alışık ve hazırlıklı olmalısın yapabileceğin tek şey kapını kilitlemen ....a.s a.s.

Kapıyı calarak gırmesı bıle uygun degıl kı.
Evde kayınvalıdenız de varmıs.Sonucda cok lazım sa o caydanlık soyleseydı hanım gelının odasından bı caydanlıgı alsana dıye.
Ne ısı var oyle kayınpederın felan sızın yatakodanızda?
Sız uzerınızı degıstırıyo olabılırdınız,bebegınızı emzırıyo olabılırdınız.Sonucda orası sıze aıt bı yer.
Sızde bunun verdıgı rahatlıkla bıcok sekılde olabılırdınız.
Neden dusunmezler anlamam kı?Kendısı bı odada kayınvalıdenız bı odada yattıgına gore ozel hayat kavramı cıkıp gıtmıs hayatlarından...

Allah kolaylık versın...

terbiyesiz adam yaa gelininin odasına giriyosun,benim babam bile bekarken kapımı çalar öyle girerdi ben açabilrsin diyince.haklısın canım eşine söyle..

kayınpederinin yaptığı çok ayıp insan kendi kızının odasına bile ses vermeden girmemeli bizde aynı evede oturuyoruz fakat kayınpederim kapı açık olsa bile izin istemeden girmez odamıza birde odaya girdiğimizde kapıyı kilitlerim hep
bukadar saygısızsa bence sende kapını kilitlemelisin

aman aynı benim saygısız kayınpederim işte.bizde kayınvalidemlere uzak oturuyoruz bazen orda kaldığımızda oluyordu sabah eşim ordan kalkıp işe gittiğinde kayıvalidem kadın olduğu halde kapıyı çalardı uyandınmı diye kayınpederim pat diye girerdi saygısız işte balkona çıkar otururdu.eşine söyle canım madem aynı evi paylaşıyorsunuz eşin babasıyla konuşsun oda aklını başına toplasın öyle odaya girmesin inş kendi eviniz olurda rahat edersiniz canım.

bunun birlikte oturmakla alakası yok bende beraberim ama hiç öyle pat diye dalmadı kimse odama.bu çok terbiyesizce bişeyklava:

yani arkadaşlar yaşlı insanlar düşünenmemiştir
bence abartmılsın
keşke tepsiyi götürüp yatsaydın sende

Cok ayip etmis baktin kapi kapali karina de o gelsin dimi ama bende kayinvaldemle beraber oturuyorum kayinbederim yok ama kayinvaldem hic oyle saygizizlik yapmaz esimle kayinvaldem dukkan isletiyolar ve sabah beraber giderler ise bazen biz sabah uyanamayiz kapimiza bile vurmaz hadi kalkin gec kaliyoruz diye esimin cebine bi cagri atar ayni evin icinde simdi kapiya tik tik diye vurunca birden insan bi an uyanir toparlanma ihtiyaci duyar panik olmayin diye cagri atar normalde benim yatak odama girmez odadamda kimse olmasa kapisi acik olsa bile girmez orasi sizin ozel odaniz gizliniz sakliniz olur der ve girmesi gerekirsede izin alirdi simdi bebegimiz olunca dogal olaraktan benim isim olunca kiyafetini almak icin veya uyaninca besiginden almak icin girer oda normal yani

aslında yaşlı insanların bunu daha iyi düşünmesi gerekiyor onlar şimdiki gençlerden daha saygılı yetişmişler hem olgun insan başkasının odasına girdiğinde kapıyı çalar bence aynı şeyi gelinler yapsa saçından tuttukları gibi atarlar ama önce büyükler düşünüp doğruyu yapmalıki bizlerde onlardan görüp uygulayalım.

ayıp etmiş peder öle pat diye dalmak olurmu odaya
hem orası sizin mahreminiz ne olursa olsun hakkı yok bu
şekilde odanıza girmeye direk ona söleseydin bab kapıyı çalıpta girseydiniz diye

kayinpeder düsüncesizse siz ondan daha düsüncesizsiniz bence

sanki 100km yol uykuya uzanacaginiza bi zahmet kalkip caydanligi goturuverseydinizde kayinpederinizde o düsüncesizligi yapmasaydi

neden empati yapmak yerine kaynanaya kayinbabaya böylesine hücum ediyorsunuz

yani bide destekciler var tabi birsey demek istemiyorum

yazik cok yazik kendinizde kaynana olabilirsiniz...(sözüm bir tek size degil ! )

düşüncenize saygı duyarım ama bence kesinlikle hiç bir bahane insaın özeline saygısızca girmek için sebep olamazlmaz:sonuçta insanlık hali ukuya dalmış olabilir kayın pederinin kapıyı çalması yada seslenmesi gerekir kesinlikle yapılan davranışın bir özürü yok:umursamaz:

haklısın,hem onun senin odanda ne işi var,insan bi kapıyı çalar,terbiyesizlik ki ne terbiyesizlik..
eşine söyle bir daha tekrarlanmasın...
ev üstünde oturmanın bir zorluğuda bu ,özel hayat denen bişeyin kalmaması..

ben gece bebmin huysuzlugu yüzünden uyumadım sabahta emzirdikten sonra uyuya kalmışım bi çaydanlık yüzünden odaya girilmez sanki başka çaydanlık yokmu...eger kaynana olursam bigün eşim böle bişey yapsın hattasını sölerim..bişeyleri yaşamayan bhilemez...

yazimi dikkatli okuduysaniz

kayinpeder icin hic birsey söylemedim ,yaptigini dogrulamadimda....

19 yasinda dilini insanini bilmedigim yere kaynanamin yanina gelin geldim bende o yüzden cok iyi bilirim !

benim size demek istedigim su

onlarin dikkat etmesini istediginiz kadar kendinizde dikkat etmelisiniz ..

Son düzenleme:
peki kızlar, işin doğrusu o an rahatsızlığını sizin dile getirmeniz değil mi her rahatsızlıkta eşinizin sozcu olarak gonderirseniz eşiniz gerilmez mi?

bence sorunlarımızı kendimiz tatlı dille belirtsek eşlerde rahat nefes alsa ha baktın sizin uyarılar bir işe yaramıyor ondan sonra devreye eşler sokulsa sonucta eşinin huzuru yuvanın huzuru

ne bilim baba uygun olmayabilirdim kapıyı çalsan daha iyi olur tarzı birgun pişti olmayalım

gercektan allah sabır versın ev ustune ev cok zordur esınle konus bencede canımbabasıyla bı konussun

Peki eşin diyebilecekmi babasına,kapıyı vurmadan odamıza girme diye..
ış kayınvalideye düşer..

Ya o esnada çamaşırını veya pedini (banyo da değilde odanda değiştirdiğini düşünelim) değiştiriyor olsaydın..Kayınpeder nasıl bir manzarayla karşılaşabileceğini hiç hesabedememiş mi?
Dışarıdan seslenebilirdi.uyusan dahi duyarsın..

Saçmalıkla beraber, ayıpetmiş..
Odanı kilitlemekten başka çaren kalmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…